A férfiak 5 szintje

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A fejlődési folyamat

(Fordításért köszönet: Fugitive-nek!)

1.Szint: A „reménykedő”

Ez a pasi semmit sem tesz, abban a reményben él, hogy valamelyik nap találni fog egy nőt, akinek kelleni fog. Annyira demoralizálva lett a csajozásban, hogy nem bír mást tenni, azonkívül hogy tehetetlenül vár. Legtöbbször ez a pasi magányosan végzi.

2.Szint: „Az alkalmi próbálkozó”

Ez a típus az megpróbál megismerkedni lányokkal minden pár héten, vagy hónapban, de könnyen demoralizálódik és feladja, bár pár hét vagy hónap után megint próbálkozik. Ha lenne végtelen időnk, akkor ez a hozzáállás működne. De mivel csak egy életünk van, ezért ez teljesen a szerencsén alapszik, és így az esélyei ellene vannak.

3a.Szint: A „tanuló”

A pasi, aki az ismerkedést tanulja, elolvassa az összes könyvet, és még lehet, hogy interneten keresztül is vitázik, de sohasem képes arra, hogy akcióra késztesse magát. Az ő szüksége, hogy tökéletes legyen, és hogy a nőkkel való beszélgetése tökéletesen sikerüljön, amikor először megpróbálja, arra vezeti őt, hogy folyamatosan tökéletesítse a technikáját, de soha se lépjen akcióba vagy kockáztasson hogy visszautasítsa egy valós nő. Az a szükséglete, hogy tanuljon addig, amíg „tökéletesen” nem tudja, ez pedig leállítja ezt a fajta pasit.

3b.Szint: A „gyors megoldó”

Ez a pasi egy gyors megoldást keres, hogy megoldja a randizási problémáit. Bármit elhisz, ami azt ajánlja, hogy munka nélkül ellenállhatatlan vonzódást fog felkelteni a nőkben. Elkölti a pénzét feromon-parfümökre, tudatalatti ismerkedési technikákra, vagy technikákra, amik azt ígérik, hogy megtanítják arra, hogyan megbolondítson egy nőt és varázsolja át a párjává kevesebb mint öt perc alatt. Sűrűn a múltban él, amikor egy gyors-megoldó technikája működött. Állandóan figyel azokra a dolgokra, amikkel erőfeszítés nélkül meghódíthatja az álmai nőjét.

A háromas szintű ismerkedő a sikert és a sikertelenséget nagyon fekete-fehér módon látja: vagy kapott megfogta valaki ma este, vagy egy teljes sikertelenség volt. Nem képes élvezni a sikereket, amiket szerez, amik közelebb viszik ahhoz, hogy megtalálja a párját. Nem képes élvezni a „sikertelenségeit”, vagy megkapni a tanítást, amit megkaphat az ismerkedésekből, amik nem végződnek sikerrel. A szüksége, hogy találjon egy gyors-megoldást, helyben hagyja, hogy sikeres és vonzó férfi legyen.

4.Szint: A pasi, aki az alapokon dolgozik

A 4.szintű ismerkedő ért valamit, amit az 1-es és a 3-as nem: Megérti hogy a „háború” a randizásban nem a nőkkel van, a balszerencsével, vagy a világgal. Megérti hogy a „háború” a fejében van, saját magával.

Ez azt jelenti hogy a 4.szintű ismerkedő megérti, hogy a világnak nincs szüksége, hogy megváltozzon. Ha azt akarja, hogy a világa megváltozzon, akkor neki kell megváltoznia. Megérti, hogy amikor a randizásról van szó, akkor nincs „gyors megoldás,” és ha addig tanulod, amíg nem sikerül „tökéletesen” elsajátítanod, mielőtt beszélnél egy lánnyal, állandóan a hidegben fogsz maradni, egyedül.

A 4. szintű ismerkedő megérti, hogy egy nő sikeres meghódítása olyan, mint bármilyen más hosszú-távú terv. Megérti, hogy először sok energiát kell beleraknia, és kis eredményeket fog elérni, amíg jobb nem lesz. Tudja, hogy mielőtt bármi tanulásába belekezdene, először sok munka lenne és az első eredmények kicsik. Megérti, hogy az eredményei jobbak lesznek, ahogy a képességei megnőnek, és megérti, hogy ezt csak gyakorlással érheti el.

A 4.szintű ismerkedő megérti a párkeresés  alapjait és szinte naponta gyakorolja őket. Tudja, hogy csak úgy érhet el sikereket, hogy az alapokat mesteri szinten elsajátítja.

Hajlandó munkát végezni, hogy eredményeket érjen el. A mottója a következő lehetne, „megértem, hogyha a világomnak meg kell változnia, akkor nekem is meg kell változnom. Csak mondd meg, mit kell tennem és megteszem.” Megcsinálja a munkát, felelősséget vállal érte, nem vár el a nőktől semmit, és eredményeket kap.

5.Szint: „A férfi”

Az ötös szintű ismerkedő az életébe integrálta a párkeresés alapjait annyira, hogy már nem is kell gondolkoznia rajta: a részévé váltak, és párkapcsolata van egy nővel, vagy ha nincs, akkor könnyen talál társat maga mellé.

Az ötös szintű ismerkedő azt az életet éli, amit szeret. Ezt vagy úgy éri el, hogy alkalmazza azokat az alapokat az életben, amiket az ismerkedésben elsajátított, vagy úgy, hogy felfedez más alapokat, amiket később elsajátít, hogy később megkapja az eredményeket, amikre vágyik. Az 5. szintű ismerkedő eléri azt a pontot, amikor az élete dolgozik neki, és úgy éli az életét, ahogy szeretné. Az 5. szintű ismerkedőnek olyan élete van, ami miatt sok nő a párja akar lenni. Az élete rengeteg lehetőséget nyújt, hogy nőkkel ismerkedjen, és olyan jó a nőkkel való ismerkedesben, hogy a nők „vadásznak” rá.

Nem lehetsz 5.szintű ismerkedő, anélkül hogy előbb 4.szintű lennél! Ha azt hiszed, hogy 5.szintű lehetsz anélkül, hogy elsajátítanád a 4. szintet, akkor valójában 3.szintű vagy, aki gyors megoldást keres.