A férfi tétjei: kihalás vagy öröklét

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A „szerelem” egy olyan játék, ahol a tét nem kevesebb, mint a genetikai halhatatlanság. Hiába tudatalattiak a folyamatok, elképesztően erősek.

A férfi tétjei: kihalás vagy öröklét

Ha a viselkedésed kihozza belőle a beépített, tudatalatti figyelmeztető rendszer riadóját, hogy „ALSÓBBRENDŰ GÉN SZAPORÍTÓ” akkor természetesen elveszti az érdeklődést és keres valakit aki nagyobb eséllyel garantálja a génjei halhatatlanságát.

De te sem vagy más, a magad módján.

A te tétjeid: kihalás vagy öröklét

A belső rendszer amit arra használsz, hogy eldöntsd, egy nő vonzó-e vagy sem, szintén évmilliók alatt fejlődött ki. Ez a rendszer adja meg a képességet, hogy ösztönösen vonzódj olyan nőkhöz, akik nagyobb eséllyel adnak életet egészséges utódoknak, akik majd vonzó párokká nőnek fel, ezáltal garantálva a génjeid jövőjét.

Nem kevesebb ez, mint háború a halhatatlanságért. Mindketten a legjobb esélyekért küzdötök.

Gondolj erre legközelebb, amikor csábító lenne ellustulni és nem A FÉRFINAK lenni. Egy konstruktív letorkolásért és cselekvésre sarkallásért (gyakorlatokkal, akciótervvel) jelentkezz most!