Csábítós játékok

Hálószobatitkok csábítós játékai

A csajozás és az ismerkedés nem más mint egy igazán élvezetes, ám nagyon komplex felnőtt társasjáték. Amíg ismerkedtek, amíg a kapcsolat csak a kísérletezés, puhatolózás szakaszában van, más játékszabályok érvényesülnek, mint amikor már egy párként jegyez benneteket a környezet. A hódítás mindenesetre annál több sikerrel kecsegtet, minél rafináltabban, játékosabban közelíted meg. A rugalmasság és a lazaság mellett a domináns férfierő az, ami a barátnődben felkelti a vonzalmat és csatlakozik a játékhoz. A flörtölés, a bókolás, a húzd meg, ereszd meg csábítós játékok még ártatlan huncutkodást jelentenek csupán ahhoz képest, amit később csak a hálószoba négy fala mesélhet a csábítós játékaitokról. Aki bejáratos a csajozási közösség tudástárába, az nemcsak saját kútfőből merítheti az ötleteket a minél lehengerlőbb siker érdekében.

Csábítós játékok a hálószobában

Áldozni a gyönyörök és a szerelem oltárán csak kifejezésében szakrális. Hiszen éppen a legsikamlósabb, legerotikusabb tevékenységről van szó. A tartós és kiegyensúlyozott párkapcsolatban is alap a kielégítő szexuális élet. És nemcsak arra kell gondolni, hogy sok hónap, akár év kényszerű cölibátus után végre van egy lány, aki partner az erotikus játszótéren, de gondoljunk bele, hogy ugyancsak hónapok és évek múltán már mennyire unalmassá válhat, ha mindig minden csak ugyanolyan forgatókönyv szerint zajlik.

A menetrendszerinti szexuális együttlétet már mi tudná felvillanyozni, ha ismereteitek legjavát beleadtátok a pózokba, a testtájaitok felfedezésébe. Ahhoz, hogy kielégítő szexuális életet éljetek, mozgásba kell lendíteni a fantáziát. Erre valók a csábítós játékok. A felnőttek is játszanak papásmamást, csak kicsit másképp. A csábítós játékoknak a fantázia szabhat határt.

Példaként olyasmire lehetne gondolni, mint a szerepjátékok akár jelmezben. A barátnőd nővérkének, rendőrnőnek öltözve előszeretettel kényeztethetik párjukat. És ha már rendőrnő: igen kedvelt és elterjedt játékszer például a bilincs. Na éppen nincs kéznél, sállal vagy a kioldozott nyakkendővel ugyanúgy izgalmassá lehet tenni az együttlétet. Barátnőd szemét bekötve kényezteted testét csókkal, simogatással. Érzékeitek bújócskáznak egymással. De a csábítós játékok kínálatát végtelen hosszúra nyújthatják a szexuális segédeszközök, melyek nemcsak szóló akciókra tartogatnak kellemes perceket.

De ilyen játékötlet még, ha pl. kártyáztok és a vesztesnek egy ruhadarabja bánja, vagy éppen szókirakóból csak pajzán jelentés jöhet ki eredményül, ezzel is fokozva az izgalmi állapotot.

Csináld magad csábítós játékok

De csábítós játékot magatok is készíthettek valós, táblás társasjáték formájában is, ahol a dobások sorra alkalmat adnak a legcsábítóbb szexpózok kipróbálásra vagy a lakás helyszíneinek váltakoztatására. Ha férfiként felmerül is a gondolat: nem túl macsós társasjátékot barkácsolni vasárnap délután a garázsban, hát elég ha az ötlete veted fel párodnak. A nők szeretik átvenni ilyen téren az irányítást.

A szexuális élet feldobásának érdekében minden bevethető, ami csak eszetekbe jut, egyetlen szabály, hogy mindketten élvezhessétek, hiszen még mindig ez a cél. Nem biztos, hát, ha az erotikus és szexfilmek mintáit akarjátok leképezni saját hálószobátokban. Lehet, hogy egy kis előjátékkal vagy erotikus masszázzsal pont eleget tettetek csábítós játékként a gyönyöröknek.