Célunk és a kezdetek

A PUA.HU az első számú, leghatékonyabb  személyiségfejlesztési oktatás Magyarországon, amely képes megváltoztatni a férfiak életét. A PUA.HU titka nem más, mint a teljes és koncentrált figyelem az ügyfelekre. Mi megismerünk minden tréningen vagy VIP Coachingon résztevő ügyfelet, hogy személyre szabott módszert dolgozzunk ki számára, ami passzol a személyiségéhez és céljaihoz. Azt tanítjuk az ügyfeleknek, hogyan használják saját személyiségüket és valós identitásukat, hogy az általuk választott nők vonzónak találják őket – mindezt felcsípős szövegek, hamis rutinok és csajozós dumák nélkül. (egyes általunk is tanított szövegek egy kezdő számára mankóként segíthetnek, de mindig felhívjuk a figyelmet, hogy ezeket 1-2 hónapon belül mindenki hagyja el!)

Ez nem a csajozós dumákról szól!

A hangsúly nem a csajozós dumák és szövegek betanulásán van, hanem kőkemény személysiség és életstílus fejlesztésen. Mex Deluxe (alapító) eltökélt célja a PUA.Hu-val, hogy megreformálja a magyar férfiak gondolkodását és életvitelét, hogy egy férfiasabb és egyben céltudatosabb életre nevelve tudjanak a egy csodálatos nővel az oldalukon, boldog párkapcsolatban élni.

A legnagyobb személyiségfejlesztést és önbizalomnövelést oktató cég vagyunk Magyarországon

logó ingen pua.hu kicsiA PUA.HU 2007-ben indult  és 2011-re Magyarország vezető csajozást, ismerkedést és önfejlesztést oktató tréningcégévé vált, budapesti székhellyel, sokszoros média szerepléssel.  Az egész mozgalom egy nonprofit kezdeményezésből jött létre Mex Deluxe által, és több éven keresztül több, mint 1000 férfi vett részt eddig különböző ingyenes PUA.HU tanfolyamokon, tréningeken, előadásokon, táborokban és konferenciákon és változtatta meg az életét akár 180 fokban. Az ingyenes programok iránti nagyszámú érdeklődés miatt, 2011-re egy jól menő vállalkozássá nőtte ki magát a dolog.

Mex Deluxe, az alapító

Az alapító és cégvezető, Mex Deluxe a leghíresebb magyar újságokban, TV műsorokban, rádióműsorokban és egyéb médiákban is szerepelt az évek alatt (bővebben: média megjelenések), ő alapította meg a magyar Csajozási Közösséget 2006-ban és az Ismerkedési és Párkapcsolati Konferenciát is 2009-ban Magyarországon. Külfölddel kiváló kapcsolatot ápol, több híres külföldi tréner és oktató látogatta már meg őt és ingyenes rendezvényeit, köztük:

  • Badboy Horvátországból
  • Richard La Ruina/Gambler Angliából (PuaTraining)
  • Papa(Real Social Dynamics – RSD) Los Angelesből
  • Pete Sweeney (Paul Janka UK) Manchesterből
  • Yad (Daygame.com) Londonból
  • T. Jonathan Sankey (SeduceInSeconds) Sydney, Ausztráliából.

Mi a PUA.HU-nál hiszünk abban, hogy ügyfeleink személyiségét és életét az újító és hatékony megoldások viszik előre. Tréningjeinken minden esetben tökéletességre és kifogástalan munkavégzésre törekszünk. Teljes felelősséget vállalunk az eredményekért és addig kutatunk újabb meg újabb megoldások után, amíg azok megfelelnek az elvárásaidnak, sőt, túlszárnyalják azokat.

A vállalkozásról

A PUA.HU tréning, karizma tábor és tanácsadói vállalkozás gyökerei 2005/2006-ra vezethetőek vissza, ugyanis ekkor alakult meg az oktatói csapat magja Mex Deluxe vezetévésel. Eleinte teljesen ingyen oktattuk emberek százait éveken át, de az egyre növekvő igény miatt válalkozássá nőtte ki magát a dolog. Azóta magasan képzett oktató és személyiségfejlesztő szakemberek egész csapata dolgozik nálunk, köztük találhatóak ismerkedési, párkapcsolati, személyiségfejlesztési és lifestyle tanácsadók, tánctanárok, humor és verbális önvédelem trénerek is. Személyre szabott, hatékony és célorientált képzéseink kivitelezéséhez olyan szakembereket válogatunk és képzünk, akik tehetségüket és kreatív képességeiket ügyfeleink javára kamatoztatják. Trénereink híres magyar (ELTE/CORVINUS) és külföldi egyetemeken tanultak/tanulnak, hogy a tudásokat professzionális és tudományos úton is fejlesszék.

Központunk Budapesten található, ügyfeleink azonban az ország és világ minden tájáról keresnek minket.

Mit fogsz kapni a PUA.HU-tól:

Más tréningek és könyvek csak általános információkat adnak, mint például szövegek és technikák, de mi tudjuk, hogy minden srác különböző és mindenkinek egyediek a vonzó jellemvonásai. Az oktatóink kihozzák belőled a vonzó tulajdonságaidat és megerősítenek abban, amiben bizonytalan vagy, hogy végül azzá a vonzó férfivá válj, akire a nők vágynak.

Rendkívül hosszú időt töltöttünk el azzal, hogy tökéletesítsük az ismerkedés, a személyiségfejlesztés és az önbizalom-növelés technikáit és tanulmányozzuk a női-férfi pszichológiát. Felülvizsgáltunk minden módszert, rendszert és technikát a személyiségfejlesztésről. Keresztülmentünk több ezer órányi intenzív gyakorlaton is, beleértve a személyiségfejlesztő tanfolyamokat, az önfejlesztés tökéletesítését, az agykontrollt és a pszichológiai workshopokat, és elemeztünk minden, nőkkel való interakciót. Valóban személyesen keresztülmentünk mindezen és így most egy forradalmasított programot tudunk kínálni, amely egyedileg tervezett és több százszor tesztelt, hogy maximális eredményeket biztosítsunk ügyfeleinknek.

A tréningek exkluzívak és bizalmasak, a résztvevők között neves ügyvédek, sportolók, vezető beosztású üzletemberek és hírességek találhatóak, mely megköveteli a 100%-os titoktartást.

Az idő ellened dolgozik, minden nap rengeteg lehetőséget hagysz ki amelyek nem térnek vissza! Ne hezitálj, lépj velünk kapcsolatba, hogy hozzálássunk az új, vonzó személyiséged és életed felépítéséhez. Ne várd meg, amíg túl késő lesz.

Kattints Ide Az Első Lépéshez! ««

 

Back to Top