A külső és a vagyon mítosza

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A legelső dolog, amiről beszélni szeretnék, hogy mindig ott rontjátok el, hogy azt mondjátok, hogy „Nem én vagyok az, akit a nők akarnak.” Ez egy hülyeség. Nem izgat, hogy ki vagy, hogy nézel ki, hova valósi vagy, mit értél el eddig… Van legalább egy szép nő a világon, aki rád vár!

A külső és a vagyon mítosza, leleplezem a ferdítést

Ha egy sikertelen srác a csajozásról beszél, mindig ezt hallom tőle: „Nincs pénzem, nincs nagy autóm, nem nézek ki jól, így nem lesz szép barátnőm se.” Badarság! Rengeteg pasit láttam 100 000 Ft-os öltönyben és milliós karórában, akit a nők egy pillanat alatt lekoptattak… Rengeteg sikeres ügyvéd, orvos keresett meg, hogy rengeteg nőnek odaadták már a névjegykártyájukat, elhívták őket drága vacsorára – vajon mi lehet a baj? Vajon össze fognak-e jönni a lánnyal? Nem, így nem fognak, ráadásul rengeteg időt és pénzt pazarolnak el. Persze, nem akarok én kamuzni, vannak olyan nők, akik a pénzre mennek, de ki akarna találkozni egy pénzéhes, könnyűvérű lánykával? És jó pasinak kell-e lenni? Rengeteg srác van körülöttem, akik hihetetlenül jól néznek ki, mégis sikertelenek a nők körében.

Persze nem akarom letagadni az igazság másik oldalát sem. Számít valamit az, hogy mennyi pénzed van meg hogy hogy nézel ki… De nem egészen úgy, ahogy te gondolod. A nők a következő tulajdonságokhoz vonzódnak: elhivatottság, vezetői képesség, magabiztosság. Mi kell ahhoz, hogy jól nézz ki, és gazdag legyél? Elhivatottság, vezetői képesség, magabiztosság… Anélkül, hogy túlságosan mélyen belemennénk ebbe, a nők olyan tulajdonságokhoz vonzódnak, amik pénzhez és jó kinézethez vezetnek! Nem a pénzhez és a jó kinézethez vonzódnak, érted?

Mit is jelent ez pontosan? Ki kell izzadnod magadból, hogy ilyen képességeid legyenek, úgy, hogy közben nem törődsz vele, hogy a társadalom mit várna el tőled. Meg van rá az esélyed, hogy magabiztos, vezető egyéniség légy, és ezzel felhívd magadra a legtöbb nő figyelmét, és az egyiknek meglágyítsd a szívétt, azzal, hogy még nagyobb vonzalmat keltesz benne.

Ne gabalyodj bele ilyen alapvető kérdésekbe, hogy mennyire számít a pénz. Menj előre, és ha azt érzed, hogy a lánynak a pénzed kell, lépj tovább minél hamarabb.

Győződj meg róla élesben, a gyakorlatban, hogy egy vonzó férfi kisugárzása (TIÉD, ha teszel érte!) mennyivel erősebben megfogja a lányt, mint a vagyonod!

A részleteket (hogyan legyen vonzalomkeltő, pozitív és magabiztos kisugárzásod) »ITT« olvashatod!