A telefonszám elkérése

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Az első dolog, amit muszáj leírnom, az az, hogy a telefonszám elkérése nem nehéz dolog. Bárki számottud cserélni egy lánnyal. A legkevésbé vonzó srácok is meg tudnák ezt tenni, ha elég bátrak lennének hozzá, persze ilyenkor nagyobb lenne az esélye annak, hogy a lány kamu számot ad. Ha már levetted a lábáról, akkor azért adja meg a számát, ha pedig csak kellemesen elbeszélgettetek, de nem keltettél vonzalmat, akkor pedig azért, mert nem valószínű, hogy szemtől szembe visszautasítana.

A telefonszám elkérése könnyű:

Nem nehéz elkérni a számot. A lényeg, hogy találj hozzá valami okot, az ok pedig adott: „Jobban meg kéne ismernünk egymást. Mi a számod?”. Ennyi. Viszont sokkal jobb állításokkal és kijelentésekkel, mint kérdésekkel kommunikálni, tehát a „Mi a számod?” helyett jobb azt mondani, hogy „Add meg a telefonszámod.”. Nem az a kihívás, hogy elkérd a számát. Ha megadta a számát, hogy őszinte legyek, még semmit sem értél el. Ha a lány egyáltalán nem tart szimpatikusnak téged, akkor is fog neked adni valamilyen telefonszámot. Az ismerkedés sikeressége három dologtól múlik:

  1.   Valós a szám?
  2.  Felveszi, ha hívod?
  3.  Vissza fog téged hívni?

Tudj meg még többet arról, hogy mit csinálj, ha a lány megadta a számát. Random sms, bő sms, vonzalomkeltő sms és még megannyi tanács, ötletkatalógus, ami segít, hogy randi legyen a dolog vége… Kattints IDE!