A Legjobb Magyar Ismerkedési Tanácsadók Kitárulkoznak és Felfedik Legféltettebb Önfejlesztési Módszerüket… Ezután Biztosra Veheted, hogy Kinyílnak a Korábban Zárt Kapuk és Végre Karjaidban Tarthatod Álmaid Nőjét!

Jelentkezz a VIP Coachingra, amelyet a PUA.HU legjobb VIP trénerei tartanak, és soha többet nem lesz egyetlen magányos éjszakád sem.

Jelentkezz hamar, mert hónapokkal előre be vagyunk foglalva és a korlátozott számú hely miatt a várakozási idő átlagban 2-3 hónap.

 

Végignéztem a videót, mindent tudok, jelentkezem a VIP Coachingra!

 

A VIP Coaching a KULCS ahhoz, hogy nyers és ellenállhatatlan vonzerőd legyen, amitől a hihetetlenül vonzó és intelligens nők úgy akarnak majd Téged, mint Te őket korábban.

Készülj fel, mert ezután olyan sikered lesz a nőknél, amiről álmodni sem mertél volna… ami felülmúlja a legmerészebb elképzeléseidet… és sokkal-sokkal több annál, mint amiben eddig részed volt.

Készen állsz arra, hogy egyike légy Magyarországon annak a kevés férfinak, akik a barátnőszerzésben és párkapcsolatban elképesztő sikereket érnek el (nem számít, hogy milyen háttérrel érkezik hozzánk), amelyet egy bizonyos, hihetetlenül hatékony…és 100 százalékosan kiszámítható ismerkedési módszerrel érhetsz el?

Szíves engedelmeddel ezennel meghívlak a pofátlanul hatékony VIP Coachingra, amelynek segítségével rövid időn belül hihetetlen eredményeket érhetsz el a nőknél. Más dolgod sincs, mint hogy gyere el és kövesd egyszerű utasításaimat. Új és könnyen megszerezhető képességeid birtokában te is felfedezed majd azt, amit a „beavatottak” már tudnak… hamarosan EGY CSAPÁSRA rengeteg vonzóbbnál-vonzóbb nő fog körülvenni – akik közül végre Te választhatod ki a jövőbeli társadat. Nem számít, ha most még egyáltalán nem értesz a nőkhöz. A legjobb az egészben.. ha most azonnal cselekszel…

Amíg a „régi vágású” csajozóművészek megelégedtek annyival, hogy egy nőt próbáltak levenni a lábáról a szövegükkel, módszereikkel és trükkjeikkel, addig a PUA.HU-nál egy olyan módszert fejlesztettünk ki, amelynek segítségével felszínre hozhatod a benned élő vonzó férfit és a saját, felturbózott erődből hódíthatod meg a hozzád illő nőt.

És mindeközben kifejlesztettük magában azt a ritka képességet, hogy ezt a tudást másoknak is átadjuk. Amit ajánlunk, az a legközvetlenebb, szemtől szembeni tréning velünk, amilyen még sosem volt és lehet, hogy többet nem is lesz. Ha érdekel egyáltalán a dolog, akkor VESD RÁ MAGAD a lehetőségre a lehető leggyorsabban.

Kinek ajánljuk?

Annak, aki a lehető leggyorsabb úton szeretné elsajátítani az elmélet és gyakorlati tudást az ismerkedésben, hogy minél előbb tudjon magának barátnőt szerezni, aki privát, személyre szabott megoldásokat szeretne kapni az ismerkedési és életmód problémáira, aki az egész életét és személyiségét szeretné úgy felfejleszteni, hogy az minden szempontból rövid időn belül vonzóvá váljon, aki a teljes ismerkedési és ahhoz szorosan kapcsolódó életét rendbe akarja tenni örökre, aki folyamatos, gyors és hosszútávú garantált fejlődést szeretne állandó trénerrel aktívan a háta mögött.

Egyedi, személyes igényeidhez illeszkedő privát VIP PUA.HU trénert kapsz, aki megtanít Neked mindent és…

 • aki csak Veled foglalkozik
 • folyamatosan rád fókuszál, hogy a fejlődésed a leggyorsabb legyen és elérd a céljaidat rövid időn belül
 • személyre szabott napi és heti gyakorlatokat ad számodra a folyamatos és gyors haladásod és sikerélmények elérése érdekében
 • állandó fejlődéskövetést nyúlt emailen, telefonon és élőben.

 

Jelentkezem a VIP Coachingra!

 

A 12 vagy 6 hónapos (120 vagy 60 órás, 48 vagy 24 hetes) VIP Coaching ezekből a részekből áll össze:

 

Gondolkodásmód/ Öltözködés, Divat, Stílus 

Átbeszéljük a jelenlegi életedet majd pedig rávilágítok olyan egyszerű dolgok óriási pozitív hatásaira, mint például mit csinálsz legelőször mikor felkelsz, milyen céljaid vannak rövid illetve hosszútávon, hogyan állsz a pénzhez és a karrieredhez. Napi és heti gyakorlatokat kapsz, hogy a gondolkozásod és életfelfogásod rakétasebességgel fejlődjön és változzon meg, hogy belül is vonzó férfinak érezd magadat.

Részei:

 • Gondolkodásmód fejlesztés – a új, megváltozott gondolataid hatására az életed minősége nagymértékű fejlődésnek indul
 • Korábbi tévhitek, rossz beidegződések megszüntetése és megváltoztatása
 • Új életcélok kialakítása
 • Pozitív gondolkodásmód elősegítése

Eláruljuk, hogyan lehetsz mindig te a legjobban öltözött férfi a társaságban… anélkül, hogy vagyonokat kéne költened. Íme a módszer, amellyel olyan stílust és imázst alakíthatsz ki, amely mágnesként vonzza a nőket, és már azelőtt csak a szexre tudnak gondolni, hogy egy szót is szólnál.

Részei:

 • Fodrászat – egy teljesen új frizurát kapsz a stílusodhoz illően, mely instant önbizalommal tölt el Téged
 • Stílus, öltözködés tanácsadás – hogy pozitív és megnyerő legyen a kisugárzásod

Randi/Párkapcsolat és Életstílus Tanácsadás 

Minden összeáll és eltüntetjük az összes „fehér foltot”, amitől aztán a stílusod tökéletesre csiszolt és verhetetlen lesz. Bárhol fel tudsz majd szedni csajokat: bevásárlóközpontban, kávézóban, vagy az utcán… pontosan tudni fogod, mikor hívd, mikor írj neki sms-t és hogyan folytasd az első találkozás után, és többé semmi sem ingathatja meg az önbizalmadat, ha megtanulod, hogyan.

Akkor is, ha most még nyeretlen kezdő vagy, akinek évek óta nem adta meg senki a számát, egy szempillantás alatt elsajátítod majd a csajozás művészetének mesterfogásait. És csak hogy világosan értsd: amikor „Csajozási Mesterfogásokról” beszélek, ne arra gondolj, hogy valaki megadja a számát vagy beleegyezik egy „randiba”. Arra gondolj, hogy reggel álmaid nője mellett ébredsz majd… akinek a nedves bugyija még mindig a földön hever. Elsöprően hatékony titkokat fogok felfedni előtted.

Részei:

 • Életmód és lifestyle tanácsadás – melynek hatására jól érezd magadat a bőrödben és ezt a pozitív energiát a körülötted lévő nők is érzik
 • Telefon és sms oktatás – megtanulod, mikor kell felhívnod a nőt, megismered a stratégiákat, hogy természetes módon, sablonok nélkül tudjál vele kommunikálni
 • Barátnőszerzés – elsajátítod a lépéseket, hogyan tudsz egy megismert lányt barátnőként megtartani
 • Hosszútávú párkapcsolat kialakítása – képes vagy több éves akár élethosszig tartó kapcsolatok kialakítására, hogy boldog férfivé válj egy csodálatos nő mellett

Szociális Szabadság és Félelmek Legyőzése Gyakorlatok 

8 különböző szintű, 40 speciális gyakorlat, melyeken keresztül bevezetlek a szociális szabadság alapjaiba, hogy ezáltal egy átfogó képet kapok rólad, a problémáidból és személyiségedről, hogy utána a tréningtervet ez alapján tudjam számodra személyre szabottan összeállítani a maximális hatékonyság és fejlődés érdekében.

Részei:

 • Szociális gyakorlatok – képes vagy bárkivel, bármikor bármiről beszélgetni a gyakorlataim segítségével
 • Félelemlegyőző gyakorlatok – legyőzzük a nőkkel kapcsolatos félelmeidet és ezáltal odamersz menni minden nőhöz, legyőzve a félelmeidet, többé nincs számodra akadály, képes vagy szembenézni bármely akadállyal és kihívással

Kommunikáció, Önbizalom és Testbeszéd Fejlesztés/Gyakorlatok 

A negyedik részben megtanulod a visszautasításmentes megszólítás szabályait, megismered a korlátlan beszélgetés technikáit – többé nem futsz ki a szóból, hanem mindig tudod alkalmazni a kommunikáció természetes formuláját.

Rádöbbensz arra a 7 egyszerű titokra, amelyet mindenképp tudnod kell, hogy megszabadulj korábbi kommunikációs és testbeszéd hibáidtól és újratöltsd magad azzal a tökéletes önbizalommal, amelyet a lányok már kilométerekről kiszúrnak. Megtanítlak arra  a „visszacsatolási” módszerre, amitől garantáltan olyan jó leszel csajozásban, hogy az szinte már büntetendő. Legyél te a társaság koronázatlan királya.

Részei:

 • Megszólítás gyakorlatok – megtanulod a visszautasításmentes megszólítás titkait, hogy bárkivel szóba tudj elegyedni
 • Beszélgetési és kommunikációs gyakorlatok – hogy nőkkel való beszélgetős közben soha többet ne fussál ki a szóból
 • Önbizalom növelő gyakorlatok – mely által később egyedül is megállod a helyedet az új szituációkban
 • Testbeszéd gyakorlatok – pusztán a testbeszéddel szavak nélkül kommunikálod magadról azt a nők felé, hogy egy vonzó, alfa hím vagy – megtanulod pontosan, melyik testrészedet, hogyan mozgasd, hogy az egy alfa hím képét tükrözze számodra
 • Dominancia gyakorlatok – megtanulod a domináns viselkedés formáit, hogy az emberek között vezetővé tudj válni
 • Hangszín gyakorlatok – a 3 hangszín közül megismered, melyik az, melyet használva automatikus tisztelet és figyelmet kapsz a társadalomban
 • Hangerő gyakorlatok – mostantól hallani fogják a hangodat mindenhol, és nem fogod elharapni a szavak végét, nem fogsz elhalkulni sok ember között

Vonzalomkeltés, Megszólítás, Bizalomépítés 

A feltétlenül szükséges „alapok” ahhoz, hogy a leszólítási és a vonzáskeltési módszereidet mesterfokra emeld a nulláról. Akkor is, ha még sosem szedtél fel csajt, az első nap máris kifejlesztheted létfontosságú képességeidet, amelyek birtokában a való életben is tudni fogod, mit kell tenned, hogy megkapd a kiszemelt nőt. Lenyűgöző infók, amit sehonnan máshonnan nem szerezhetsz meg. NEM lesz szükséged előre betanult dumákra és módszerekre (a legjobb, ha egyet sem ismersz. Ha esetleg mégis pocsékoltad volna már ilyesmivel az idődet… akkor sem kell aggódnod, a VIP coaching hatására hamarosan újra természetesen fogsz viselkedni).

Gyakorlatban tesztelt módszerekkel bővül a tudástárad, amelyekkel felkeltheted a nők figyelmét, közel kerülhetsz hozzájuk, és amelyektől végül az ágyadba kerülnek. „Bevonzási” technikák, amelyeket még sosem hallottál. Trénered néhány perc alatt képes nőkben hihetetlenül erős vonzódást kelteni – azokkal a módszerekkel, amelyeket te is elsajátíthatsz. Új képességeidnek köszönhetően elfelejtheted, hogy milyen nehéz volt korábban előrelépést elérned, és azonnal tapasztalhatod a hatást, amint beteszed a lábadat egy klubba vagy bárba.

Részei:

 • Speciális ismerkedési technikák – hogy extrémebb helyzetekben is menjen az ismerkedés, a telefonszámszerzés, csókolás
 • Az ismerkedés fázisai – a fejedben összeáll a kép, hogy mikor, pontosan mit kell tenned, annak érdekében, hogy megismerd a kiszemelt lányt
 • Fizikai érintkezés – tudd meg pontosan, hogy mikor, hol és hogyan érintsd meg a nőket, hogy vonzalmat keltsél bennük természetes módon

Nappali Csajozás Gyakorlatok 

Szólíts le bármelyik nőt fényes nappal – akárkivel van és akármit is csinál – és hogyan szerezd meg a számát percek alatt. Megtanítunk, hogyan lehetsz rugalmas, és hogyan reagálj tökéletesen minden helyzetben… anélkül, hogy bármit be kéne magolnod, vagy akár egyetlen előre megírt sort is gyakorolnod! Ehelyett azonnal „beemelheted” ezeket a meglepően egyszerű technikákat a saját módszeredbe… és úgy fogsz hódítani, amiről a többiek, de még a csajozóművészek is, álmodni sem mernek.

Részei:

 • Indirekt megszólítások – megtanulod, hogyan tudsz nagyobb csoportokat megszólítani
 • Direkt megszólítások – megtanulod, hogyan lehet hatalmas vonzalmat kelteni  10 mp alatt egy nőben
 • Szituációs megszólítások – elsajátítod a képességet, hogy különböző szituációkban is tudjál ismerkedni (metrón, buszon, utcán, tanfolyamon)
 • Bolti megszólítások – a gyakori vásárlások közben is képes leszel a megismert technikák segítségével ismerkedni
 • Mozgó lányok megállítása, megszólítása – munkába vagy iskolába menet bárhol az utcán hatékonyan tudsz ennek hatására ismerkedni
 • Ülő lányok megszólítása – a padon ülő lányok többé nem jelenteken számodra problémát, gyorsan tudsz bennük vonzalmat kelteni

Éjszakai Csajozás Gyakorlatok 

A PUA.HU csapat nevetségesen könnyű módszereivel egy este alatt megtriplázhatod a lehetőségeidet a randizás terén! (meglepően könnyű, ezzel a módszerrel dolgozunk mi is… ám a csajozók 99%-a nem ismeri). Az a kis változtatás a testbeszédeden, amelytől 15 méteres körzetedben az összes nőnek gyorsabban ver a szíve… kivétel nélkül! Mitől fogják a legkívánatosabb nők neked megadni a számukat – bárhol, bármikor, még ha a barátnőivel is van és ÉPP AKKOR találkoztatok!

Tanuld meg a lépéseket, hogyan érd el, hogy a legszexibb csajok bármelyik klubban MÁST SE AKARJANAK, mint felmenni hozzád… MIELŐBB, hogyan „fűzd egymás után” az eseményeket minden helyzetben – így könnyedén jutsz majd az első vonzalomtól a fokozódó vágyig majd a kívánt végeredményre… olyan könnyed, elsöprő és természetes dumával, amire egyszerűen nem tud majd nemet mondani. És ebben nincs SEMMI, ami bonyolult vagy nehéz volna. Ismerd meg azt a végtelenül egyszerű módszer, amellyel elérheted, hogy a nő RENGETEG időt és energiát fektessen beléd, majdnem NULLA erőfeszítéssel (ha fárasztó, tudd: ROSSZUL csinálod). Törvényszerűen felkorbácsolod benne a vágyat és olyan ellentmondást nem tűrően fog ágyba rángatni, hogy mindenki csak bámul majd.

Részei:

 • Ismerkedés tánctéren – legyen szó salsa-ról vagy hiphopról, megtanulod hogyan lehet effektíven ismerkedni a tánctéren is
 • Telefonszámszerzés – a 3 legjobb technikámmal képes vagy még a lehetetlen helyzetben is telefonszámot szerezni nőktől
 • Csókolózási technikák – megszerzed a tudást, hogy pontosan tudd mikor és hogyan kell egy nőt megcsókolni
 • Fizikai érintkezés gyakorlása – megtanulod, hogyan kell egy nőt megérinteni
 • Nagyobb csoportok megszólítása – egyszerre több fővel is tudsz kellemes beszélgetést folytatni
 • Speciális ismerkedési játékok gyakorlása – a saját legjobb játékaimat tanítom meg neked, hogy a csaj soha ne felejtsen el Téged

 

Jelentkezem a VIP Coachingra!

Résztvevőink közül szinte mindenkinek lett barátnője és hosszútávú párkapcsolata, vagy sok-sok egyéjszakás kalandja, sokaknak még az oktatás menete közben! Nem adunk ki senkiről semmilyen információt és bizalmasan kezelünk mindenkit. Az oktatás privát jellege miatt, nagyon kevesen vállalják fel az arcukat a nyilvánosság előtt. Akik ezt bevállalták, így nyilatkoznak a VIP Coachingunkról:

 

Jelentkezem a VIP Coachingra!

Mit kapsz a 12 vagy 6 hónapos PUA.HU VIP Coachingon?

 • Megváltoztatod a teljes életmódodat és a nőkkel való gondolkodásmódodat akár 180 fokban
 • Átveszed a 100%-os kontrollt a saját életed felett, többé nem dirigál neked senki, te választod ki a nőket, akikkel együtt akarsz lenni az életedben
 • Belelátsz a dolgok mélyébe, megérted mi motiválja a nőket, mik a mozgatórugók bennük, mitől vonzódnak bizonyos férfiak iránt és te hogyan tudod önmagadat egy ilyen férfivá fejleszteni a segítségemmel
 • Az ismerkedés tanulása egy hobbivá válik számodra, melyben napról napra és hétről hétre egyre sikeresebb vagy
 • Megtanítom Neked az általam is használt legtitkosabb saját technikáimat a nőkkel való ismerkedésben, melyekről csak a legjobb barátaim tudnak, annyira egyedülállóak és hatékonyan működőek mindenhol
 • Egy teljesen új külsőt kapsz, új stílussal, öltözködéssel, frizurával, mely abban a pillanatban önbizalomnövelően hat rád
 • Már az első héten érezni fogod a változást, sokkal szociálisabb leszel és nyitottabb az emberek felé
 • Képes leszel később ezeket a gyakorlatokat egyedül, magadtól is folytatni, hogy a fejlődésed ne álljon meg
 • Kapsz egy hosszútávú, több hónapos tervet, melyet követve az életed és az ismerkedési képességeid olyan mederben és olyan irányban folynak, amelyekben te szeretnéd

Jelentkezésed menete:

 1. Jelentkezésed után pár munkanapon belül felhívunk és elmondunk minden részletet! (Kérlek légy türelemmel, próbálunk mindenkit mielőbb megkeresni, de annyian keresnek minket, hogy néha ez beletelik pár napba)
 2. Miután átbeszéltünk mindent, megismertünk téged, te megismertél minket, elmesélted a problémádat és a célodat, kiderítjük, hogy pontosan mire van szükséged és meghatározzuk a konkrét ütemtervet.
 3. Ha mindent rendben találsz és továbbra is szimpatikusak vagyunk számodra, illetve meggyőződtél róla, hogy azt fogod kapni nálunk, amit szeretnél, akkor kapacitásunk szerint mielőbb belevághatsz a VIP Coaching programunkba, egy PUA.HU VIP trénerrel!

 

Jelentkezem a VIP Coachingra!

 

Amit nyersz ezzel, az százszor többet ér, mint amit fizetni fogsz. Most felfedjük MINDEN forradalmian új csajozós technikánkat – olyasmit is, amiről még soha nem beszéltünk senkinek! Ha ellesed tőlünk, te is aratni fogsz, és könnyedén megszerezheted a nőt (és a szexet) amire mindig is vágytál… anélkül, hogy erőfeszítést kéne tenned. Most azokról a forradalmian új technikákról beszélek, amelyeket CSAK a PUA.HU-nál ismerünk, például:

 • Hogyan érd el, hogy a klub legszexisebb női csapatokban szólítsanak meg és könyörögjenek, hogy csak pár percet tölts velük kettesben – és mindezt egyetlen szó nélkül…
 • 5 kérdés, ami után a nő, aki eddig „érdekesnek” tartott, azt fogja gondolni: „Le akarok feküdni vele”…
 • Hogyan ne indulj hátrányból és ne érezd magadat kevesebbnek férfi vetélytársaidnál a bárban vagy a klubban – a gazdagokat, híreseket és jóképűeket is…
 • Saját titkos módszerünk, amelytől bármelyik nőnek gyorsabban ver a szíve, attól függetlenül, hogy előtte vonzónak talált-e vagy sem (Ha ez igazságtalannak tűnik… az azért van, mert ez az)…
 • Lényeges apróságok, amelyeket a legtöbb csajozni próbáló sosem tanul meg, ahhoz, hogy több csapat nőt szédíts egyszerre – így választhatsz egy este 1-2 nő helyett akár 20-30 közül. (1000 csajozásban jártas srác közül aligha akad 1, aki erre képes)…
 • Valamint egyszerű (de ördögien hatékony) vágyfokozó trükkök… „csalhatatlan” csókhelyzetek… egyszerű szabályok, amelyekkel ötször olyan gyorsan tanulsz majd… mivel vághatod el a csávót egyszer és mindenkorra, aki el akarja venni a nődet… és létfontosságú „végjáték” taktikák, amitől azok a fantasztikus nők végül tévedhetetlenül az ágyadban kötnek ki.
 • És még sok minden más…

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink:

Csak ezt az ütemtervet lehet követni a VIP Coachingon, ami felül van leírva?

Mindenkinek az ütemtervét és vip oktatásának anyagát és menetét, egyénileg, személyre szabottan határozzuk meg. Az itt fent lévő anyag egy évek óta jól bejáratott és hatékonyan működő vázlat, melyet teljes mértékben Rád, a te igényeidnek és kívánságaidnak megfelelően fogunk testre szabni, hogy a lehető leggyorsabban elérd a kitűzött célokat és megszerezd álmaid nőjét!

Milyen gyakran találkozol a vip trénereddel?

Általában heti 1 vagy 2 alkalmat szoktunk javasolni a lépésről-lépésre, folyamatos fejlődés érdekében (egy alkalom 2 vagy 3 órás), de ha külföldről érkezel hozzánk, akkor 1 vagy 2 hét alatt is megoldható és lebonyolítható a teljes 3 vagy 6 hónapos vip coaching program anyaga elméletben és gyakorlatban egyaránt.

Mi a különbség a 12, 6 és a 3 hónapos vip coaching program között?

A gyakorlatok és az átvett tananyag szempontjából nincsen köztük különbség, csak az oktatás óraszáma, a vip trénerrel való gyakorlással eltöltött idő mennyisége között van különbség, plusz a 6 és a 12 hónaposhoz több extra ajándék jár. Egyeseknek elég a 60 vagy 30 órás, 6 illetve 3 hónapos coaching és teljesen megváltozik az életük, mások szeretnének még profibb szintet elérni, és 120 órán, 12 hónapon keresztül igénylik a személyes oktatásunkat. Természetesen jobban megéri 12 vagy 6 hónapra jönni, mert akkor a kedvezmény a listaárhoz képest akár 603.000 vagy 253.000 Ft!

Mennyire kemény és fárasztó a VIP Coaching?

Fontos, hogy mindig kipihenten érkezz, mert hihetetlenül sok új információt, tudást és gyakorlati tapasztalatot fogsz szerezni minden egyes alkalommal! A gyakorlati részeken keményen megdolgoztatunk, hiszen azért jössz hozzánk, hogy fejlődj, mi pedig 100%-ig komolyan vesszük a munkánkat, hiszen az eltökélt szándékunk az, hogy addig gyakoroljunk Veled és oktassunk Téged, amíg a kívánt pozitív eredményt és a kitűzött célt aznapra el nem érjük!

Bárkit vállalunk?

Nem. Akik a mi titkos, garantáltan működő és máshol nem elérhető módszereinket megtanulva csak a nőket akarják gátlástalanul és öncélúan kihasználni, és egyfajta beteges, nárcisztikus hajlamokkal rendelkeznek, nekik nem tudunk segíteni. Ha célod viszont az önfejlesztés, önbizalomnövelés, kommunikáció és személyiségfejlődés, az őszinte és természetes ismerkedés megtanulása vagy barátnőszerzés és boldog, hosszútávú párkapcsolat kialakítása egy hozzád illő, vonzó, szexi és intelligens nővel, akkor jelentkezz nyugodtan!

Mi van, ha már 30-40 fölött vagyok, akkor is tudtok segíteni?

Természetesen IGEN! A rengeteg 20-30 éves mellett, sok 40 és 50 év feletti férfi is részt vesz a 6 és 3 hónapos VIP Coaching programunkon és végzik el nagy sikerrel, ami ismét bizonyítja, hogy az ismerkedés tanulása és sikere kortól független és nem számít, hogy hány éves vagy, lehet neked is sikered a csajozásban, ha megtanulod és sikeresen begyakorold és alkalmazod a megfelelő ismerkedési módszereket!

Van vagy volt-e olyan reménytelen eset, akivel feladtuk a coachingot?

Nem. Soha senki nem távozott még úgy tőlünk, hogy ne fejlődött volna. Mi nem adjuk fel és nem engedjük meg Neked sem, hogy feladd. Megvannak már az évek alatt kifejlesztett módszereink ahhoz, hogyan motiváljunk akkor is, mikor éppen úgy érzed, hogy feladnád. Volt már dolgunk pár “nehezebb” esettel, akik magukat teljesen reménytelennek tartották, de mi tartottuk bennük a hitet, bíztunk bennük végig, és kemény munkával illetve hozzáértő szakértelemmel minden problémát és gátat feloldottunk bennük idővel. A történet pikantériája, hogy ezek a srácok keményebb feladat elé állítottak minket, de mégis nagy részük már vagy házasságban, de min. boldog párkapcsolatban él azóta.

Hol lesz a VIP Coaching megtartva?

Alapvetően Budapesten különböző helyszíneken (plázák, bevásárlóközpontok, sétálóutcák, bárok, szórakozóhelyek), a pontos helyszíneket privátban beszéljük meg jelentkezésed után. Ha Neked csak a vidék megoldható, kitalálunk megoldást és jelentkezésed után megbeszéljük annak a feltételeit.

Nem Budapesten élek, vidékről jövök. Hol aludjak?

Egyáltalán nem probléma, a résztvevők több, mint fele vidékről jön hozzánk oktatásra és a szállás-keresésben tudunk Neked segíteni. Ismerünk több kedvező árú belvárosi hostelt, hotelt és apartmant is ahol a tréning résztvevők megszoktak szállni, erről egy részletes tájékoztatót küldünk neked a jelentkezésed után.

 

 Jelentkezem a VIP Coachingra!

 

SEMMILYEN előzetes tapasztalatra nincs szükséged (lehetsz tökéletes kezdő, de profi csajozóművész is). Végül NEM kell, hogy fiatal, jóképű, okos vagy jópofa legyél. Gyakran az ijedt, bizonytalan és fura srácokból lesznek a LEGPROFIBB csajozóművészek és külön öröm számunkra, hogy kezdőkből varázsolhatunk hozzáértőket a lehető legrövidebb idő alatt.

Ez a VIP Coaching NEM való olyan srácoknak, akik nem szeretnének bámulatba ejtően gyönyörű nőket „testközelből megismerni”. Ha számodra még a gondolata is visszataszító, hogy pazar nőket vigyél ágyba és megtaláld köztük a jövőbeli barátnődet, akkor az elnézésedet kérem. Lépj csak ki az oldalról. Nem neked szól. Amikor azt mondom, a VIP coaching „szuperhatékony”, akkor azonnali, valós eredményekről beszélek. Arról, hogy 9 és 10-es nők követnek majd a klubból hazafelé, egyenesen az ágyadig…és az is megtörténik idővel, hogy megtalálod végre álmaid nőjét, akivel boldog párkapcsolatan élhetsz!

Nem kétséges – csak az, hogy egy profi szintű és tapasztalatú csajozóművész társaságában vagy és tökéletes önbizalommal tölt majd el, és lenyűgöző titkokat leshetsz el. Meghallgatod a tanácsait, ő bemutatja neked, utána együtt csináljátok, majd te egyedül és végeredményként soha nem látott számban tapadnak majd rád a nők.

Egyedül az a tudás, amit egy ilyen csajozási zsenivel töltött idő alatt felszedsz, segít átérezned a „PUA Mentalitást” – azt a létfontosságú hozzáállást, amely az egész életedet vezérli majd, és amely elválasztja egymástól a férfiakat, akik ágyában minden éjjel van egy nő azoktól, akik otthon ülnek egy halom gyűrött zsepi és egy flakon kézkrém mellett. És… az egészben ez a legjobb… mi külön neked tartunk vérprofi terepgyakorlatot. Úgy alakítja az oktatást, hogy azt tanuld, amire neked egyénileg szükséged van.

Két hatalmas előnyöd származik majd az egyéni, privát VIP terepgyakorlatokból – egyrészt rámutatunk a hibáidra és hatékonyan kijavítjuk őket, hogy már néhány perc alatt olyan fejlődést érhess el, amely magadtól évekbe telne. Másrészt megfigyelheted, mi hogyan szedjük fel a legjobb nőket. Ennél nincs jobb módja annak, hogy eltanuld a lenyűgöző technikáinkat.

 

Jelentkezem a VIP Coachingra!

Back to Top