Az ismerkedés négy pillére

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Minden ismerkedési iskola gondolatsorában, minden vonzó férfiban, s minden szerelmes randi mögött négy dolog mindig meglapul.

• kontraintuíció

• játékosság

• közömbösség

• egy metaforikus húzd meg, ereszd meg kapcsolat

Ez az ismerkedés négy pillére, minden sikeres kölcsönhatás legalapvetőbb tulajdonságai, s részletesebben alább és a további bejegyzésekben lesznek kifejtve. Minden elképzelés a honlapon legalább egy ilyen pillért fog körül és segít abban, hogy bemutathasd ezeket a jellemvonásokat. Ha egyike vagy annak a pár embernek, akik bizonyos mértékben már gyakorolták ezt, akkor képes leszel ismerkedni bármilyen társasági, vagy üzleti környezetben, mindenféle előírt elmélet nélkül.

Az ismerkedés négy pillére, a kontraintuíció (nem elvárt viselkedés)

Volt már valaha olyan éjszakád, amikor királynak érezted magadat, amikor bárkivel bármit megtehettél, s mégis jól jöttél ki a dologból, míg a következő hétvégén ugyanazokat a szövegeket ugyanazokon az embereken használva semmit sem kaptál? Ami mindig meg fog különböztetni téged az átlagos fickóktól, a tudatos erőfeszítések alkalmazása, hogy kontraintuitív legyél az emberekkel való kapcsolataid során. Ennek hátsó gondolata, hogy: különböznöd kell minden más férfitól; meg kell mutatnod, hogy különbözöl az összes átlagos frusztrált csávótól, akik csúsznak-másznak a nők előtt. Segít, ha mindezt játékosan teszed, így nem lesznek teljesen biztosak abban, hogy mikor vagy komoly és mikor nem.

Egy példa lehetne, amikor megadja egy lány a számát. Az átlagos férfi vagy azt mondaná: „Köszönöm – vagy a következő szöveget – Holnap 8-kor hívni foglak. Igazán szeretném, ha folytathatnánk a beszélgetésünket a mexikói kajáról/a tengerentúli utazásokról/a vámtarifa kazahsztáni társadalomra gyakorolt hatásáról/stb.” A nő hallotta már ezt korábban és most már te is lassan afelé haladsz, hogy átlagosként tekintsenek rád.

Alternatív megoldásként választhatod a kontraintuíciót és odamondhatsz valamit játékosan, mint: „Köszi, majd felhívlak, amikor részeg leszek és magányos.” Második példa, amikor a nő azt kérdi: „Fel fogsz hívni? – s te annyit mondasz – Persze, mit akarsz már tőlem, hogy hívjalak?” – mialatt elsétálsz, ami ellentétes a: „Persze, szerda hét óra megfelel?” – kérdéssel. Az élcesség jön itt be a képbe, bár nem alapvető elem, csupán megkönnyíti a sikert. Még egyszer emlékeztesd magad arra, hogy még, ha szóról szóra meg is tanulod ezeket a szövegeket, akkor is el kell sajátítanod a kontraintuíciós mentalitást, s ennek a folyamatát.

A célod, hogy inkább kivételes legyél, mint átlagos. Ahelyett, hogy randira vinnéd őt kávézni és a moziba, vidd őt az áruházba, hogy veled együtt vásároljon. Ha egy unalmas helyzetet érdekessé tudsz varázsolni, akkor fényévekkel fogsz a többi férfi előtt járni. Minden más fickó megpróbál imponálni a nőnek azzal, hogy doktornak, vagy ügyvédnek mondja magát. Mégha mindez igaz is, így sosem fogod elérni, hogy leengedje a pajzsát. Kontraintuitívnak lenni megmutatja, hogy spontán vagy és kényelmesen érzed magadat a saját bőrödben. Vagy ha a azt mondja: „Olyan kedves pasi vagy.” Te válaszolhatsz erre átlagosan: „Ennyire remek nem vagyok, de azért kösz.” Vagy azt is mondhatod, hogy: „Valójában egy sorozatgyilkos vagyok, de kösz, hogy értékes embernek feltételezel.”

Látod honnan jutottam el idáig?

Tudj meg még többet az ismerkedés lépcsőfokairól, majd csináld élesben, próbáld ki segítséggel!

»A leggyorsabb tanulásról és a leglátványosabb fejlődésről itt olvashatsz bővebben! «