A kinézet és a vagyon mítosza I.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Egy férfi kinézete nem a legfontosabb. Bár a nők értékelik a jó külsőt, sokkal kevésbé érdekli őket mint hinnéd.

A kinézet és a vagyon mítosza, a hatalom fontossága

 

Biztos láttál már gyönyörű nőket gazdagnak nem mondható, egyáltalán nem jó képű fickókkal. Ha legközelebb látsz ilyet, figyeld meg, hogy a srác hogy viselkedik. Gyógyegér? Vagy maszkulin? Gondolj Al Pacino-ra a Scarfaceben (egy kiváló filmes példa). Nem ő a legjobban festő figura a filmben, de övé a legvonzóbb nő: Michelle Pfeiffer karaktere. Azért, mert Scarface a férfi. Hatalmat vetít. Attól a pillanattól kezdve hogy megérkezik Amerikába, eltökélt a felemelkedésben. Nem hódol be senkinek, noha semmije sincs (És ha azt hiszed az egész a pénzről szól, tévedsz – később elmondom miért.). Nos, ez nem egy kifogás arra, hogy ne nézz ki olyan jól, ahogy tudsz. De amint végeztél azzal, hogy kihozd a külsődből a legjobbat, emlékezz: Egy férfi külseje közel sem olyan fontos a nőknek, mint hiszed.

A kinézet és a vagyon mítosza, a férfiak és a nők különböznek

Ironikusan, egy hatalmas bizonyíték arra, hogy a férfiak és a nők különböznek ezen a téren (is) a homoszerelmeskedésuális férfiak és a leszbikus nők viselkedéséből következtethető. A leszbikusok sokkal kevésbé akadnak fenn a partnereik külsején vagy korán. Általában kevesebb partnerük is van. Másrészről viszont a meleg férfiak extrém mód rá vannak pörögve a külsőre, és ez sokat nyom a latba a partnerválasztás terén. Emellett sokkal több partnerük is van. Láthatod, hogy a férfiak és a nők különbözőek. A homoszerelmeskedésuális férfiak a kinézetre koncentrálnak partnerválasztáskor, ugyanúgy ahogy a hetero férfiak a nőknél. A férfiakat a külső vonzza. A homoszerelmeskedésuális nőket kevésbé érdekli partnerük kinézete, ugyanúgy ahogy a hetero nőket. A nőket nem érdekli annyira a külső. Ahogy láthatod, a nők és a férfiak mindig különbözni fognak, mindentől függetlenül. Szóval attól, hogy te valahogy gondolkodsz, nem jelenti azt, hogy a nők is ugyanúgy gondolkodnak. A férfiakat zavarja a „külsejük” mert feltételezik, hogy a nők olyanok, mint ők. Pedig nem. A férfiak nem tudnak betelni a külsővel. A nők értékelnek egy szerelmeskedésin kinéző férfit, de az sem nem elég, sem nem követelmény arra, hogy eléggé felkeltse az érdeklődésüket. Sőt, tény: egy jóképű csávó aki nem eléggé férfi, meg van lőve. Ellenpéldaként, egy vonzó nőt még akkor is sok csávó akar majd, ha egyáltalán nem viselkedik nőiesen.

A kinézet és a vagyon mítosza, evolúciós alapok

A férfiak főként azért fejlesztették ki ezt a fajta vonzalmat a női külső iránt, mert a sztereotipikusan „szerelmeskedési” nő kinézet általában azt jelentette, hogy erős, egészséges gyerekeket hoz majd világra. Ez az evolúció terméke, szóval semmi köze ahhoz, hogy tudatában vagyunk a vágyainknak vagy sem. Egyszerűen azt jelenti, hogy a férfiak, akik az ilyen típusú nőkhöz vonzódtak, jobban tudtak szaporodni, mint azok, akik nem. Azok a férfiak, akik ezt a fajta vonzalmat érezték, túléltek, a többiek pedig kimúltak. Minden szócséplést félretéve arról, hogy a végén mindig a szépség a lényeg, gondolj arra, amit korábban mondtam: a derék-csípő arány, ami egy vonzó nőt jelent, még mindig ugyanannyi, mint ami mindig is volt a történelem során, bármely kultúrában. A szépség nem csak egyéni ízlés kérdése. Nagyban bele van égve az agyunkba, mert ez volt az egyetlen módja annak, hogy jó párt válasszunk a génjeink túléléséhez. És ugyanúgy, ahogy a férfiakban kialakultak ezek a tendenciák, a nőkben is kifejlődött egy másik kritériumrendszer a vonzalomra. A legfontosabb, amire a nők vágynak, az egy férfias férfi.

A kinézeted nagyon kis faktort alkot a vonzalmi formulában. Ami számít a férfias erő, kisugárzás.

Tudj meg többet arról, hogyan hozd felszínre drasztikus gyorsasággal a benned rejlő igazi, vonzó férfit! Itt további részleteket olvashatsz…

A cikk következő részét itt találod: A kinézet és a vagyon mítosza II.