A vonzó férfiak 3 fő karaktere. Te melyik vagy?

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A vonzalomkeltés mesterei

Maguknak a szavaknak kevés közük van az ismerkedéshez. Lehetséges úgy előjönni a legválasztékosabb és leghatásosabb szövegekkel, hogy nem teszünk mást, mint pusztán szórakoztatjuk a nőt. Fontosabb az a képességed, hogy végigvezesd a nőt azon a folyamaton, hogy ő is beszélni akarjon veled, érdekesnek találjon, és felkeltsd benne azokat az érzéseket, hogy ő is vonzódjon irántad. Az esetek többségében ez a folyamat időt és türelmet igényel—habár egyes esetekben szinte azonnal is megtörténhet.

A legtöbb férfi saját személyiségtípusától függően egy karaktert személyesít meg egy nő megismerése közben: például egy társaságot kedvelő, extrovertált típus számára ez a szerep a „mókás, barátságos” srác lesz. De a legtöbb férfi a „Mr Kényelem” álarcát viseli—a „jó” fiú aki lehet, hogy érdekes, de nem különösebben mókás vagy vonzó. A harmadik a tudatos férfi, aki őszinte megszólítást alkalmaz, erős energiájú vibrálást sugározva.

Habár az ilyen férfiak érhetnek el sikereket, ezek se nem gyakoriak, se nem folyamatosak. Ahhoz, hogy maximalizáld az esélyeidet a sikerre, próbáld felváltva alkalmazni az alábbi három karaktert:

Mókás, barátságos srác 
(nézd meg Vince Vaughn karakterét az Ünneprontók ünnepe című filmben)

Ennél a típusnál szükségszerű, hogy jó első benyomást kelts: ez a legfontosabb eleme annak, hogy egy olyan vibrálást hozz létre, amely által ezután helyesen tudod megjeleníteni ezt a személyiségtípust.

Szükségszerű, hogy magas energia szinted legyen, eleven legyél, és képes legyél arra, hogy elérd másoknál azt, hogy jól érezzék magukat a környezetedben. Az ilyen férfi könnyen képes arra, hogy beépüljön bármely idegen csoportba és perceken belül—vagy hamarabb—megnevettesse őket, és úgy általában felvidítsa az estéiket. Habár az ilyen személy lehet, hogy nagyon jó a beszélgetés első lépéseinél, lehet, hogy a személyiségével (amit akár egy önbizalom tréningen is tuningolt) együtt járó magas energiaszint miatt nehézségekbe ütközik, amikor meg akar ismerni egy nőt. Tanácsos ezt a sémát a beszélgetés első percei során alkalmazni arra, hogy megtörjük a jeget, és addig folytatni, amíg a lánnyal már kettesben beszélgettek és azt akarja, hogy legyél a közelében.

Mr. Kényelem (nézd meg Ross-t a Jóbarátok-ban)

Amikor sikeresen része lettél egy társaságnak, akkor itt az ideje átalakulni Mr Kényelemmé. Ő jellemzően érdeklődő típus és én központú. Az idő felében hallgat; nem beszél véget nem érően magáról, és megpróbál erőfeszítéseket tenni arra, hogy megértse a nőket oly módon, hogy közös érdeklődési területeket keres, és sikeresen épít ki összhangot velük. Ez rendben van addig, amíg összegyűjti a közös érdeklődési köröket, és megteremti a kapcsolatot a nővel, mint egy vonzó férfi, mely ponton fel kell vennie néhány elemet a Mr Hódító személyiségből. Mr Kényelem-nek nehezére esik beszélgetést kezdeményezni idegenekkel, és mivel nem különösebben hódító, esetlenül tud csak egyről a kettőre jutni egy nővel.

A hódító (nézd meg Pierce Brosnan-t James Bond-ként)

A Hódító személyiség—ha a Mókás-Barátságos Srác és a Mr Kényelem után alkalmazzuk—nagyon hatékony. Mr Hódító olyan módon néz egy nőre, hogy tudatja vele, hogy akarja őt, még ha nem is most azonnal, csak amikor eljön az ideje. Lassan beszél vele mélyebb hangon, és egyre fokozódó energiákkal érinti meg a nőt—fogja a kezét, amikor beszél vele, és eközben fenntartja a szemkontaktust.

A Hódító személyiségnek természetességgel kell felbukkannia, — miután Mr Kényelem elhagyta a terepet — amikor már többet tudsz a nőről és jobban vonzódsz hozzá. Ha a Hódító személyiséget alkalmazod egy gyönyörű nővel történő beszélgetés során a kezdetektől fogva, az azt sugallja, hogy csak a kinézete érdekel téged, amely remélhetőleg nem igaz, és ez nem jó módszer arra, hogy ezzel kezd a beszélgetés folyamatát.

A 3 karakter típus felváltva történő alkalmazása zavartalan utat fog biztosítani a beszélgetés kezdetétől egészen addig, amíg akár párkapcsolati viszonyba kerülsz a nővel. (Richard La Ruina)