0-ról könnyebben ismerkedni mint Robbie Williams?

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mikor legutóbb márciusban kint jártam Londonban, találkoztam Richarddal, akinek az élettörténete nagyban hasonlít az enyémhez.

Mindketten az ismerkedés terén sikertelen srácként kerültünk bele a csajozási közösségbe körülbelül 2004-2005 tájékán, mindketten magunktól és a saját erőnkből küzdöttük fel magunkat és mindketten segítünk folyamatosan férfiaknak sikeresebbé válni az ismerkedésben.

Mikor felmentem Richardhoz a londoni lakásába és előjött a szobájából egy szál pólóban és nadrágban és melegen üdvözölt, hirtelen egy nagymértékű nyugalom árasztott el. Kevés embernél éreztem ezt a kisugárzást eddig életemben, ő volt eddig az egyetlen tréner, akinél ezt tapasztaltam.

Éreztem, hogy valami hihetetlen nagy magabiztossággal és karizmával rendelkezik, melyet a sok év küzdelme, kudarcai és fejlődése során tudott elérni.

Miután megbeszéltük a részleteket a közös projektekkel kapcsolatban, elmentünk ebédelni egyet. Richard egy szál pólóban, nadrágban és cipőben jött be London központjába, se telefon, se pénz, se bankkártya se személyigazolvány nem volt nála, annyira nem érdekelte őt, hogyan mozog Európa egyik legnagyobb városában.

Éreztem rajta, hogy ő az önbecsülését és az önbizalmát szinte 100%-ban belülről meríti. Nem jár túlzottan divatos ruhákban, nincsen autója, nem lóg a kezén egy Rolex sem, miközben a világ hamarosan legnagyobb ismerkedést oktató cégét vezeti 5 éve (legutóbbi USA tanfolyamukon 25en voltak, míg egy átlag Love Systems tanfolyamon max 3-4en szoktak lenni) és mellette pedig gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők barátnői voltak az elmúlt években.

A pozitív kisugárzásán túl a személyiségén is éreztem, hogy nem azt keresi az emberben, hogy ő mit tud nyerni és milyen hasznot tud húzni, hanem hogy mit tud adni, hogyan tudja jobbá tenni a körülötte lévő emberek életét.

Richard-ot gyakran kérik fel előadásokra a világ sok országából, melyeket legtöbbször elutasít, ezért külön megtiszteltetésnek érzem, hogy ellátogat Magyarországra és előad a II. Ismerkedési és Párkapcsolati Konferencián számunkra.

A hangszíne, a testbeszéde és amit mond, mind egy dologra utalnak, hogy ő egy hosszú életutat és fejlődést megjárt ember, akitől nagyon sok mindent lehet tanulni az ismerkedésről és az önfejlesztésről egyaránt.

Számos TV-ben, újságban szerepelt világszerte, könyvét Amazonon több tízezren vették meg. Sokan Anglia Neil Strauss-aként emlegetik.

Richard Európában idén csak nálunk ad elő ekkora közönség előtt, ki tudja, mikor fog újra eljönni kis hazánkba, ne szalaszd el ezt az alkalmat és jelentkezz a konferenciára most, míg nem telnek be a helyek!

Az előadásában az életéről, sikereiről és kudarcairól fog mesélni és arról, hogyan tudsz te is kitörni a magányból és elkeseredettségből és felépíteni magadnak egy olyan önbizalom-dús személyiséget és életet, melynek minden másodpercét élvezed és kihasználod.

Frissítés: a konferencia már lezárult, az összes hely betelt, így sajnos ha lemaradtál, akkor a következőre előbb jelentkezz! Viszont így sem maradsz le semmiről, mert az intenízv tréningünkön is megkaphatod a tudást és részletesen megtanulhatod a sikeres párkeresés fogásait! Jelentkezni itt tudsz a 3 Napos Intenzív Gyakorlati Tréningre!