A humor, mint a nyelv egy formája

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ez a fajta humor olyanná kell váljon, mint egy nyelv, amit folyékonyan beszélsz. Rendkívül erőteljes módja a kommunikációnak, mert a legfontosabbat kalapálja bele a hallgatóba: HOGY TE VAGY A FÉRFI. Ez a fajta humor sokkal hatásosabb a lényeg átvételére mint a magyarázás vagy a veszekedés. Bízz bennem.

A humor, mint a nyelv egy formája, a cukkolás hatalma:

Ha egy nő olyan kérdést tesz fel, ami szerinted csapda, használj humort: Megkérdezi: „Hány éves vagy?” Válaszolsz a koroddal. Ezután visszakérdezel: „És te mennyi vagy, nő-években?” Meg fog rökönyödni: „Micsoda? Huszonkettő vagyok!” Amire azt mondod „Ó… értem, szóval női években az olyan 29.” Érted ezt? Helyes. Sokkal többet mutattál a SAJÁT ERŐDBŐL és ELTÖRÖLTED az övét, vita nincs, csak nevetés és magukért beszélő eredmények. Sőt, ha bármit mondd, azt használhatod muníciónak a cukkoláshoz.

Természetesen ne csináld éjjel-nappal, mert fárasztó lesz, de csináld. Sokszor. Azt mutatja, hogy TE IRÁNYÍTASZ. És az élet VICCES lesz tőle. Milyen nő nem akar olyan fickóval lenni, akivel JÓL ÉRZI magát? Ismét figyelmeztetlek, ne dőlj be, amikor azt mondja, hogy „Olyan undok vagy”, vagy ha vállon üt, vagy bármi. Általában csak egy próba. Ha tényleg te vagy A FÉRFI, nem fogod feladni, és SOHA nem fogsz bocsánatot kérni. A tény az, hogy IMÁDJA azt a férfit, aki irányít és nyugodt.

Tudj meg sokkal többet arról, hogyan csillogtasd meg vicces-pimasz módon vezetői képességeidet és hogyan tedd gyengédet, egy nőt valóban gyengévé!

Meg tudsz nevettetni egy lányt? Szorongsz, vajon mit gondolnak mások? Változtass! HA készen állsz, olvass tovább, hogyan!