Afrodiziákum

Vágykeltő a boszorkánykonyhából vagy csak a személyes varázs? – A valódi afrodiziákum titka

Mióta civilizációk épülnek és pusztulnak, a szerelem és szexualitás változatlanul kiemelt fontosságot kap. Érthető is, hiszen ez tartja mozgásban. Ahhoz, hogy a szexuális vágy mindig és maximális kielégülést nyújtson sajnos görcsös praktikákhoz folyamodik a legtöbb ember. Ez is érthető, hiszen, rohan a világ és benne mi is csak kergetjük magunkat a mindennapokban, hazaérve a pihenés már csak a rutin menetekben kap szerepet, vagy sikerül, vagy nem, lehet aludni, másnap kezdődik elölről. Ezek után lehet csodálkozni a szexológus és szexuálpszichológus életpálya üstökösként való felívelésén egy olyan globális társadalomban, ahol szexuálisan frusztrált, görcsös, saját magára időt sem szakító férfiak és nők hajszolják mohón a boldogságot? Nem csoda hát az sem, ha férfiaknak és nőknek szóló magazinok szerelmi vágyserkentőkről, szex pózokról, afrodiziákumokról, a szexuális élet izgalmát fokózó “hol?”-okról és “hogyan?”-okról szóló cikkei árasztanak el bennünket.

Afrodiziákum mint a szerelmi dopping

A szerelmi vágyfokózók, vagy másként Aphrodité szerelemistennő nevéből származó afrodiziákum elnevezése olyan állati és növényi eredetű ehető dolgokra utal, melyek a szexuális vágy és az állóképesség szempontjából már évezredek óta ismert és előszeretettel alkalmazott praktikák a beteljesülésért. Az interneten ma már nem is kell sokat keresni, hogy egy kellemesre tervezett gyertyafényes vacsora menüsorát osztrikából, csokoládés eperból, fahéjas-csilis teából és még megannyi vágyserkentő anyagot tartalmazó nyalánkságból állítsuk össze. Ezek élettanilag valóban kedvező hatással lesznek az előttünk álló estére. De ha már étel, és ha már romantikus vacsora, és még nem ismerjük eléggé a párunkat, mindig ott a rizikófaktor: allergiás rá? Szereti? Valóban finoman készítettem el? Nem lett volna jobb inkább pizzát rendelni vagy étterembe vinni? Ennyit költök és mi van, ha csak hókuszpókusz az egész és nem vált ki semmiféle extra szexuális izgalmat?

A kérdések nem ostobák. Sőt. Ha afrodiziákum bevetésével kacérkodunk, a kétesélyes siker miatt, azért nem árt, ha talomban tartjuk a személyes varázst is. Sőt. Miért ne lehetne csak ezzel élni, mindenféle boszorkánykonyhából eredő szer helyett. Ugyanis a tapasztalat is azt mutatja, hogy a legjobb afrodiziákum maga a vonzó személyiség. Ez pedig mindig kéznél van, ellentétben egy kis osztrigával.

Az igazi afrodiziákum Te magad vagy

Hogy mit jelent a vonzó személyiség? A pua.hu segítségével most ezt is el lehet sajátítani. Elsajátítani? Igen, ugyanis mindenkinek lehet, viszont nem mindenkinek van nyíltan a felszínen. Hogyan kell nekilátni ennek az afrodiziákumnak, azaz a személyes varázsnak az előcsalogatásának. Állj meg egy pillanatra és nézd meg, hogy MOST ki vagy és milyen vagy. Mi az, ami szerethető benned, milyen erősségeid vannak, mi az, amit szeretsz magadban és szeretnéd, ha mások előtt is nyilvánvaló legyen, hogy milyen értékes ember vagy?

Ha felsorolásod hosszú, de legalábbis kielégítő, akkor könnyebb a dolgod, csak ezeket kell hangsúlyozni. Ha azonban nem tudsz válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor mielőtt nekilátsz a párkeresésnek, csajozásnak, előbb magadat kell magad számára is vonzóvá tenned. A kulcsszó: a változás. És ez is, mint minden változás nem megy egyetlen pálcaütésre. Ami érték, az hosszú távú befektetés. De akarattal, kitartással és szakavatott pua.hu segítséggel tartós eredményeket érhetsz el. Mi a személyes afrodiziákum alapja? A vonzalomkeltés képessége. Ezt hogyan érheted el, mi jelenti az igazi vágykeltőt a nők számára? Az csak egy mítosz, hogy a modellkinézetű szépfiúk, a vastag pénztárca és a befolyásos pozíció kelti fel majd a szexuális izgalmat a barátnődben.

Ami nekik kell, az A FÉRFI

Ami számikra igazi afrodiziákum, az a férfias erő. Hogyan érd ezt el? Mi kell hozzá? A magabiztosság, az eredetiség a kreativitás, a dominancia, a férfias humor és intellienicia fontos alapjai ennek. De mi okoz még tudat alatt szexuális feszültséget a barátnődben? Ha nem azt tapasztalja, hogy egy hódoló alattvalóval hozta össze a sors, aki otthon meleg papucsként kényezteti. Ha magad akarsz lenni az a bizonyos afrodiziákum, kell, hogy társasági személy légy a magad egyedi, egyéni és eredeti stílusában beszédben, testbeszédben, gondolkodásban. Megvan benned, csak a felszínre kell dolgoznod.

A pua.hu trénerei tanfolyamokon és előadásokon ebben segítenek. Ha kell, neked is! Részletek »»
A vonzalomkeltés 7 lépését rengeteg példával és rejtett kamerás videófelvételek elemzésével otthon is megtanulhatod, ha érdekel. »Érdekel a barátnőszerzés 7 lépcsőfoka.«