A legtöbb férfi sikertelen a nőknél! Mi is azok voltunk. Önbizalomhiányos, magányos srácok, de egy teljesen új módszer felfedezésével sikerült közel 180 fokban megváltoznunk.  

Most megmutatjuk, hogyan hódíthatod meg Te is álmaid nőjét! Jól figyelj ide 2 rövid percig, mert meg fogsz lepődni!

A dolgok nagy része amit az átlag férfi a nőkről és az ismerkedésről tud, az TÉVES! Ez nem a férfiak, hanem az elnőiesedő fogyasztói társadalmunk hibája. Sajnos ezt nagyon kevesen észlelik, és ez a PUA.HU a radikális változás gyógyszerét tartalmazza számodra is, ha élsz vele!

Ez nem egy csajozós dumákat és varázspirulákat tartalmazó oldal.

Itt komoly, profi segítséget kapsz a legjobb magyar önfejlesztési és ismerkedési trénerektől Mex Deluxe vezetésével, akik Téged is rátudnak vezetni arra az útra, melynek a végén a boldog párkapcsolat vár Rád.

Férfiak ezreinek adunk több éve, napi szinten tanácsot, hogyan legyenek sikeresebbek az ismerkedés terén. Egyesek komoly pénzeket fizetnek azért, hogy oktatóink személyesen foglalkozzanak velük. Amint picit belemerülsz, a falba fogod verni a fejedet, hogy miért nem találtál ide korábban. A hölgy számát, akinél korábban besültél, simán megszerezhetted volna azzal a tudással, amit nálunk, a PUA.HU-nál kapsz. A volt barátnőd nem hagyott volna ott azért a másik férfiért. A feleséged nem vált volna el tőled. Ismerős történet? Olvass tovább!

Csodálkozni fogsz majd, hogy a nálunk végzett ügyfeleinknek már milyen könnyedén megy. A PUA.HU-nál bárki képes önmagában megtalálni és kifejleszteni a vonzó férfit és mi ebben segítünk neked. Sosem fogsz többé a sötétben tapogatózni és rövidesen Te választhatod ki a társadat!

Látni fogod a mátrixot. Pontosan tudni fogod, hogy mi miért történik és ezáltal befolyásolni is tudod majd a végkimenetelt.

Teljesen máshogy tekintesz majd a világra. Az emberek elkezdenek tisztelni és felnézni rád. A nők automatikus vonzalmat éreznek irántad pusztán a karizmatikus jelenléted miatt. Megváltozol kívül és belül egyaránt. A srácok akik korábban kiröhögtek, hogy te nem tudsz ismerkedni, most bámulva figyelnek Téged, ahogyan egy buliban hölgy csapatok vesznek körül és már Te döntöd el, hogy kivel szeretnél másnap randizni. Korábbi haverjaid, akik elhúzták előled a legleszebb lányokat a buliban, már szóhoz sem jutnak.

A jó hír, hogy innentől fogva CSAK RAJTAD múlik, hogy éled tovább ugyanígy az életedet, vagy meghozol pár új döntést és elkezdesz változni.

Hogyan kezdj bele? Válaszd ki, melyik képzésünk érdekel!

VIP Coaching

leggyorsabb út álmaid barátnőjéhez, ha a legprofibb, legképzettebb PUA tréner mutatja be Neked az ismerkedés művészetét a gyakorlatban, megosztja veled legféltettebb titkait és legjobban működő technikát, majd Veled együtt addig gyakoroljátok, amíg Neked is profin megy! Hosszútávon, több hónapon keresztül csak veled foglalkozik 1-1-ben, melyet követve az életed akár 100%-ban megváltozik és rövid időn belül garantáltan barátnőt szerzel és sok új tapasztalatban lesz részed!

Részletek

Intenzív Gyakorlati Tréning

Pusztán 1 hétvége alatt begyakorlod az összes titkos PUA technikát profi oktatók folyamatos visszajelzéseivel és segítségével. Ezalatt gigantikus önbizalomra teszel szert, sikeresen legyőződ a megközelítési pánikodat és félelmeidet, képes leszel korlátlanul, folyamatosan és csábítóan beszélgetni a nőkkel, domináns vonzó testbeszéded lesz, megismered az ismerkedés fázisait és technikáit, hogy bárhol bármikor tudd pontosan, mikor mit kell tenned ahhoz, hogy megszerezd magadnak a kívánt nőt.

Részletek

1 Napos Tanfolyam

Ha kezdő vagy, illetve új számodra ez a dolog, szeretnéd az ismerkedés alapjait elsajátítani, megismerni a PUA.HU trénereket és a közösséget, ha szeretnéd elméletben megtudni, hogyan szólíts meg nőket, hogyan kelts vonzalmat bennük, hogyan szerezd meg a számát, mit mondj mikor felhívod és mit tegyél randin. VIP-ként pedig még aznap este egy 3 órás terepgyakorlaton, egy profi tréner segítségével szerzel pár telefonszámot és randit az újonnan megismert módszerekkel.

Részletek

Back to Top