A kinézet és a vagyon mítosza II.

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A kinézet és a vagyon mítosza, pénz vs. ambíció

A pénz nem a leglényegesebb egy nő vonzásához. Sok fickó meg van győződve róla, hogy rengeteg pénz szükségeltetik egy nőnél való sikerhez, főleg ha nincs kiváló kinézeted. Ismét: nem igaz. A nők úgy fejlődtek ki, hogy vonzalmat érezzenek a fejlődés hatalmának birtoklóihoz. A pénz a hatalom egy formája, de attól függően, hogy hogy használják, még alsóbbrendűnek is tűnhetsz vele más férfiakhoz képest! A nők vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik azt az ígéretet hordozzák magukban, hogy az életükben képesek előre haladni.

Szóval ne legyél szánalmas figura. Szenvedélyesnek kell lenned az ambícióiddal, az álmaiddal és a céljaiddal kapcsolatban, és teljes erőbedobással kell küzdened értük. A szenvedély, egy komoly tervvel megspékelve, szerelmeskedési. A legnagyobb visszatartó erő az embereknél a félelem. Ezért van az, hogy a félelem nem szerelmeskedési, főleg egy férfinél. A félelem visszatart mindattól, ami lehetnél. Ami egy nő számára szerelmeskedési, az mind túlélés és fejlődés. Ezért szerelmeskedési a pénz egy bizonyos fokig. De emlékezz, ez a hatalomnak csak egy forrása, és abból is indirekt fajta. Lehetséges, hogy ez a pénz eltűnik/vagy oly módon jött, hogy annak semmi köze a képességekhez.

A kinézet és a vagyon mítosza, hogyan ne használd a pénzt

A tény, hogy sok nő pénzért házasodik, semmit sem jelent a vonzalmukat tekintve. Sok nő hozzámegy olyan palikhoz, akikkel nem törődnek, a pénzéért és a biztonságért, de szeretkeznek és gyerekeket szülnek olyan férfiaknak, akikre igazán vágynak. Amikor egy férfi a pénzét használja, hogy lenyűgözzön egy nőt, ezzel azt mutatja neki, hogy semmi más szerelmeskedési nincs benne. Szóval ne izgasd fel magad annyira magán a pénzen. Henry Kissinger, a híres amerikai külügyminiszter, egyszer azt mondta, hogy „A hatalom a legerősebb afrodiziákum.” De ha gazdag emberek a vagyonukat úgy használják, hogy semmi másban sem hisznek (piedesztálra emelik a nőt azzal, hogy mindig cuccokat vesznek neki, stb.) ezzel eltörlik a saját vonzerőjüket.

Nem is igazán egy férfi vagyona az, ami a szerelmeskedésepil, hanem a képessége, hogy el tudja érni a céljait és ebből az egyik a pénzszerzés.

A kinézet és a vagyon mítosza, hogyan csinálj pénzt

Szóval, ha a pénzről van szó, tégy meg mindent, hogy eleget keress, de ami tényleg számít a legtöbb nőnek az az, hogy nem vagy korlátozva a pénz hiánya miatt. Más szóval, ha egy gyorséttermi meló a nagyszabású terved a jövőre nézve, akkor nem fogsz szerelmeskedésinek tűnni, hogy finoman szóljunk. Nincs itt jó vagy rossz, egyszerű a képlet. Ha a nők úgy fejlődtek volna ki, hogy kedveljék a cél és motiváció nélküli fickókat, legyen az bátorság, talpraesettség, céltudatosság – akkor olyan gyerekeik születtek volna, akik halálra éheztek volna étel vagy pénz híján.

Ha nincs pénzed, akkor csinálj. Egy jó ökölszabály az, hogy csinálj valamit, amit szeretsz és árusítsd hatalmas skálán. Tudom, hogy túlegyszerűsítés, de igaz. Hazudhatsz egy nőnek az anyagi helyzetedről, és ágyba is tudod őket csalogatni egy hazugsággal, de miért nem leszel inkább férfi és keresel egy becsületes összeget, hogy ne kelljen? Így teljesen kongruens leszel, hisz tudod, hogy igaz, ami még több sikerhez vezet a párkeresés terén. A nők az ambíció nélküli férfiakat mentálisan gyengének találják, mert ezek a férfiak mintha a jövőben is hatalom nélkül lennének.

Ha nem a pénz és nem a kinézet, akkor mi kelt vonzalmat a nőkben? Tudj meg még többet arról, hogyan Szerezz Magadnak Barátnőt akciótervvel és gyakorlati tanácsokkal… kattint tovább!

u.i.: A cikk előző részét itt találod: A kinézet és a vagyon mítosza I.