Vannak kérdéseid? Válaszolunk!

Mi nem akarunk Téged meggyőzni. Egy biztos: aki elégedetlen a csajozási és párkapcsolati életével, az megtalálja és megkapja a megoldást nálunk. Ezeknek az embereknek a száma 2013-ra már meghaladta a 30.000 főt.

Havonta több, mint 28.000-en keresnek fel minket és több száz telefonhívást, üzenetet és e-mail-t kapunk hetente. Nem mindenkit fog meg azonnal szolgáltatásunk, de személyes oktatáson már így is több, mint 1500 férfinak segítettünk barátnőt és boldog párkapcsolatot kialakítani. Előadásainkon több ezren vettek részt ezidáig, DVD-inket, könyveinket szintén több, mint ezren rendelték már meg, ingyenes hírlevelünkre pedig több, mint 30.000 férfi iratkozott már fel.

Ha érdeklődsz, de egy kicsit bizonytalan vagy még, mert nem ismersz minket eléggé, akkor olvasd el itt lent a leggyakoribb kérdésekre a válaszainkat:

Ez biztos átverés és csak az embereket akarják lehúzni…

Több száz cikket, oktató videót, rejtett kamerás videót, ebook-ot, előadás részleteket tettünk elérhetővé a PUA.HU-n az évek alatt teljesen ingyen, hogy bárki, bárhonnan elérhesse őket és elkezdhessen fejlődni. Aki a gyorsabb utat választja, mert szüksége van profi tanácsokra és segítségre, az eljön hozzánk egy 3 napos tréningre, pua konferenciára, pua táborba, rendel egy DVD-t vagy könyvet. Lehúzásról vagy megtévesztésről szó sincsen és soha nem ígértünk senkinek sem olyat, amit ne teljesítettünk volna! Kérdezz meg nyugodtan bárkit, aki ismer minket vagy nálunk már járt korábban! Sokan vannak!

A PUA nem fog működni nálam, mert…

Ez a másik legnagyobb tévhit, hogy a csajozáshoz feltétlenül kigyúrt test, sok pénz és jóképűség szükséges. Nézd meg ezeket a videókat, és látni fogod, hogy nálad sokkal “szerencsétlenebb” és “esélytelenebb” helyzetben lévő embereknek is sikerült már áttörni a korlátaikat és barátnőt szerezni! Ha nekik és még sok más ezer embernek összejött már, Neked miért ne sikerülhetne? Miért mindig a kifogásokat keresed, ahelyett, hogy a megoldásra és a kínálkozó lehetőségekre koncentrálnál? Hidd el, megéri kipróbálni! Egyébként is, ha Ádámnak és Daninak is sikerült a béka segge alól a változás, Neked is biztosan fog! Nézd meg, hogyan! ««

Mit nyerhetek én a PUA.HU-val? Mit szerezhetek meg vele? Hogyan lehetek több?

A PUA.HU hatására attól függően, hogy mennyire vagy kezdő illetve haladó az ismerkedésben/párkapcsolatok művelése terén, teljesen, akár 180 fokban megváltozhat a gondolkodásmódod és ezáltal az életed a nőkkel kapcsolatban. A depressziót, a borzasztó magányt, az elfecsérelt múltat és a sok korábbi kudarcot felváltja az őszinte öröm és boldogság, az új, pozitív gondolatok, a mindent megváltoztató és felforgató sikerélmények és a temérdek önbizalom! Ez nem puszta ígéret,  hanem a kőkemény tények!

Mennyire hatékony az oktatásotok és tréningjeitek?

Tréningjeink hatékonyságát jellemzi, hogy minden egyes résztvevőnknek személyreszabott tanácsokat és módszereket adunk a kezébe, hogy ezáltal a saját maga tempójában fejlődhessen lépésről-lépésre. Az oktatásunk célja egyszerűen és röviden, hogy kimozdítsunk a megszokott komfort zónádból és már pár órán belül, olyan sikereket érj el velünk a hátad mögött, melyről korábban álmodni sem mertél. Ennek az lesz a hatása, hogy kitágulnak a lehetőségek és a korlátok a helyedben, és az oktatásunk hatására innentől fogva elhiszed azt, hogy a változásra és a sikerre Te is képes vagy, ha teszel érte! A srácok nagy része hozzánk barátnőszerzési és párkapcsolati célokkal érkezik, és legtöbbjük 3-6 hónapon belül talál is magának társat, a többieknek pedig annyira megtetszik az “őszinte ismerkedés”, hogy a laza csajozás helyett ők is nyitnak a komoly párkapcsolat irányába!

Teljesen kezdő vagyok, még sosem volt barátnőm! Tudtok segíteni?

Természetesen IGEN! A PUA.HU-t látogató emberek több, mint 70%-a ebbe a kategóriába tartozik, tehát teljeskörűen, sok 100 különböző személyiségfejlesztő és ismerkedési módszerrel és technikával fel vagyunk készülve arra, hogy segítsünk Neked, nem beszélve a korábbi több éves tapasztalatunkról ezen a szakterületen! 🙂

Már voltak barátnőim, de nem olyanok, amilyet szerettem volna! Mit tudtok ajánlani?

Tipikus probléma. Vagy állandóan barátzónában voltál a nőkkel, tehát CSAK barátkoztak veled, elmesélték Neked a pasiügyeiket, de nem történt semmi sem köztetek a barátságon és beszélgetéseken, pedig te szeretted volna. Másik lehetőség, hogy “együtt” jártatok, de a nő irányított, kihasznált és semmibe vett, te pedig csak tűrted ezidáig. Az is megtörténhetett, hogy téged “szedtek fel”, de külsőre vagy belsőre nem voltál elégedett a hölggyel. Ha eljössz hozzánk, rá fogsz magadtól döbbenni és észre fogod venni, hogy nem a nőkkel volt a probléma, hanem veled. Vagy nem voltál elég férfi, és ezért kerültél mindig csak a barátzónába, vagy túl papucs voltál, és ezért használtak  ki, vagy nem olyan nőt választottál magadnak társnak, aki illene hozzád. Ismerj meg minket és már az egy hétvége alatt megtanítjuk Neked az összes lépést, hogyan érd el, hogy SOHA többé ne kerülj barátzónába és SOHA többé ne csináljon senki papucsot belőled!

Alacsony, köpcös, kopaszodó vagyok és már 40 felett. Van még esélyem változni?

Hogyne lenne! Nézd meg ezeket a srácokat, akiknek már sikerült, és látni fogod, hogy Neked sem lehetetlen! Plusz ha kissé megváltoztatod a külsődet, elkezdesz sportolni, mozogni nem csak külsőleg válsz vonzóbbá, hanem a mindennapi életkedved és az önbizalmad is növekedni fog! Mindegyikben profi módon fogunk Neked segíteni!

Elváltam a feleségemtől 20 év házasság után, és már 50 is elmúltam. Miben tudtok nekem segíteni és hogyan?

Az eddigi legidősebb tanítványunk már 60 éves is elmúlt, és sokan jöttek már hozzánk az 50-es korosztályból is. Semmi sem lehetetlen, szeretjük a kihívásokat, és mindig felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a fiatal nők egy része kifejezetten bukik az idősebb pasasokra, mert érettebbnek találják őket a 20-30 éves korosztálynál.

Érdekel a 3 napos tréning és a vip coaching is, de külföldön élek. Hogyan vehetek így részt rajta?

Már több száz külföldi vett részt a 3 napos tréningen és több tucat résztvevő volt a 6 és 3 hónapos VIP Coachingunkon is Szlovákiából, Romániából, Ausztriából, Németországból, Angliából stb. sőt még az USA-ból is! A tréningek és az oktatások időpontját jelentkezésed után előre leegyeztetjük, így előre megtudod venni a repülőjegyet, ki tudod venni előre a szabadságot! Szállás keresésben is tudunk Neked segíteni, hosszú listánk van olcsó belvárosi szállásokról és hotelekről Budapesten, ahol 1-2 éjszakára a tréning időtartama alatt prímán megszállhatsz.

Az összes vélemény és referencia videó kamu, biztosan fizettetek nekik, hogy ezt mondják…

Ha tanultál már egy kis testbeszédet, akkor jól láthatod, hogy ezek az emberek mind őszintén mesélik el, hogy milyen változásokon mentek keresztül. Egy ilyen beszédet, nem lehet előre megírva jól és hitelesen előadni. Másrészről: egy jól menő vállalkozás vagyunk már évek óta, és hírnevünk miatt már a Blikk, TV2, Class Fm, VIVA Tv, Cosmo stb. is foglalkozott velünk a médiában. Szerinted megérné számunkra bármit kockáztatni?

Az összes rejtett kamerás videó kamu, biztosan beépített lányokkal dolgoztok…

Bármennyire is jó színészek a nők, nyitott szemmel könnyen fel lehet ismerni, hogy az érdeklődési jel igaz, vagy hamis. Ha összehasonlítod a rejtett kamerás csajozási felvételeinket egy brazil szappanoperával, látni fogod a különbséget, hogy míg a sorozatból azonnal levágható, hogy előre meg van írva, addig a mi videónk, egytől-egyig a valóságban felvett, megtörtént, igaz felvételek!

Meddig kell, hogy jelentkezzek tréningre vagy vip coachingra?

Akkor jelentkezz, amint eldöntötted, hogy változni szeretnél. Ezután megkeresünk Téged, megismerünk, válaszolunk az összes kérdésedre, kiderítjük, hogy tényleg van-e szükséged az oktatásunkra, majd utána pedig megbeszéljük Veled a következő lehetséges időpontot, amennyiben még mindig megtisztelsz minket a bizalmaddal és szeretnél hozzánk jönni.

Ha rendelek tőletek DVD-t vagy könyvet, kívülről látszódni fog bármi a csomagoláson, hogy mit tartalmaz?

Nem fog látszódni semmi, ne aggódj, nem fog kiderülni, hogy milyen DVD-ket tartalmaz a csomag, anonimitásod így teljeskörű!

Ha elutaltam/befizettem a DVD árát, akkor mikor kapom kézhez?

Amint beérkezett hozzánk az átutalásod/banki befizetésed, másnap vagy legkésőbb 3 munkanapon belül feladjuk számodra a csomagot és másnap már a kezedben is lesz és elkezdhetsz a segítségével fejlődni és növelni az önbizalmadat.

Ha előre utalással fizetek tréningnél és/vagy DVD rendelésnél, honnan tudhatom, hogy tényleg megérkezik a DVD és/vagy résztvehetek a tréningen?

Vállalkozásunk hátterében hivatalos magyar cégek állnak, és minden egyes beérkezett utalásról vagy banki befizetésről a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) által előírt szabályok szerint, kötelezően számlát állítunk ki az átutaló részére. A számlát a DVD-vel együtt postázzuk számodra, tréning esetén pedig személyesen adjuk át. Ha nem bízol az előre utalásban, mert korábban voltak vele másnál rossz tapasztalataid, akkor természetesen személyesen is átveheted a DVD-t irodánkban vagy befizetheted a tréning díját. Azért szeretjük jobban az átutalást, mert egyszerűbb, gyorsabb, nem kell hozzá időpontot egyeztetni, és természetesen nyoma van, tehát később teljeskörűen bizonyítható mindkét fél részére!

Miért válasszalak titeket? Miért ne menjek külföldre inkább?

Egyrészrő azért, mert már évek óta csináljuk, ez a hobbink, ez az életünk, ez a szakmánk és sok-sok ezer férfi köszönheti a barátnőjét és boldog párkapcsolatát nekünk. Másrészről pedig azért, mert a magyar nők a legszebbek, és mi kifejezetten őket megközelíteni és megismerni tanítunk meg Téged! 🙂 Ez már önmagában egy megdönthetetlen érv, mert aki a legszebb nőkben képes vonzalmat kelteni, annak utána a párkapcsolat kialakítása már gyerekjáték. Harmadrészről, nem kell messzire utaznod, központunk helyszínen – Budapesten, a fővárosban az ismerkedési lehetőségek nappal és éjszaka is korlátlanok, tehát minden a rendelkezésünkre áll, hogy profi oktatáson növeljük az önbizalmadat és sikerélmények tömegében fejlesszük az ismerkedési és kommunikációs képességeidet. Negyedrészről, pl. az USA-ban a nők hozzáállása és viselkedése az ismerkedéshez teljesen eltér a magyar lányokétól, és ha Magyarországon tanulod meg a csajozás rejtelmeit és titkait, bárhol a világon meg fogod tudni állni a helyedet! Vágj bele most rögtön! »»

Még egy kérdés??

Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ a bal oldali felsorolásban, akkor lépj velünk kapcsolatba és tedd fel nekünk e-mail-en kérdésedet! Örömmel fogunk rá válaszolni, rövid időn belül! Írj nekünk e-mail-t, kattints ide »»

Back to Top