Trénerek.

Ők azok, akik megmutatják Neked, hogy Te is képes vagy rá!

Mex Deluxe

PUA.HU Alapító, Vezető

Mex egyik legnagyobb értéke, hogy pontosan tudja, milyen érzés lúzernek lenni és mi kell ahhoz, hogy valaki megváltoztassa önmagát és az életét, mivel ő is 0-ról indult, egy gyenge realitású, 0 önbizalmú, szűz srácként. Több, mint 7 éve ad tanácsot férfiak százainak napi szinten, pillanatok alatt meglátja, hogy kinek milyen gyenge pontjai vannak és mik a hibái, miken kell változtatnia, hogy fejlődjön és sikeresebbé váljon.

Kevin

PUA.HU Tréner

Az ideális tréner. Végtelenül türelmes, nyugodtan, hatékonyan magyaráz és hatalmas motiváló ereje van. Mex oktatói csapatához 2011-ben csatlakozott, mikor Mex a több mint 50 jelentkező közül őt választotta ki a következő TOP PUA jelöltnek és trénernek. Egyedi stílusával és határozott, magabiztos fellépésével gyorsan hódít és ezt számodra is könnyen megtanítja!

Gabesz

PUA.HU Tréner

Gabesz tinédzser éveiben volt, hogy sírt azon lányok után, akik nem akartak vele randizni menni. Masszívan sikere akkor lett, mikor rátalált a csajozási közösségre Magyarországon. Hamar beépült és hihetetlen gyorsasággal fejlődött, TOP PUA lett és Mex felkérte, hogy csatlakozzon az oktatói gárdához.Ő az a srác, aki sosem szomorú, sosem letört, és bárkibe lelket tud önteni az erős pozitív kisugárzása miatt.

West

PUA.HU Tréner

West egy igazi számítógépes geek volt, sokáig csak a lövöldözős játékok kötötték le. Mikor 2007-ben rátalált Mex fórumára és elkezdett Mex-szel együtt feljárni Pestre ismerkedni, az élete gyökeres fordulatot vett. 2008 nyarán vesztette el a szüzességét, melytől fogva nem okozott neki problémát a nőkkel való ismerkedés.Hihetetlen mértékű pozitív kisugárzásával olyan hatással van rád, hogy megjön a kedved a csajozáshoz és Westtel a hátad mögött keményen beleveted magad az éjszakába a szebbnél szebb nők közé.

Joe

Verbális önvédelem, párkapcsolat és humor szakértő

Joe, személyiségéből adódóan mindig humoros volt, de mikor nők vették körül, sosem volt elég bátor ahhoz, hogy meghúzza a ravaszt. 2005-től 2008-ig Mex fő wingjeként iszonyat sokat fejlődött, az önbizalma megtöbbszöröződött. Adj Joe-nak fél percet, és ő bármely nőt megnevetteti. A szópárbajok, női tesztek nagymestere, lehetetlen őt verbálisan legyőzni. A csajozós életmód után megállapodott szíve választottjánál, már több mint 3 éve él boldog párkapcsolatban.

Back to Top