4 feltétel, amit eddig elhallgattak előled a sikeres férfiak

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A tökéletes ismerkedés körülményeinek megszervezése

Nem mindegy kit: a megfelelő nőt kell választani

Nézzük az állatok királyát! Van, hogy egész nap látszólag csak heverészik néhány száz méterre az ínycsiklandó bivalycsordától. Az állatok hozzászoknak jelenlétéhez, elhiszik, hogy alszik. Ámde az oroszlán nem szunyókál. Keresi a megfelelő áldozatot. Minél kevesebb energiával, minél finomabb vacsorát kíván. A sikeres vadász pár méternél tovább nem is jut. Sok srác félelmetesen sok nőt szólít meg. De mi lenne, ha inkább az oroszlán példáját követnénk és a leghatékonyabb közelítést választanám? Hiszen fontos, hogy jól válasszunk, akkor már miért ne azt, akiknél a legnagyobb esélyt jósolhatjuk magunknak? De persze olyan nőt kell keresnem, aki azért kihívást jelent számomra.

Gyakran éppen a keresgélés során derül ki, hogy ki is az igazi. Mindenki más nőt keres. Mindenkinek más elképzelései vannak álmai asszonyáról. Amit fontos megjegyezünk: minden nő szívesen lenne a párom. Csak magabiztosan. Magas célokat helyezzünk magunk elé, hogy legyen mit megugrani. A legszebb, legintelligensebb barátnőt akarjuk, nem?

Légy rugalmas – csak semmi röghöz kötött vágyakozás!

Mikor még ismerkedsz, keresgélsz, róbálj meg ne csak egy nőnél leragadni. Az Egyetlen, aki érdekel, aki csábít, aki mentálisan és érzelmileg is izgat? De még nem beszéltetek, nem szólítottad meg, azt sem tudja, ki vagy. Ha csak ez az egy nő lenne számodra, akire gondolhatsz, na akkor igen komoly a problémád. Kétségbeesésnek nevezzük. Ebben csak az az egyetlen gond, hogy észre fogja venni a lány is, hogy kétségbe vagy esve. És annál kiábrándítóbb, mint egy kétségbeesett pasi, nincs még egy.

Mi a tanács minderre? Az ismerkedési közösség egy nem konvencionális, ám teljesen gyakorlatias tanácsot tud adni: először randizz 10 különböző nővel és aztán teszteld, vajon még mindig annyira kétségbe esel-e az imádottad láttán.

Gondolkodási kereted helyes kijelölése

A férfi olyan, mint a Nap. Fényhozó, aki a nőre világít. Ha a Nap már nem szórja sugarait, muszáj, hogy a lány is sötétben érezze magát, mint hideg árnyékban.

Egy vonzó férfi alapjáraton minden nőt szeret. Azonban a randin megadja minden nőnek azt az érzés, hogy abban a pillanatban, csak és kizárólag ő érdekli. Még akkor is, ha nem teljesen biztos benne, hogy ő lenne az Igazi. Ennélfogva megadja a lánynak a lehetőséget, hogy megmutassa magát, a személyiségét és úgy viselkedjen, hogy az a férfiban vonzalmat ébresszen.

Kijelölni a beszélgetés medrét

Ha beszélgetünk egy nővel, legyünk mindig nagyon személyesnek. Hogy ezért miért jó? A vonzalom és a bizalomkeltés alapját teremti meg. Ez az alapvető iránya tehát a beszélgetésnek: a személyesség megteremtése. Hiszen a célom, hogy egy érzelmi kötés alakuljon ki kettőnk között. Bármilyen téma merüljön is fel, egy célt szolgáljon: hogy a beszélgetés egyre személyesebb mélységet öltsön.

Ki tudok fejleszteni őszinte érdeklődést? Képes vagyok mély megértésre mindaz iránt, ami az ő személyiségéből fakad? A legtöbb nővel már igen? Akkor elárulom, hogy egy titokzatos, vonzó és gyönyörű nővel szemben sincs ez másképp!

Próbáld hát ki élesben a következő Intenzív Ismerkedési Tréning hétvégén és jelentkezz most, hogy biztosítsd a helyed!