A telefonszám elkérése

Az első dolog, amit muszáj leírnom, az az, hogy a telefonszám elkérése nem nehéz dolog. Bárki számottud cserélni egy lánnyal. A legkevésbé vonzó srácok is meg tudnák ezt tenni, ha elég bátrak lennének hozzá, persze ilyenkor nagyobb lenne az esélye annak, hogy a lány kamu számot ad. Ha már levetted a lábáról, akkor azért adja meg a számát, ha pedig csak kellemesen elbeszélgettetek, de nem keltettél vonzalmat, akkor pedig azért, mert nem valószínű, hogy szemtől szembe visszautasítana.

A telefonszám elkérése könnyű:

Nem nehéz elkérni a számot. A lényeg, hogy találj hozzá valami okot, az ok pedig adott: „Jobban meg kéne ismernünk egymást. Mi a számod?”. Ennyi. Viszont sokkal jobb állításokkal és kijelentésekkel, mint kérdésekkel kommunikálni, tehát a „Mi a számod?” helyett jobb azt mondani, hogy „Add meg a telefonszámod.”. Nem az a kihívás, hogy elkérd a számát. Ha megadta a számát, hogy őszinte legyek, még semmit sem értél el. Ha a lány egyáltalán nem tart szimpatikusnak téged, akkor is fog neked adni valamilyen telefonszámot. Az ismerkedés sikeressége három dologtól múlik:

  1.   Valós a szám?
  2.  Felveszi, ha hívod?
  3.  Vissza fog téged hívni?

Tudj meg még többet arról, hogy mit csinálj, ha a lány megadta a számát. Random sms, bő sms, vonzalomkeltő sms és még megannyi tanács, ötletkatalógus, ami segít, hogy randi legyen a dolog vége… Kattints IDE! 

Érdekel ennél még több hasznos tanács? Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét?l, Akkor ezt az anyagomat mindenképpen nézd meg most!