A kinézet és a vagyon mítosza I.

Egy férfi kinézete nem a legfontosabb. Bár a nők értékelik a jó külsőt, sokkal kevésbé érdekli őket mint hinnéd.

A kinézet és a vagyon mítosza, a hatalom fontossága

 

Biztos láttál már gyönyörű nőket gazdagnak nem mondható, egyáltalán nem jó képű fickókkal. Ha legközelebb látsz ilyet, figyeld meg, hogy a srác hogy viselkedik. Gyógyegér? Vagy maszkulin? Gondolj Al Pacino-ra a Scarfaceben (egy kiváló filmes példa). Nem ő a legjobban festő figura a filmben, de övé a legvonzóbb nő: Michelle Pfeiffer karaktere. Azért, mert Scarface a férfi. Hatalmat vetít. Attól a pillanattól kezdve hogy megérkezik Amerikába, eltökélt a felemelkedésben. Nem hódol be senkinek, noha semmije sincs (És ha azt hiszed az egész a pénzről szól, tévedsz – később elmondom miért.). Nos, ez nem egy kifogás arra, hogy ne nézz ki olyan jól, ahogy tudsz. De amint végeztél azzal, hogy kihozd a külsődből a legjobbat, emlékezz: Egy férfi külseje közel sem olyan fontos a nőknek, mint hiszed.

A kinézet és a vagyon mítosza, a férfiak és a nők különböznek

Ironikusan, egy hatalmas bizonyíték arra, hogy a férfiak és a nők különböznek ezen a téren (is) a homoszerelmeskedésuális férfiak és a leszbikus nők viselkedéséből következtethető. A leszbikusok sokkal kevésbé akadnak fenn a partnereik külsején vagy korán. Általában kevesebb partnerük is van. Másrészről viszont a meleg férfiak extrém mód rá vannak pörögve a külsőre, és ez sokat nyom a latba a partnerválasztás terén. Emellett sokkal több partnerük is van. Láthatod, hogy a férfiak és a nők különbözőek. A homoszerelmeskedésuális férfiak a kinézetre koncentrálnak partnerválasztáskor, ugyanúgy ahogy a hetero férfiak a nőknél. A férfiakat a külső vonzza. A homoszerelmeskedésuális nőket kevésbé érdekli partnerük kinézete, ugyanúgy ahogy a hetero nőket. A nőket nem érdekli annyira a külső. Ahogy láthatod, a nők és a férfiak mindig különbözni fognak, mindentől függetlenül. Szóval attól, hogy te valahogy gondolkodsz, nem jelenti azt, hogy a nők is ugyanúgy gondolkodnak. A férfiakat zavarja a „külsejük” mert feltételezik, hogy a nők olyanok, mint ők. Pedig nem. A férfiak nem tudnak betelni a külsővel. A nők értékelnek egy szerelmeskedésin kinéző férfit, de az sem nem elég, sem nem követelmény arra, hogy eléggé felkeltse az érdeklődésüket. Sőt, tény: egy jóképű csávó aki nem eléggé férfi, meg van lőve. Ellenpéldaként, egy vonzó nőt még akkor is sok csávó akar majd, ha egyáltalán nem viselkedik nőiesen.

A kinézet és a vagyon mítosza, evolúciós alapok

A férfiak főként azért fejlesztették ki ezt a fajta vonzalmat a női külső iránt, mert a sztereotipikusan „szerelmeskedési” nő kinézet általában azt jelentette, hogy erős, egészséges gyerekeket hoz majd világra. Ez az evolúció terméke, szóval semmi köze ahhoz, hogy tudatában vagyunk a vágyainknak vagy sem. Egyszerűen azt jelenti, hogy a férfiak, akik az ilyen típusú nőkhöz vonzódtak, jobban tudtak szaporodni, mint azok, akik nem. Azok a férfiak, akik ezt a fajta vonzalmat érezték, túléltek, a többiek pedig kimúltak. Minden szócséplést félretéve arról, hogy a végén mindig a szépség a lényeg, gondolj arra, amit korábban mondtam: a derék-csípő arány, ami egy vonzó nőt jelent, még mindig ugyanannyi, mint ami mindig is volt a történelem során, bármely kultúrában. A szépség nem csak egyéni ízlés kérdése. Nagyban bele van égve az agyunkba, mert ez volt az egyetlen módja annak, hogy jó párt válasszunk a génjeink túléléséhez. És ugyanúgy, ahogy a férfiakban kialakultak ezek a tendenciák, a nőkben is kifejlődött egy másik kritériumrendszer a vonzalomra. A legfontosabb, amire a nők vágynak, az egy férfias férfi.

A kinézeted nagyon kis faktort alkot a vonzalmi formulában. Ami számít a férfias erő, kisugárzás.

Tudj meg többet arról, hogyan hozd felszínre drasztikus gyorsasággal a benned rejlő igazi, vonzó férfit! Itt további részleteket olvashatsz…

A cikk következő részét itt találod: A kinézet és a vagyon mítosza II.

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!