PUACamp Tábor 2013 Beszámoló

És igen. Elérkezett az év legnagyobb durranása, amelyre csak a szerencsések juthattak el. Itt vagyunk Siófokon, megszámlálhatatlanul sok szexi csaj gyűrűjében. A srácok életük legnagyobb kalandja előtt állnak. Itt nincs menekvés, meg fogják hódítani a partysétányt, még akkor is, ha ezt sokan közülük, csak csöndben, félve merik elhinni. 🙂

Megérkezett mindenki és szinte azonnal belecsaptunk a lecsóba. A VIP-k a mesterfodrásznál kezdték egy profi, csajozós hajvágással, majd utána daygame oktatáson folyatatódtak a kalandok. Sokan a csajozás és az éjszakai szórakozás közé megkérdőjelezhetetlen egyenlőségjelet tettek korábban, holott a daygame sokkal intenzívebb és meglepőbb sikereket hozhat a konyhára.

18.00-tól jönnek az előadások. A teremben izgalom, feszült várakozás. Már nincs visszaút, az első előadást Kevin tartja. Témája a félelmek, korlátok leküzdése és a megszólítás alapjai. Mire kell figyelni és hogyan kell kezdeni egy akciót? Először is fejben. Hidd el, hogy meg tudod csinálni és értsd meg, hogy ismeretlen, idegen lányok véleménye mit sem számít. Nagyon gyakorlatias tanácsokon keresztül vitte végig a témát, ezzel gyakorlatilag meggyilkolta a félelmek ismeretlenségéből fakadó szorongást.

A második előadást Svéd tartotta, melynek témája egy olyan minőségileg más szemléletet hozott a srácoknak, amely sokakat teljesen megdöbbentett: hogyan lehet határozottá válni pár egyszerű lépésben.  Ezen a héten bőven lesz lehetőség arra, hogy testközeli tapasztalatokat szerezzenek és 180 fokos fordulatot vegyen az ismerkedésről és szórakozásról eddig kialakult nézetük.

Harmadikként West avatta be a srácokat, hogyan készüljenek fel az estére, hogy azonnal jó kedvvel és pozitív energiával indítsák a gamet.


A csajozásban – nem lehet elégszer hangsúlyozni – a lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat. Kevin, Svéd és West példákat hoznak, lelkesítenek, látszik, hogy a hallgatóság szorgalmasan jegyzetel, isszák megváltó szavaikat. Már nem kell sokat várni ugyanis. Este ezt már mind be lehet vetni. Ez nem az a hely, ahol van egérút és újra egy kéjes éjszakát tölthetnek a srácok saját félelmeikkel.

És így is történt. A srácok saját oktatókkal fejenként legalább 20-30 szexi csajt szólítottak le és nem ritkán akár 5-10 perces dumálásba feledkeztek velük! Volt aki csókzárt, rengeteg számzárás és egy srác 2 csajjal hajnali 7-kor ment strandra. 🙂 Ez korábban elképzelhetetlen lett volna számukra! És mindez alkohol nélkül! Még látszik, hogy nehéz levetkőzni mindazt, amit hosszú évek alatt beépítettek és falként felépítettek magukban, de már vannak reménykeltő pillanatok, néhány zárás, rengeteg fun és tucat megszólítás! Igen, megcsináltátok! Holnap jön a folytatás! Maradj vonalban!

 

2.NAP

Az idei PUA tábor második napjára kirobbanóan lelkesült formában érkeztek a srácok. Az első nap tapasztalatai, eredményei és felszabadultság érzése bizonyította számukra, hogy nem humbug ez az egész. A szkepticizmus utolsó morzsái is elfogytak mire a 2. nap előadásai kezdetére benépesült a kellemesen légkondicionált konferenciaterem, hogy meghallgassuk Misit és Gabeszt. Látszik, hogy a srácok kezdenek csapattá összeérni. Ez nagyon fontos, hiszen egymást támogatva, közös bevetésekre indulva még nagyobb sikerekre számíthatnak amellett, hogy kirobbanó formájukhoz hozzátesz az új haverokkal megélt sok közös élmény, fun, röhögés.

Misi témája egyenes folytatása a tegnap megkezdett vonulatnak. Mit kell tenni, hogy a megszólítás után ne álljunk kukán és némán! Sőt, hogyan lehet úgy egymásba szőni a mondatokat, hogy akár végtelen ideig is élvezetes beszélgetésbe bonyolódhass? Azok akiknek már tegnap sikerült beszélgetésbe fordítani a megszólítást és azok, akik ezt még nem merték megtenni, most bőszen írták a korlátlan beszélgetés módszerének és fizikai érintkezés lépéseit és technikáit! Hiszen hamarosan újabb kihívás vár a csapatra a parton!

De mit sem ér, ha csak szavakkal akarod meghódítani a lányokat! Gabesz kulcsfontosságú témát boncolgat a hallgatóság előtt. Talán ez az, amire a jelenlévők nagy többsége leginkább kíváncsi: hogyan kell vonzalmat kelteni a nőkben? Nélkülözhetetlen eszkalációs technikák titkaiba avatta be a srácokat. Milyen tulajdonságokat kell egy vonzó férfinak kidomborítani mind verbális, mind nem verbális kommunikációba? Hogyan vigye végig a nőket azon az érzelmi hullámvasúton, melyek legvégén már ők akarják ránk tukmálni a telefonszámukat? Egyáltalán, milyen mindsetre van szükség ahhoz, hogy vonzalomkeltő erővel magabiztosan tudj fellépni akár egy tucat szupermodellnek is beillő bombázó körében?


Szerda este már szinte tömve volt a Petőfi sétány szebbnél szebb csajokkal és ezek az új információk és a terepoktatások olyan fejlődési ugrást jelentettek számukra, ami már feketén-fehéren megmutatkozott az este folyamán, amikor – ha lehet fogalmazni – még több sikeres nyitási arány és beszélgetésszületett, sőt nem varázslat, az intim közelségbe kerülés is előfordult. 🙂 Látszik, hogy már egyre jobban érik a tudás és fantasztikus lehetőség mindenki számára, hogy itt, azonnal, élesben, a TOP PUA oktatók azonnali visszajelzésével fejlesztve gyakorlásra is van lehetőség.

3.NAP

A srácokon mit sem látszik a feszített tempó, az egész éjszakás partizás, a napközbeni strandolás! Ugyanis már nem terheli őket, amit egész idáig oly sokan tapasztaltak, amikor „csajozni akarok” görccsel elmentek az otthoni szórakozóhelyre, de másra sem jutott idő, mint kifogásokat keresni, miért ne menjenek oda a kiszemelt szimpi szexi csajokhoz. Itt ilyen nincs! Meglátják, odamennek és ők döntenek, hogy meddig maradnak! Fantasztikus érzés látni, hogy már a 3. napot tapossuk és már olyan, mintha egy egészen más társaság gyűlt volna össze.

A kétkedés hangjait már nem engedik megszólalni, az önbizalom és a saját képességekbe vetett hit egyre erősödik. Ha valaki mégis egy-egy hullámvölgyben találja magát, akkor ott vagyunk mi is, TOP PUA oktatók, hogy átlendítsük. De immár mondható, hogy nemcsak wingpartnernek állnak össze a srácok itt is, ott is, hanem már-már barátságok szövődnek.

Ez nagyon fontos: hasonló érdeklődésű, hasonló célokkal rendelkező, életkorban és hasonló srácok haveri társasággá kovácsolódnak! Ez a lendület kell, hogy majd a tábor után is megmaradjon.

A meglepetés önvédelmi krav maga oktatás igazi férfiakká edzette a Puacampes srácokat, megtanulták hogyan védjék meg magukat és a jövőbeli barátnőjüket és családjukat alap szinten is egy esetleges támadástól. Izgalmas volt látni, hogy a korábban félénkebb srácok egyre bátrabbá váltak pár fojtás, ütés, rúgás sikeres kivédése után.

Az önvédelmi oktatás után együtt ebédelt meg a csapat Mex meghívására és az asztali áldása után. 🙂 Virslizés közben esett szó a nőkkel való ismerkedés etikusságáról és határairól, a nők iránti tiszteletről és a win-win szituációk megteremtéséről.

A szokásos délutáni daygame oktatás után két fontos témában tartott előadást Joe és Gabseven. Joe a maga fergeteges szózsonglőr stílusában a szexuális beszéd pikánsan kétértelmű és pimaszul erotikus hogyanjáról osztotta meg tapasztalatait és mindazt az pszichológiai, elméleti tudást, amit a nők meghódításához fel lehet használni.

Gabseven pedig azt a témát járta körül, ami nemcsak a csajozásban, hanem az élet minden területén alapkompetenciaként kellene, hogy adott legyen, ennek ellenére a legtöbb férfinél csak sporadikus megjelenésű. Ez pedig nem más, mint a szexuális dominancia és a határozottság. A csöndes, szerény férfiaknak sem kell kivetkőzniük és ordenáré viselkedéssel demonstrálni, hogy ki a fasza a csávó. Nem erről van szó és ezt .- mint láttuk – fontos volt tisztázni. Hihetetlen pörgés izzott már a levegőben, alig várták, hogy az éjjeli terepre mehessünk.

Öröm nézni, ahogy az előző napok tapasztalatait (a saját tapasztalataikat!) a saját és mások visszajelzései alapján, illetve a napról napra gyarapodó technikai tudásuknak megfelelően minőségileg magasabb szintre tornázzák! A fejlődés szinte óráról órára nyomon következő. Már nem okoz gondot senkinek, hogy vad idegen lányokhoz odamenjen, akár direkt, akár indirekt megszólításokkal megnyissa és könnyedén megnevettesse. A szexuális kommunikáció is nagy kihívás, boldogulnak a srácok inkább több, mint kevesebb sikerrel. Nincs megállás, hajrá, előre!

4.NAP

Voltak, akik különösen a táncoktatásra voltak leginkább kíváncsiak. Egy igen hosszú délutáni szekció során professzionális tánctanárok vállalkoztak arra, hogy versenytáncost faragjanak a megjelent fiatalemberekből. Persze nem. Hiszen nem is ez a cél, hanem pontosan az, hogy a dancefloor game se legyen ismeretlen terep azok számára, akik azért jöttek el ebbe a táborba, hogy végérvényesen búcsút intsenek félelmeiknek és egy teljesen új habitussal, szinte önmagukat meghazudtoló lazasággal néznek ezek után tükörbe nap mint nap.

A táncoktatás nem bizonyos tánctípusok megtanítását tűzte ki célul, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Sokkal inkább egy olyan mozgáskultúra kialakítására fókuszált, amivel vonzalomkeltő módon lehet jelen lenni a buliban.

Hatalmas fun volt, a srácok nagyon élvezték a gyakorlatokat, az olykor konkrét bohóckodást! Hiszen a dancefloor game sikere is abban rejlik, hogy mi hogyan érezzük magunkat! Látszik-e rajtunk, hogy jól vagyunk a bőrünkben! Ez aztán majd szó szerint vonzza a csajokat, levakarni sem lehet őket.

Olyan elhanyagolhatatlan tanácsokat is kaptak, amelyek napnál is világosabbá tették számukra, hogy eddig miért nem akartak a csajok táncolni velük. Csípődörgölés, tipitapi… ugye ismerős? Ezekre a csajok esetleg szánalommal tekintenek… Végre mindez a múlté és van helyette sokkal szórakoztatóbb és vonzóbb mód is, hogy a vízszintes vágyat függőlegesen kifejezzétek a táncparketten a kiszemelt csajjal. Csajokkal.

Ha beszámolnék mindarról, amit éjjel bemutattak a tanultak alapján a srácok, 18-as karikát is nyugodt szívvel kitehetnék a megannyi egyéjszakás kaland és egyebek miatt. Végre beérni látszik az a gondolati keret, hogy érezd jól magad és ez kihat majd a lányokra is. Olyan természetességgel szólítanak már le lánytársaságokat, mintha világ életükben ezt csinálták volna, s nem 4 nappal ezelőtt kóstoltak volna bele sokan életükben először abba, milyen érzés főnyereményként a hölgykoszorúban flörtölni.

Sokaknak ebben a táborban legmerészebb álmaik válnak valóra és megtapasztalják, hogy eddig valódi, felszabadult énjüket rabságban tartották. Holnapra igazi tűzijátékkal számolhatunk egy ilyen fantasztikus hét zárásaként!

5.NAP

Közeledünk újból egy fergetegesen sikeres és élményteli Csajozási tábor végéhez! A srácok már szinte megszámlálhatatlan csajjal ismerkedtek, rutinból megy a megszólítás, csók, telefonszámszerzés vagy akár az egyéjszakás kaland bárhol és bármikor. Ez egy olyan eredmény, ami sokak számára talán évek múlva a távoli jövőben realizálódott csupán. Saját maguk is megdöbbennek, ha számba kell venniük mindazokat a tapasztalatokat és élményeket, amelyekkel ezen 5 nap során találkoztak. Nincs már olyan srác a táborba, aki a saját maga által felállított célt ne ugrotta volna meg már több 10 emelettel! A határok kitágultak, szinte kicserélték a fiúkat.

Délben Mex tartott egy újabb beszédet a hosszútávú célok eléréséről, a siker és a fejlődés fenntarthatóságának titkairól. Majd egy részletet is fel fogunk tenni belőle hamarosan!

Az utolsó előadások azonban még is tartogatnak meglepetést. Mondhatni a csajozás legizgatóbb bugyraiba csak most merültek alá a fiúk, miközben Bálint és West előadásait szívták magukba a pörgéstől elcsigázott újdonsült Casanovák.

Bálint és West bevezette a srácokat a pullolás, bárban való csajozás, szociális kör építés és az egyéjszakás kalandok pikáns részleteivel  legmélyebb szintjeibe. Az egyéjszakás kalandok – valljuk be őszintén – minden férfi fantáziáját megmozgatja, de csak kevesen vannak, akik meg mernék tenni, még kevesebben, akik sikeresen úgy tudják fűzni a csajokat, hogy őszinte kommunikációval, hazugságok és átverés nélkül összegabalyodjanak egyetlen szexuálisan túlfűtött éjszakára. Aki ma végighallgatta Bálint és West előadását, soha többé nem fog kételkedni abban, hogy erre bárki képes trükkök, manipulatív technikák és csalás nélkül is!

De higgyétek el, erre bárki képes, ha elhiszitek! A csajok sem véletlenül mennek Siófok legpörgősebb szórakozóhelyeire falatka ruhákban és bombasztikus sminkben tálcán kínálva már messziről domborodó tehetségüket! Ez már a kihívás, a legszexibb bombázókat megkapni egy éjszakára, akik nap mint nap több tucat csábításnak állnak ellent! Ezek a srácok, akik 5 nappal ezelőtt, még megszólítani is alig mernének közepes kategóriájú lányokat, pontosan ezek a férfiak már elértek egy olyan szintre, ahol ez a kihívás reális!

Fergeteges kalandok, élmények, telefonszámok, barátságok születtek. Sokat tanulhattunk mi is egy mástól és önmagunkról! A rengeteg fun, smárolás, tucatnyi egyéjszakás kaland, álombarátnők pedig garantáltan nyolc napon túl gyógyulnak! 🙂

Ha szeretnél jövőre Te is ekkora sikereket és fejlődést elérni az ötödik PuaCamp Csajozási Táborban, siess a jelentkezéssel, mert akár 100.000 Ft kedvezménnyel is jöhetsz! Kattints IDE a részletekért! »»