Prosztataorgazmus

A férfikéjért prosztataorgazmussal

A prosztata szó hallatán a legtöbb férfinak összeugrik a gyomra. Vagy azért mert már volt kalandja az urulógián, vagy azért, mert már hallott egy-két nem épp kellemes sztorit erről. A prosztata vagy dülmirigy a férfi nemi szervekhez tartozik és általában akkor tudatosul létezése, amikor gond van vele. Pedig, ha egy férfi aktív szexuális életet él, folyamatosan találkozik a prosztata áldásaival, már ami a férfi orgazmust és magömlést jelenti. A dülmirigy felel ugyanis részben azért, hogy a kilövellő hímivarsejtek számára biztosítsa az ondót. Tehát a prosztatához igencsak kellemes élmények is köthetők, már csak azért is, mert a csúcsra jutás érzése éppen ennek a kilövellésnek az eredménye.

De ha máshonnan nem is, az amerikai tinifilmek már-már klasszikusnak számító darabja, a Cooltúra néhány jelenetében is ország-világ előtt nyilvánosságra hozzák, hogy a hátsó fertály mélyreható ismeretével micsoda térdrogyasztó kéjhez lehet juttatni férfiakat pár pillanat alatt. Tehát a prosztatával való közvetlen érintkezés cseppet sem mondható kellemetlen érzésnek. A prosztataorgazmushoz vezető prosztatamasszázzsal feldobott együttlét azonban nem a hétköznapi standard szeretkezés élvezőinek elfoglaltsága. Csak azért mert valaki férfinak született, még nem kell genetikailag kódoltan élveznie, ha barátnője a hátsó részeknél kalandozik. De ha ezzel szemben különlegesen jó érzéseket vált ki belőle mindez, akkor meg szintén ne hallgassa el. Csak azért mert valaki szereti, ha elöl is, hátul is örömet okoznak neki, még nem kell attól a felmerülő gyanútól tartania, hogy biztos a másik oldalon játszik.

Hogy miért okoz különösen élvezetes gyönyört?

A prosztata néhány centiméterre van a végbélnyílás mögött, s ez a diónyi nagyságú belső nemi szerv különleges helyzetet foglal el: a hólyagalapon helyezkedik el és körbeveszi a hólyagnyakat, valamint a húgycsövet, de ami a kéjérzés miatt lényegesebb, hogy közelében futnak a péniszt ellátó és a merevedésben kulcsszereplő idegek. Az ánuszon keresztül elérve és megfelelő intenzitással masszírozva nagyon heves és gyors orgazmushoz lehet eljutni, mivel közvetlenül az ejakulációt idézi elő. Amit a nőkön G-pontnak nevezünk, na az a férfinak a prosztata. Anélkül lehet a gyönyör egy mély fokát megélni, hogy a külső nemi szerveket mégcsak ingerelni sem kell – bár megbeszélés kérdése, hogy ki hogyan szereti, ha partnernője odaadóan kényezteti.

Ahhoz, hogy egy férfi prosztataorgazmust élhess át, nem kell feltétlenül egészségügyi végzettséggel rendelkező párt találni. “Laikus” barátnőddel is próbálkozhatsz. A férfi számára ugyanúgy meg kell tanulni ezt az érzést élvezni. És megtanulni okozni is ezt a kéjt, mivel ez “feladat” a lányokra hárul, tekintve, hogy saját magunknak nehezen férnénk hozzá testünk ezen kis kéjközpontjához. (Megjegyzendő, hogy a végbélnyílás környéke sokkal gazdagabban van beidegezve, mint pl. a női hüvely felső kétharmada, szóval teljesen érthető, ha valaki nem akarja megfosztani magát az örömszerzés ezen formájától.)

Mielőtt kísérletezésbe fogtok…

Nagyon fontos figyelni a higiéniai körülményekre. Feküdj a hátadra vagy hasadra, a lényeg, hogy a térdeidet minél inkább húzd fel, mert így túdja barátnőd legkönnyebben, és leginkább mentesen a kellemetlen kezdeti érzéstől erősen síkosított ujját felvezetni az ánuszodba. Ha megfelelő ritmusban, intenzitással masszírozza a dülmirigyedet hamar bekövetkező csúcspontot élsz meg, melynek eredménye is egyetlen kilövellésben távozik. Érdemes tudni azt is, hogy potencianövelésre is alkalmas ez a technika, tehát érdemes fiatalon begyakorolni, hogy viagra helyett, ha szükség lesz rá inkább ezzel a természetes módszerrel fokozd állóképességedet.