A korlátozó és a támogató környezet

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Hiába a vonzó külső és intelligencia, ha nincs önbizalom

 Ma egy olyan sráccal találkoztam, akit a legjobb barátja lepett meg egy meglepetés oktatással. Így találkoztunk először. Hallott már rólunk korábban is, sőt a barátja már járt is nálunk tréningen, ahol kifejezetten jó eredményeket ért el.

 Vonzó külső és intelligencia mit ér magabiztosság nélkül?

Az első háromnegyed órában megpróbáltam közelebbről is megismerni Gábort, aki első ránézésre egy sportos, előnyös külsejű srác, külső szemlélő meg nem mondaná, hogy valami gondja lehet a nőkkel való ismerkedésben. Elmesélte nekem, hogyan került bele a csajozásba, milyen élményei voltak idáig a nőkkel és milyen jellegű és hosszúságú kapcsolatai vannak. Kitértünk arra is, hogy milyen fajtájú nehézségei akadnak a nőkkel.

Elmondta, hogy neki különösen nagy nehézséget okoz a külvilágnak való megfelelés. Az, hogy mindig mindenki véleménye számít, csak a sajátja nem igazán. Nem tud belső motivációt gyűjteni, hanem a külső környezete alakítja az életét. Illetve a amikor oda szeretne menni egy nőhöz, görcsös félelmet érez, ami azzal egészül ki, hogy a környezetében jelen lévő férfiak épp milyen jelzőkkel illetik ők, vagy mit susmorognak a háta mögött. Egy szóval: nem képes elviselni mások negatív véleményét, főleg ha nem is tudja megvédeni az álláspontját, csupán utólag vagy sosem értesül ezekről a történésekről.

Mára már odáig jutott, hogy frusztrálja, ha a lányokkal való kapcsolat már csak fel is merül. Elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, mostantól másképp lesz és nem érdekli, mi történik! Változtat az eddigi életén. Korábban az volt, hogy noha ritkán próbálkozott, mégis aránylag magas hatékonysággal sikerült összejönnie a lánnyal a végén. Ez megnyugtatta.

Ám egy éve elérkezett oda, hogy már ez sincs és jóformán egyáltalán nem is próbálkozik.

 Vedd észre magadban, hogy képes vagy az ismerkedésre!

Kezdésnek némi szociális gyakorlattal, szemezéssel, testtartás javítással kezdtünk. Aztán megpróbáltunk egy szinttel feljebb lépni, ahol már közvetlen kontaktust kellett kialakítani a szembe jövő idegenekkel. Ez már kicsikét nagyobb falatnak bizonyult, de becsületére legyen mondva, hogy annak ellenére sem adta fel, hogy a létező összes indokot elmondta, hogy neki miért is nem megy ez a dolog.

 Aztán bemutattam egy lányon, hogyan kell egy percig, ismeretlenként elérni, hogy úgy tűnjön mintha ismernénk egymást. Ez működött, a lány nagyon vevő volt rám, szó szerint követni kezdett minket, hogy mondjam már meg honnan ismerjük egymást. Érthető, hogy nem akart így elmenni.

Ekkor Gáborban is átfordult valami és sokkal magabiztosabban és gördülékenyebben kezdett el gyakorolni. A végén pedig elmondta, hogy ez volt élete legszuperebb szülinapi ajándéka és nem ez az utolsó alkalom, hogy találkoztunk.

Szeretnéd, ha téged is meglepnének életed legjobb és leginkább sorsfordító délutánjával, már ami a ismerkedést és az önbizalmadat illeti? Kattints tovább a részletekért…

Ha hosszabb távra ütemezted a fejlődésedet és jó lenne, hogy a csajozási szentírást bármikor levehesd a polcról, akkor ne habozz, olvass tovább!