A társaság megszólítása

Íme az elméleti háttere, miért bukott meg sokszor a csajozásod, ha a kiszemelt lányt folyton egy egész társaság védte

A szép nők ritkán vannak egyedül, általában baráti társaságban találjuk őket. Ez alapvetően nem jelenthet problémát. Csak egy sajátos stratégiára van szükségünk, hogy egy ilyen csoportosulást fel tudjunk oldani azért, hogy a kiszemelt lányt megismerhessük.

Egy emberen át bejutni a társaságba

A táraságból mindig azt a személyt szólítsuk meg, aki a legvidámabbnak és a legnyitottabbnak tűnik. Gyakran ez éppen egy férfi. És innentől mehet minden, mint a karikacsapás, hiszen mi sem egyszerűbb mint egy másik férfival beszélgetni. Foci, kocsik, tévé. Örök témák. A pasik egyszerű, de nagyszerű lények: ugyanúgy gondolkodnak, mint mi magunk.

Akkor is, ha társaságban sok nő és csak egyetlen férfi van, a férfit szólítsuk meg. Sőt gyakran van olyan érzésem, hogy az a pasi, aki ennyi szép nővel van körülvéve, még örül is, ha végre – a változatosság kedvéért – egy másik férfival beszélgethet. Fontos, hogy azonnal vállaljunk szolidaritást a férfitárssal. Ő ugyanis a belépőjegyünk a nőhöz.

Ha jól megy, a lányoknak éppen ő fog tálalni minket: “Bemutathatom nektek az új cimbimet?” Viszont, ha a nők elkezdenek velünk beszélgetni, semmiképpen ne essünk abba a hibába, amibe oly sokan: az új havernak azonnal hátat fordítunk és kizárólag a nőkkel foglalkozunk. NE! Mert vigyázzunk: a nők mindig megítélik a társas viselkedést.

Megszólítás tettestárssal

Egy olyan társaság, ami pusztán két nőből áll már sokkal kínosabb felállás, mert a beszélgetés során az egyik nő biztosan el lesz hanyagolva. Ha a nő mellett ott van a barátnője, akkor azt javaslom, vigyél magaddal egy havert, aki majd „feláldozza magát” és foglalkozik addig a Barátnővel. Ha egy nőt vagy több nőt megszólítunk, becsületbeli dolog, hogy a barátunk segítsen ebben és ne tegyen keresztbe pont a kiszemelt nőnél, hacsak nem kifejezetten megkérjük erre. Egy nagyobb társaságnál az a feladata, hogy a barátnőkkel foglalkozzon, hogy mi minden figyelmünket nyugodtan a számunkra szimpatikus lánynak szentelhessük. A barátom szerzi meg nekünk a szociális presztízst, mert ő tükrözi, hogy mennyire jófej fickók vagyunk.

Szerepleosztás a nők megszólításakor

Alapvetően érvényes, hogy egy nőkből álló társaságot sosem ketten szólítunk meg. Ez amolyan axióma. Barátom vár, amíg beépülök a társaságba. Aztán jön ő, bemutatom és csatlakozik a beszélgetéshez. Ha a barátom az a valaki, aki a nőket megszólítja, akkor utána ő hoz be azzal, hogy pár szóban spontán bemutat, milyen remek srác vagyok, milyen eredményeim vannak stb. Érezzük, ugye, hogy ha saját magunkról mondanánk mindezt, hencegéssel vádolhatnának. De egy férfitársnak szabad dicsérnie.

Akár egyedül, akár haverokkal mentek ismerkedni, fontos, hogy legyen terved, hogyan szólíts meg egy vagy akár több lányt!

Hogy soha ne hozhasson zavarba egyetlen nő sem és végig kontroll alatt tartsd a helyzetet, most megtanulhatod rejtett kamerás videók elemzésével!

Részletek a PUA Egyetem programról itt!