Az Intenzív Gyakorlati Tréning Egy Bizonyítottan Jól Működő, Minden Részletre Kiterjedő Ismerkedést Oktató Kurzus, Amely Bármely Férfinak Segít Megismerni és Meghódítani a Legvonzóbb Nőket.

A tréninget évekbe tellett kifejleszteni, és egyaránt tartalmaz jól kipróbált és forradalmian új technikákat is, amelyekkel társaságban, valós helyzetben ismerkedhetsz nőkkel és közeledhetsz hozzájuk melynek a végeredménye mindig SIKER!

A PUA.HU intenzív ismerkedési gyakorlati tréning egy tutibiztos módszert kínál, amely személyiségedre szabottan lépésről-lépésre készít fel bármilyen társasági helyzetre. Tanuld meg a lépéseket, gyakorold és vidd tökélyre a módszert: ennyi az egész. Soha többet nem leszel ideges egy új helyzetben, csak magabiztos és lehengerlő. Ismerkedj klubokban és kávézókban, éjjel-nappal, haverokkal vagy egyedül.

Vedd észre: a hagyományos módszerek nem működnek.

Sosem fogsz izgalmas és kalandvágyó nőkkel találkozni a munkahelyeden vagy a sarki kocsmában felszedni őket a csajozós dumával, amit tucatnyi „tudjunk meg mindent egymásról” randi követ. A PUA.HU ismerkedési tréning viszont egyszerű és gyors – és megtapasztalhatod vele a valódi szenvedélyt, amit csak egy kielégítő kapcsolat adhat.

Mindenkinek személyes segítséget nyújtunk, aki hozzánk fordul, hogy biztosan a lehető legtöbbet profitáljon tréningjeinkből és más termékeinkből. 2009 óta férfiak százainak adtuk át a titkot, akik közül néhányan olyan magas szinten sajátították el a módszert, hogy azóta oktatóként dolgoznak nálunk! Tulajdonképp minden oktatónk tanulóként kezdte. Ha nekik sikerült, neked is fog.

Légy te is egy azon férfiak közül, akik a módszerünk segítségével felfedezett képességeiknek köszönhetően válogatott nőkkel, köztük színésznőkkel, énekesekkel és modellekkel jöttek össze. Ez lehet a te sikersztorid.

Nálad is tényleg működni fog a PUA-módszer? A válaszunk határozottan „igen”! Akárhol is jársz, akármilyen bizonytalan is vagy társaságban, tudod fejleszteni a szükséges képességeidet. Oktatóinkat külön arra képeztük ki, hogy felismerjék ügyfeleink egyedi igényeit és célzottan segítsék át őket a nehézségeken. Hallgass a tanácsaikra, tedd a módszereiket és tanításukat életed részévé és csak figyeld, ahogy ledőlnek a korlátaid. Eltökéltnek kell lenned és össze kell szedd magad, de hatalmas előrelépést fogsz tenni – jóval hamarabb, mint valaha álmodni merted volna.

Szeretnéd MINDÖRÖKRE megváltoztatni ismerkedési és randizási módszereidet?

Azért kerestél meg minket, mert változtatni szeretnél a nőkhöz való viszonyodon. Többé nem leszel a jófej haver srác! Többé nem a csajok fognak kezdeményezni! Cselekedj és változtasd meg a randimódszereidet MOST. Igenis megválaszthatod, hogy kivel ismerkedsz és randizol. Jogod van olyan nőkkel ismerkedni és randizni, akikről eddig azt hitted, hogy „túl jók neked”.

Nőket meghódítani tanulható képesség. Nem kell gazdagnak vagy filmsztár-kinézetűnek lenned ahhoz, hogy gyönyörű nőkkel ismerkedj meg – mi megmutatjuk, HOGYAN.

A PUA módszer sikerét több ezer férfi tudja tanúsítani, aki részt vett a tréningjeinken. Ha nem tudnánk bebizonyítani neked, hogy az ismerkedés tanulható képesség, rég becsukhattuk volna a boltot. A tréning meg fogja változtatni az életedet. Mindössze három nap alatt megtanulod majd minden fortélyát annak, hogyan szedj fel olyan nőket, akikre mindig is vágytál. Miután részt vettél 11 órás elméleti oktatásból és 10 órás TEREPGYAKORLATból álló tréningünkön, a randizás örökre megváltozik számodra.

Mitől fognak igazán vonzónak találni a nők? Hogyan keltesz bennük bizalmat és hogyan alakítasz ki velük közeli viszonyt? Sokszor nyitjuk ezekkel a szavakkal a tréninget:

Felejts el mindent, amit mostanáig tanultál a randizásról és a kapcsolatokról, mert semmi sem igaz belőle. Tanulj tőlünk az elkövetkező három napban, és örökre megváltoztatjuk számodra az ismerkedést.

A PUA módszer sokszor életszerűtlennek tűnhet, de mi nap mint nap teszteljük.

Több, mint 560 férfi van Magyarországon, akik részt vettek az évek alatt az intenzív gyakorlati tréningjeinken és tanúsíthatják, hogy működik.

Bármilyen képességekkel is rendelkezel most, mi képesek vagyunk egy SOKKAL MAGASABB SZINTRE hozni őket. Mindent megtanulsz majd tőlünk attól kezdve, hogyan tűnj vonzónak gyönyörű nők számára bármilyen helyzetben egészen addig, hogy hogyan találd meg azt a nőt, akivel hosszútávon szeretnél együtt lenni.

A terepgyakorlatok során bebizonyítjuk neked, hogy a PUA módszer működik. A saját szemeddel látod majd, ahogy a PUA oktatók a tréningen tanított technikákkal leszólítják és meghódítják a leggyönyörűbb nőket. Így láthatod, hogy a módszereink tényleg működnek és nem csak az elméleti leírást olvasod. Minden éjjel, amikor terepgyakorlatra visszük tanulóinkat, a PUA módszernek ki kell állnia a próbát a válogatás nélkül megszólított gyönyörű nőkkel kialakuló szituációkban. Ebből láthatod, hogy mennyire bízunk a módszerünkben: nem csak a TV-ben és a szemed láttára teszteljük, ügyfeleink tanúbizonyságára és személyes ajánlásokra is tudunk támaszkodni. Bebizonyítjuk, hogy mindig újra és újra működik, és megmutatjuk, hogyan fog működni NEKED.

A tréningen elsajátíthatod a legújabb flörtölési technikákat. Közvetlenül NEKED adjuk át mindazokat az ötleteket, módszereket és technikákat, amelyeket sehol máshol nem olvashatsz, és amelyek sehol máshol nem elérhetők. Jól felkészült oktatónk világosan és érthetően magyarázza el a PUA módszert, és megmutatja neked az apró trükköket, amelyeket kizárólag személyes tapasztalatból lehet elsajátítani.

A PUA.hu csapat teljességgel egyedi órákat tart. A tréning két részből áll: 10%-ban a módszerek bemutatásából és 90%-ban gyakorlásból.

Alapvető fontosságú, hogy bemutassuk neked módszereinket. Ha nem tudod, hogyan kell „jól” csinálni, nem fogod tudni lemásolni. A testbeszédtől kezdve a hangszínen át a helyzetfelmérő-képességig mindent részleteire lehet bontani, lemásolni és beépíteni a saját stílusodba. Láthatod majd, ahogy gyönyörű nőkhöz közeledünk, megszólítjuk őket, és bemutatjuk a módszereket, amelyeket te is használni fogsz majd. Megfigyelheted az egyes lépéseket (akár a társaságnak is része lehetsz) és konkrét kérdéseket tehetsz fel utólag az egyes részletekre vonatkozóan.

A gyakorlás ennek a fordítottja. Itt a profi és tapasztalt PUA oktatók figyelik a viselkedésedet egész éjszaka és részletes, gyakorlati és hasznos visszajelzéseket adnak neked utána. Szárnysegédeid lesznek, hogy valódi nőkön gyakorolhasd a PUA módszereket, iránymutatást és tanácsokat adnak. Nem csomagoljuk be a mondanivalónkat – erre nincs idő, hisz mindent át akarunk adni neked, amit tudnod kell.

A két éjszaka folyamán először megfigyeljük a „természetes”, vagyis a korábbi módszereidet, majd segítünk, hogy stílusodnak és személyiségednek megfelelően alkalmazd a PUA módszer különböző elemeit. A tréning végére pontosan fogod tudni, hogy mik a hibáid és az erősségeid és hogy min kell javítsál az elkövetkező hetekben.

Nem maradsz magadra – azzal, hogy csatlakoztál a PUA.HU közösséghez, a VIP fórumon bármikor segítséget kérhetsz tehetséges oktatóinktól és korábbi tanítványainktól. Oszd meg a tapasztalataidat, segíts másoknak és kérj tanácsot. Közösség vagyunk.

Amikor a PUA.HU oktatókkal együtt megyünk bulizni, megmutatjuk neked, mi a különbség a mi módszerünk és az egyes oktatók egyéni stílusa között. Mindannyian a PUA módszert követjük, amely egy sor valóban hatékony fogásból és szabályból áll. Ez mindannyiunkra igaz. Azonban minden egyes oktatónknak megvan a csak rá jellemző fellépése, ahogy neked is meg kell találnod az egyéni stílusodat. Megfigyelheted majd minden egyes oktatónk egyéni módszerét, amelyet saját magának dolgozott ki, és amely kifejezi a személyiségét és az egyéniségét.

Nem klónokat gyártunk, hanem segítünk a PUA technikákkal, hogy jobban ki tudd fejezni a saját személyiséged és egyéniséged. A PUA.hu nem akarja megváltoztatni, aki vagy, hanem a legjobbat akarja kihozni belőled, hogy olyan nőkkel randizhass, akikre mindig is vágytál.

Próbálunk rugalmasak maradni és alkalmazkodni az egyes tanulóink egyéni igényeihez. Mivel kis csoportokkal dolgozunk, hamar betelnek a helyek.

Te más vagy, mint a férfiak 99,9%-a.

Ők azok, akiket csak választanak, akik sodródnak az árral és végül mindig a barátzónában kötnek ki. Ők azok, akiknek 78%-a elégedetlen a szerelmi és párkapcsolati életével. Azt gondolják, hogy ha többet dolgoznak és több pénzt keresnek, majd tapadni fognak rájuk a nők. Majd… de miért nem MOST rögtön? Ők nem ismerik a PUA.hu oldalt, és soha nem teszik meg azt a kevés, de jól irányzott erőfeszítést, amelynek segítségével felkelthetnék a nők érdeklődését, felszedhetnék és elcsábíthatnák őket, és teljességgel uralhatnák szerelmi életüket.

Te más vagy, mert te már megtetted az első lépést a korlátlan lehetőségek felé. Ki fogsz tűnni közülük és be fogod söpörni az előnyöket, amíg ők továbbra is rendszeresen kudarcot vallanak.

Mit szólnál, ha mostantól magabiztosan tudnál közeledni azokhoz a nőkhöz, akikről azt hinnéd, „túl jók neked”, és könnyedén átlépnél a korábbi akadályokon? Mit szólnál, ha ezek a nők vonzónak találnának? Mit szólnál, ha minden buliban könnyen és gyorsan tudnál hódítani? Ezt tudják a csábítás művészei, és te is megtanulhatod.

Azt hitted, hogy lehetetlen 20 telefonszámot begyűjteni egy nap? Megmutatjuk, hogyan csináld! Azt hiszed, nem lehet egy éjszaka több olyan vonzó nőt is megismerni, aki potenciálisan a barátnőd is lehetne, ha akarod?

Megmutatjuk, hogy csináld. Azt hitted, hogy a buli legszebb nője sosem randizna veled másnap? Megmutatjuk, mit kell tenned. Ha eddig nélkülöztél, most dúskálni fogsz. Ezt nem tanítják az iskolában. De létezik egy módszer, amellyel vonzódást kelthetsz a nőkben. Ezt a módszert bármelyik férfi képes alkalmazni. Ez a folyamat tanulható, vonzóbb kisugárzásod és önbizalmad lesz tőle és annyi élvezetet lelsz majd benne, hogy alig győzöd.

Szeretnél egy igazán boldog, tartós párkapcsolatot? Szeretnéd, hogy a gyönyörű barátnőddel szeressétek egymást és végleg szakíts a magányos és kilátástalan életeddel? Szeretnél annyira különbözni, és különbnek lenni a többi férfinál, hogy messziről kitűnj közülük és olyan energia áradjon belőled, amelyet a nők ellenállhatatlannak találnak?

Tovább az Árakhoz és a Jelentkezéshez

Ez könnyű is meg nem is. A nehéz része az a rengeteg tízezer óra volt, amelyet mi az ötletek kifejlesztésére és megtanulására szántunk. Összetett folyamat volt, amelyben egyaránt szerepet kap a divat és a lelkiállapot, az, hogy hol és mikor érints meg egy nőt, hogy miből tudod megmondani, hogy vonzódik-e hozzád. Most ezt a tudást viszont már könnyen át tudjuk adni neked összesítve, és segítségével akkor tudod bevonzani, leszólítani és elcsábítani bármelyik nőt, amikor te szeretnéd.

Az Intenzív Gyakorlati Tréning Tartalma

Elméleti elemek:

 • Fizikai érintkezés PROFESSIONAL – tudod pontosan, hogy mikor, hol és hogyan érinted meg a nőket, hogy vonzalmat keltsél bennük természetes módon
 • Speciális PUA PRO ismerkedési trükkök és technikák – hogy extrémebb helyzetekben is menjen az ismerkedés, a telefonszámszerzés, csókolás
 • Ismerkedés fázisai BŐVÍTETT VERZIÓ- a fejedben összeáll a kép, hogy mikor, pontosan mit kell tenned, annak érdekében, hogy megismerd a kiszemelt lányt
 • Testbeszéd gyakorlatok – pusztán a testbeszéddel szavak nélkül kommunikálod magadról azt a nők felé, hogy egy vonzó, alfa hím vagy
 • Gondolkodásmód fejlesztés PUA PRO – a új, megváltozott gondolataid hatására az életed minősége nagymértékű fejlődésnek indul
 • Telefon és sms oktatás – megtanulod, mikor kell felhívnod a nőt, megismered a stratégiákat, hogy természetes módon, sablonok nélkül tudjál vele kommunikálni
 • Barátnőszerzés – elsajátítod a lépéseket, hogyan tudsz egy megismert lányt barátnőként megtartani
 • Hosszútávú párkapcsolat kialakítása – képes vagy több éves akár élethosszig tartó kapcsolatok kialakítására, hogy boldog férfivé válj egy csodálatos nő mellett

Gyakorlati elemek:

 • Szociális gyakorlatok – képes vagy bárkivel, bármikor bármiről beszélgetni a gyakorlataim segítségével
 • Félelemlegyőző gyakorlatok – legyőzzük a nőkkel kapcsolatos félelmeidet és ezáltal odamersz menni minden nőhöz
 • Testbeszéd gyakorlatok – megtanulod pontosan, melyik testrészedet, hogyan mozgasd, hogy az egy alfa hím képét tükrözze számodra
 • Dominancia gyakorlatok – megtanulod a domináns viselkedés formáit, hogy az emberek között vezetővé tudj válni
 • Hangszín gyakorlatok – a 3 hangszín közül megismered, melyik az, melyet használva automatikus tisztelet és figyelmet kapsz a társadalomban
 • Hangerő gyakorlatok – mostantól hallani fogják a hangodat mindenhol, és nem fogod elharapni a szavak végét, nem fogsz elhalkulni sok ember között
 • Indirekt megszólítások – megtanulod, hogyan tudsz nagyobb csoportokat megszólítani
 • Direkt megszólítások – megtanulod, hogyan lehet hatalmas vonzalmat kelteni  10 mp alatt egy nőben
 • Szituációs megszólítások – elsajátítod a képességet, hogy különböző szituációkban is tudjál ismerkedni (metrón, buszon, utcán, tanfolyamon)
 • Bolti megszólítások – a gyakori vásárlások közben is képes leszel a megismert technikák segítségével ismerkedni
 • Mozgó lányok megállítása, megszólítása – munkába vagy iskolába menet bárhol az utcán hatékonyan tudsz ennek hatására ismerkedni
 • Ülő lányok megszólítása – a padon ülő lányok többé nem jelenteken számodra problémát, gyorsan tudsz bennük vonzalmat kelteni
 • Ismerkedés tánctéren – legyen szó salsa-ról vagy hiphopról, megtanulod hogyan lehet effektíven csajozni a tánctéren is
 • Telefonszámszerzés – a 3 legjobb technikámmal képes vagy még a lehetetlen helyzetben is telefonszámot szerezni nőktől
 • Csókolózási technikák – megszerzed a tudást, hogy pontosan tudd mikor és hogyan kell egy nőt megcsókolni
 • Fizikai érintkezés gyakorlása – megtanulod, hogyan kell egy nőt megérinteni
 • Nagyobb csoportok megszólítása – egyszerre több fővel is tudsz kellemes beszélgetést folytatni
 • Speciális ismerkedési játékok gyakorlása – a saját legjobb játékaimat tanítom meg neked, hogy a csaj soha ne felejtsen el Téged

Tovább az Árakhoz és a Jelentkezéshez

A rengeteg korábbi résztvevő közül csak páran voltak elég bátrak, hogy elmeséljék kamera előtt, milyen változásokon mentek keresztül:

Mit kapsz ezen a tréningen?

 • Gigantikus önbizalomra teszel szert melyet az élet minden területén azonnal hasznosítani tudsz majd ezek után
 • Felturbózod a szociális képességeidet olyan szintre, hogy bárkivel képes legyél beszélgetni bármiről korlátlan ideig
 • Sikeresen legyőződ a megközelítési pánikodat és félelmeidet és megtanulod a módszert, hogyan tudod a jövőben is folyamatosan legyőzni
 • Magabiztosan tudsz fizikailag érintkezni a nőkkel bárhol, csak a 3 napos tréningen oktatott technikák segítségével
 • Képes leszel korlátlanul beszélgetni a nőkkel különböző sablonok és módszerek használatával, melyek később ösztönössé válnak és elhagyhatod őket
 • Megismered az ismerkedés fázisait és technikáit, hogy bárhol bármikor tudd pontosan, mikor mit kell tenned ahhoz, hogy megszerezd magadnak a kívánt nőszemélyt
 • Domináns vonzó testbeszéded lesz, mellyel ki fogsz tűnni a tömegből és a nők előnyben fognak részesíteni Téged
 • Alfa gondolkozásmódot sajátítasz el, hogy a jövőben mindig tudd, melyik szituációban hogyan viselkedj, hogy a nők vonzódjanak irántad
 • Kiakalítasz magadnak egy új stílust és öltözködést, mely által előnnyel indulsz a többi férfi előtt
 • Megtanulod, hogyan kell az életedet úgy összeraknod, hogy az nők számára egy olyan hely legyen, ahol imádnak lenni és Veled iszonyat sok időt eltölteni

Jelentkezésed menete:

 1. Jelentkezésed után pár munkanapon belül felhívunk és elmondunk minden részletet! (Kérlek légy türelemmel, próbálunk mindenkit mielőbb megkeresni, de annyian keresnek minket, hogy néha ez beletelik pár napba)
 2. Miután átbeszéltünk mindent, megismertünk téged, te megismertél minket, elmesélted a problémádat és a célodat, kiderítjük, hogy pontosan mire van szükséged és meghatározzuk a konkrét ütemtervet.
 3. Ha mindent rendben találsz és továbbra is szimpatikusak vagyunk számodra, illetve meggyőződtél róla, hogy azt fogod kapni nálunk, amit szeretnél, akkor már jöhetsz is arra a következő tréningre, amelyre még van szabad hely!

 

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

Mikor lesz a következő?

Havonta tartunk átlagban két-három tréninget, de nyáron szinte minden hétvégén van egy. Jelentkezz és megkeresünk a következő tréningek időpontjaival kapcsolatban!

Hányan leszünk?

Általában 3 és 6 fő között, tehát ez egy abszolút kiscsoportos tréning, hogy mindenkire sok idő jusson és mindenkinek tudjunk a személyes kérdéseire válaszolni. A jelentkezőket a tréningen kor és tudás szerint párokba osztjuk, hogy egymásnak is tudjatok segíteni! A tréning után a tanítványok tartják egymással a kapcsolatot és együtt mennek a jövőben csajozni, wingelni egymást!

Mettől-meddig tart a tréning?

A 3 napos tréning péntek délután 16.00-tól vasárnap délután 15.00-ig, a 2 napos pedig péntek délután 16.00-tól szombat 23.00-ig tart, és mint láthatod a 3 napos kétszer több gyakorlatot és oktatást tartalmaz! Közben lesznek azért szünetek, de érdemes kipihenten érkezni!

Hol lesz a tréning megtartva?

Budapesten különböző helyszíneken (plázák, bevásárlóközpontok, sétálóutcák, bárok, szórakozóhelyek), a pontos helyszíneket a jelentkezőknek privátban, emailen küldjük el! 

Nem Budapesten élek, vidékről jövök. Hol aludjak?

Egyáltalán nem probléma, a résztvevők több, mint fele vidékről jön hozzánk oktatásra és a szállás-keresésben tudunk Neked segíteni. Ismerünk több kedvező árú belvárosi hostelt, hotelt és apartmant is ahol a tréning résztvevők megszoktak szállni, erről egy részletes tájékoztatót küldünk neked a jelentkezésed után.

Mi van, ha már 30-40 fölött vagyok, akkor is tudtok segíteni?

Természetesen IGEN! A rengeteg 20-30 éves mellett, sok 40 és 50 év feletti férfi is részt vesz a 3 napos tréningünkön és végzik el nagy sikerrel, ami ismét bizonyítja, hogy az ismerkedés tanulása és sikere kortól független és nem számít, hogy hány éves vagy, lehet neked is sikered a csajozásban, ha megtanulod és sikeresen begyakorold és alkalmazod a megfelelő ismerkedési módszereket!

18 év alatt is lehet jelentkezni?

Igen lehet, de külön megállapodás keretén belül. Érdeklődj emailen: csapat@pua.hu

Mennyire kemény és fárasztó az intenzív gyakorlati tréning?

Nagyon fontos, hogy pihenten érkezz a tréningre, mert nagyon sok új információt, tudást és gyakorlati tapasztalatot fogsz szerezni minden egyes napján! A gyakorlati részeken keményen megdolgoztatunk, hiszen azért jössz hozzánk, hogy fejlődj, mi pedig 100%-ig komolyan vesszük a munkánkat, hiszen eltökélt szándékunk az, hogy addig gyakoroljunk Veled és oktassunk Téged, amíg a kívánt pozitív eredményt és a kitűzött célt pár nap alatt el nem érjük!

Foglald le most a helyedet, mert a várólistánk átlagban 1,5 hónap! 

Tovább az Árakhoz és a Jelentkezéshez

Megmondom, miért ajánljuk ezt: a legjobb módja annak, hogy meggyőzzünk, nem zsákbamacskát árulunk, az, ha megadjuk a lehetőséget, hogy a saját szemeddel lásd, mit nyújt neked a tréning. Még nem volt olyan férfi, akit nem nyűgöztek volna le ezek a titkok:

 • Hogyan alkalmazd egyszerre a titkos érintési és az „egyik hozza a többit” technikákat egy időben, hogy egyszerre több tucat nőt is megbizsergess… (Erre még senki más nem jött rá)
 • Miért üres duma a „hétórás szabály”, amit annyi „randiguru” nyomat… és hogyan kapcsolj „csajozó üzemmódba”, hogy aztán tízszer olyan gyorsan fűzd meg a nőket, mint a többi srác!
 • Hogy kerülj be a „Zónába” és hogyan maradj bent, minden partin… így minden szituációban, minden alkalommal eléred majd a kívánt eredményt (azt az eredményt, amitől majd titánkemény önbizalmad lesz)
 • Hogyan kelthetsz ellenállhatatlan vonzalmat a csajban, akit fűzöl, mindössze azzal, hogy 10 cm-rel arrébb teszed a lábadat! (Ennek az egyszerű trükknek a hatásfokát még egy srác sem ismerte fel!)
 • Hogyan vedd könnyedén vagy kerüld ki a próbatételeket, amelyeket a nő állít eléd… amíg ágyba nem vitted. Ha ezt az egyszerű „üss és hajolj félre” módszert használod, a legkívánatosabb szépségek fenntartásait is lerombolhatod, tökéletesen könnyedén és magabiztosan
 • Hogy változtasd bármelyik város akármelyik klubját személyes birodalmaddá, ahol már mindenki úgy ismer, mint a jófej, laza és magabiztos srácot
 • És még ennél sokkal, sokkal több…

Túl sok srác éri be unalmas, kiszámítható és siváran szexmentes élettel… és veszti el örökre az önbizalmat. A „beavatott” férfiak mind egyet értenek abban, hogy a tartós és boldog párkapcsolat egy általad választott, vonzó és intelligens nővel a legjobb dolog a világon. A tréning során megfigyelheted, ahogy a Mo. legprofibb önbizalom-növelő trénere lépésről-lépésre bemutatják a módszereiket, amelyek segítségével te is:

 • Láthatod, hogyan működik a módszer a való életben, és mi az, amitől a legérzékibb, legdögösebb nők bugyija is benedvesedik…
 • Majd te is gyakorolhatod ezeket a módszereket élőben, profi oktatóid felügyelete alatt, hogy te is…
 • Végre olyan szép lányokat tudj meghódítani, akikről a srácok 99%-a álmodni sem mer… már a tréning alatt!

Férfiként veleszületett jogod, hogy azt a nőt válaszd, akit szeretnél. A férfiak, akik magukévá tették ezt a gondolkodásmódot, sokkal boldogabbak, magabiztosabbak, határozottabbak és büszkébbek. Kinőttél a tinédzserkorból. Itt az ideje, hogy tiszta lappal kezdj és te is egy legyél a nagyok közül, akik azt a nőt szerzik meg, akit akarnak. A PUA.hu csapata 48 órán belül személyesen felveszi veled a kapcsolatot, hogy üdvözöljünk sorainkban és tájékozódjunk egyéni céljaidról, amelyek ismeretében személyre tudjuk neked szabni a tréningedet. Abban is segítünk, hogy hogyan tudsz eljutni a tréningbe, milyen ruhát hozzál, valamint választ adunk minden kérdésedre.

Őszintén mondom neked, hogy ez a tréning ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA MAJD AZ ÉLETEDET. Tudom, hogy ezek nagy szavak. De sok srác átélte már ezt és csak egyre többen lesznek – és neked is működni fog. Foglald le most a helyedet, mert a várólistánk átlagban 1,5 hónap! 

Tovább az Árakhoz és a Jelentkezéshez

Szóval… kérlek, ki ne hagyd ezt a rendkívüli, kockázatmentes meghívást. A tréningek mindig gyorsan megtelnek, és minden hétvégén csak 4 srácot tudunk fogadni. A legutóbbi tréningek hetekkel előre beteltek, és biztos vagyok benne, hogy te sem hagynád ki az élményt, amely örökre megváltoztat.

Mex, a PUA.hu csapat vezetője

u.i: A tréning során közel 20 órányi képzést biztosítunk, amelyben szerepel több terepoktatás ahol tökéletesen elsajátíthatod mind az önbizalom-erősítő, mind a csajozós technikákat, ahol az első lépéstől az utolsóig bemutatjuk neked a módszert, és ahol átbeszéljük az összes titkos stratégiai módszert, majd olyan feladatokat adunk, amelyek segítségével ösztönössé teheted ezeket, és amelyek garantálják számodra a sikert. Ilyen ultrahatékony, „gyakorlati” tréninget sehol máshol nem kapsz.

A nappali terepgyakorlaton, kiviszünk az utcára, be a boltokba és a kávézókba és megmutatjuk, hogyan szólíts le vonzó nőket, keltsd fel az érdeklődésüket és hengereld le őket – akár nappal. Minden lépésedet figyeljük, gyors visszajelzéseket adunk és megosztjuk veled a nappali csábítás legrejtettebb titkait, amelyet a csajozni próbálók nagy része sosem fog megtanulni.

Két éjszakai portya, amit a legprofibb csajozóművészekkel tölthetsz különböző bárokban és klubokban. Olyan élő bemutatókat láthatsz, amitől teljesen lepadlózol, és amelyek bebizonyítják neked, hogy minden lehetséges. „Menetközbeni” oktatást kapsz és fedezünk majd, miközben te is kipróbálod csajozási módszereinket a gyakorlatban, majd rögtön visszajelzéseket is adunk, hogy meg tudj szabadulni a hibáktól és rekordidő alatt sosem látott magasságokba emelkedj. Sehol máshol Magyarországon nem kapnál ilyen személyes visszajelzéseket.

Foglald le most a helyedet, mert a várólistánk átlagban 1,5 hónap!

Tovább az Árakhoz és a Jelentkezéshez

Back to Top