Mex és a PUA.HU csapatát oktatás közben a TV2 stábja vette fel az egyik Csajozás Tanfolyamon, majd aznap este le is adtak a Tények című műsorban. A műsort 1,4 millió ember látta.

 

 

 

^C73CD044B9269FA7A07E05F8F3F04B32638F8EE341FF9A1660^pimgpsh_fullsize_distr

Mex és a PUA.HU csapatát oktatás közben a TV2 stábja vette fel az egyik Csajozás Tanfolyamon, majd aznap este le is adtak a Tények című műsorban. A műsort 1,4 millió ember látta.

 

 

 

 

Mex-ről, mint a Magyar Randigururól és a csajozás oktatásról írt egy cikket a Blikk, ahol egy tréning résztvevővel készített interjún kiderült, mennyire sikeres Mex és csapata oktatása.

nok-lapja-logo

fotó

 

Mex-ről és a PUA.HU tréningcégről írt egy hölgy a januári Cosmo-ban.

 

Mexet egy csajozós-pasizós rádiós műsorba hívták meg vendég szakértőnek a Radio Face-n, mesélje el tapasztalatait mai korunk csajozási-pasizási próbálkozásairól, kudarcairól, sikereiről.

[audio:http://pua.hu/wp-content/uploads/2011/09/mex-radioface-interju.mp3]

 

 

Mex-et 1,1 millió ember hallgatta a Class FM (korábbi Danuibus Rádió) Morning Show című műsorában, ahol arról kérdezték, hogy milyen emberek keresik fel a PUA.HU csapatát és miben fejlődnek, milyen sikereket érnek el.

 

 

 

 

 

A Lánchíd Rádió készített velem egy interjút az ismerkedési tréningekről és több éves munkásságunkról. Hallgasd meg!

[audio:http://pua.hu/audio/lanchid-radio-interju-mex-pua.hu.mp3]

 

 

 

Mexet felkérték, hogy adjon interjút a Budaörs Rádiónak. A rádió hallgatósági rekordot döntött, annyi embernek tetszett a PUA és az önfejlesztés témaköre, melyről Mex egy órán át mesélt.

[audio:http://pua.hu/audio/BudaorsRadio2012-mex-pua.hu.mp3]

kossuthradio

 

 

Mex-szel a Kossuth rádió készített egy interjút, a munkájáról és hivatásáról.

 

 

 

Dunatv_logo

 

A Frappa online magazin női írói részt vettek az egyik előadásunkon és írtak Rólunk egy nagyon pozitív cikket. Itt találod meg: www.frappa.hu/cikkek/eletmod/ferfi-es-no/1277/nocsabaszkepzes–helyszini-szemle-a-csajozasi-talalkozon-es-eloadason-noi-szemmel

 

 

 

Mex-ről írtak egy cikket az egyik nagy offline közösségi média magazinban.frappa-cikk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top