A változás szele, ha meglegyint

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Ha továbbra is csak sopánkodnál, akkor most ne olvass tovább!

Gábor egy három napos tréning után jött el hozzám ismét. Szeretné bővíteni az ismerkedési arzenálját. Középvezetőként dolgozik az ingatlan szektorban, így nap mint nap nagy kihívás neki az emberekkel való boldogulás. Meggyőzés, testbeszéd, motiváció, csapatban való gondolkodás. Ezek a főbb motívumok, amelyek vele kapcsolatban eszembe jutnak. Ha jobban belegondolunk ez az ismerkedésre is ráillik.

Kipróbálni önmagadat

26 éves és szinte kivétel nélkül kapcsolatról kapcsolatra vándorolt, nem akadt hosszabb periódus, amikor ezeket a dolgokat, módszereket igazán elmélyülten gyakorolhatta volna. Ezért is kérdezi, milyen módon lehet ennek nekifeküdni.

Tapasztalat, új felfedezés és a kíváncsiság az, ami leginkább hajtja. Azt mondja idáig a munka mellett nem igazán volt hobbija. Most itt az ismerkedés, a párkeresés, ennél jobbat el sem tud képzelni magának. Szerinte kigyúrni bárki ki tudja magát – az nem nagy dolog. De ha valakinek azt mondod ott jön egy vonzó nő, menj oda hozzá és beszélgess vele, hívd el randira, akkor általában tele a gatya és jönnek a kifogások, mentegetőzések.

Teszel magadért vagy várod, hogy a lehetőség mikor csönget kétszer?

Ha képes vagy ezt a tudást birtokolni, az felér mindennel. Ugyanis ez ritka, nehezen megszerezhető. Nem azért, mert csak a kiválasztottak érhetik el, hanem mert a mindennapokban rejlő szorgalom, alázat és kitartás kell hozzá.

Ha ez nincs, semmid sincs. Lehet bármennyi pénzed, nagy házad, kocsid, egyedüli lakos maradsz a boldogság szigetén. 10 emberből 5 kigyúrhatja magát, ami jól is néz ki és sokaknak imponál (halkan jegyzem meg, ha azt mondanánk, nyomjon le az illető 20 szabályos fekvőtámaszt, nem sokan lennének rá képesek), de hogy levegyél egy nőt a lábáról, hogy aztán a párod lehessen, azt jó, ha százból egy tudja. Na, ez a nem mindegy!

Te mennyire akarod a sikert? Mit vagy hajlandó feláldozni érte? Akkor menj ki és csináld, ne a szád járjon! Ha úgy érzed egyedül nem megy, akkor a profi oktatók szárnyai alatt és intenzív segítésével megteheted az első lépéseket a VIP coaching már 1-2 alkalmán is! Itt találod a részleteket, miért haboznál tovább?