A harmónia sugárzása

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A legfontosabb dolog, amire figyelned kell, mikor ismeretlennel kezdeményezel beszélgetést, hogy mindig sugározz harmóniát. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy odamész egy lányhoz, és elmondod neki, hogy megtetszett, mindezt olyan bátorsággal, hogy azt add a tudtára, hogy nem érdekel téged, hogy mit fog válaszolni. Néha furcsának fogsz tűnni magad és mások előtt is, de idővel rátérsz a helyes útra.

A harmónia sugárzása mindig működik

A nők nem mindig reagálnak pozitívan az ilyesmire. Lesz olyan, aki megijed, lesz olyan, akit untatni fogsz, és lehet, hogy olyan is lesz, aki mérgesen rád kiabál, hogy takarodj a közeléből. Az is lehet, hogy ezt nem fogja kimondani, viszont minden mondatodra negatívan reagál. Ha minden olyan nőt ejtesz, aki nem reagál jól a kezdeti megnyilvánulásaidra, akkor elég hamar fel fogod ezt adni. Másrészt azért muszáj nyugalmat sugároznod, mert az emberek tesztelni fognak téged. Egy gyönyörű nőhöz rengeteg srác megy oda a bárban. Ezek közül lesznek olyanok, akik nem vonzóak vagy bunkók. Éppen ezért a nőknek szűrniük kell valahogy a sok srácot, akik odamennek hozzájuk, mivel úgy kell róluk véleményt mondaniuk, hogy eddig még nem is beszéltek vele, és semmit sem tudnak róla. Az igazság az, hogy mikor te odamész egy lányhoz, akkor azt gondolja, hogy „Á, itt jön a következő gyökér…”. És mi srácok ezt észrevesszük, és a legtöbben pár ilyen után szomorúan hazamegyünk, miközben néhány srác lehet, hogy megtalálja a leendő párját… Mindig ez van. Viszont ha nyugalmat sugárzol, akkor nagyobb eséllyel indulsz, mert már rögtön az elején magabiztosságot mutatsz, ráadásul felkelted az érdeklődését.

Itt van pár példa:

Te: Szia, láttad kint azt a verekedést? Nagyon durva volt!

Ő: Hát… Itt minden este van ilyen. Semmi új nincs ebben – elfordul

Te: Két duci lány verekedett. Az egyik letépte a másik pólóját.

Ő (elfojtott nevetéssel): Micsoda?

Te: Valami Gyuriért harcoltak. Tök gáz. Kit hívnak manapság Gyurinak?

Ő: Gyuri? Ez a név olyan hülyén hangzik!

Te: A haverom azt mondja, hogy annak a csajnak – rámutatsz valakire – jobb a haja, mint nekem… Szerinted is?

Ő: Micsoda? Alig van hajad?

Te: Hééé, ne diszkriminálj! És ne ugord át a kérdést. Az, hogy még nem ismerlek, nem jelenti azt, hogy nem kell válaszolnod.

Ő: (nevet) Hát, a csajnak tényleg jó a haja…

Te: Tudtam…

Ő: Hát, ha talán több hajad lenne,…

Te: Ne diszkriminálj!

Ő: (nevet)

Te: Lenne egy gyors kérdésem, kik hazudnak többet, a pasik vagy a nők?

Ő: Jajj, már megint ez…

Te: Hallottad már?

Ő: Igen, full gáz…

Te: Oks, várjál.. Mondok egy másikat – gondolkodást színlelsz – Megvan. Mi a csillagjegyed?

Ő: (nevet) Szörnyű…

Te: Még be sem mutatkoztam, Xy vagyok

Ő: (nevet, bemutatkozik)

Ezek a példák a saját élményeimből is valók. A lényeg az, hogy ne érdekeljen, ha negatívan reagál arra, amit mondasz, és folytasd úgy a beszélgetést, mintha meg se hallottad volna a reakcióját. Gyűjts te is saját tapasztalatokat úgy, hogy rögtön látod, legközelebb mit csinálj másképp.

»»Jelentkezz, míg vannak szabad helyek!««

Van egy másik trükk, amivel meg lehet menteni egy rosszul sikerült véleménykérő megszólítást: az, hogy hirtelen őszintére váltasz, és elmondod, miért mentél oda. Egy lány a parkban ült, és írta a háziját, én meg odamentem hozzá, és elkezdtem viccelődni vele. Ő ezt sértésnek vette, és azt mondta, menjek el. Erre én ennyit reagáltam: „Nem voltam túl vicces, mi? Az igazság az, hogy csak meg szeretnélek ismerni. Xy vagyok.”.

A legtöbb csajozós könyvben azt találod, hogy ez nem jó, mert a saját státuszodat gyengíted vele, közben szerintem ezzel pont az ellentétét csinálod. Csináltam egy gáz megszólítást, a lány felismerte ezt, és én is felismertem a hibámat. Így hát szerintem az is jó út, ha kimászol a gödörből, amit magadnak csináltál, és elismered, hogy hibáztál. Ettől még nem fog a karjaidba borulni, de valószínűleg ad egy második esélyt, mert őszinte voltál.

Itt tanulhatsz még többet az őszinte kommunikációról és arról, hogyan tarts meg személyiségeddel a barátnődet!