A flörtölés

Az igazság az, hogy ha a nőben kell vonzalmat keltenünk, akkor nem szabad az ösztöneinkre hallgatnunk. Elkezd valamiféle lelki kapcsolat fejlődni kettőtök közt, és szép lassan kialakul a komfort. A komfort a harmónia által valósul meg (közös tulajdonságok, hasonlóságok keresése), a vonzalomkeltés pont ennek a harmóniának a megszűnésével lesz sikeres.

A flörtölés, mint a túl korai komfort megtörése

Rengetegféleképpen meg lehet törni ezt a harmóniát: incselkedéssel, ugratásokkal, játékos megsértődéssel (keresztbe fonod a karod, elfordulsz tőle, és úgy teszel, mintha nem akarnál vele szóba állni). Azt is megteheted, hogy ha a barátnői előtt beszélgettek, 1x-2x elköszönsz, hogy neked menned kell, ezzel úgy teszel, mintha nem érdekelne különösebben. Vagy egyszerűen megkéred, hogy csináljon meg neked valamit (pl. „Légyszi hozd ide a kabátomat, lent hagytam XY-nál”). Mi a természetes reakció arra a lány részéről, hogy valaki, akihez vonzódik, eltűnőben van az életéből? Vissza akarja kapni. Keresni fogja a társaságodat, az egyetértésedet, hogy újból kapcsolatba kerülhessen veled, és bebizonyítsa, hogy igenis hozzád való lány. Most ő az, aki erőfeszítést hoz, hogy téged megnyerjen. Te ugratod valamivel, ő magyarázkodik. Meg akar felelni neked.

A flörtölés, mint vonzalomnövelő

Fontos megértened, hogy szinte kivétel nélkül minden kapcsolat így alakul ki a pasi és a nő között. Odamész hozzá, vonzalmat keltesz, ő pozitívan reagál, majd te visszautasítod őt valamivel, és ha elég nagy a kialakult vonzalom, akkor ő lesz az, aki érted küzd majd. Amit most leírtam, az az egyik legfontosabb dolog. Szóval összefoglalásul: ahhoz, hogy a kialakult vonzalmat megerősítsd, először meg kell szakítanod a komfortot, amit alapvetően háromféleképpen tehetsz meg:

• Ugratod, viccelsz vele

• Elvárásokat állítasz fel vele szemben, amiknek ő majd meg akar felelni, így invesztál a kapcsolatba

• Valamilyen módszerrel letolod az egóját, kicsit kínos helyzetbe hozod (pl. ott hagyod a barátnői előtt).

Természetesen a három alap módszer keverhető. Ha valamelyik technika nem tetszik, nem kell feltétlenül használnod, de a 3-ból legalább egyet alkalmaznod kell! Az csak sokszínűbbé teszi az ismerkedést, ha többet is alkalmazol. Tudj meg még több módszert és gyakorolj, hogy meglásd, melyik a stílusodnak leginkább megfelelő! Hol és mikor? Részletek itt!

Miért ne ismerkedhetnél online? Tanulj mások hibáiból és érd el, hogy a lány hívjon el randira a neten! Mit kell tenned? Megtudhatod a mesterprogramból, ha tovább kattintasz!