A vonzalomkeltés alapja

Eltűntem egy kis időre, mivel dolgozom az új projekteken (VIP Coaching, Intenzív Gyakorlati Tréningek), és mint láthatod, hatalmas változások lesznek a következő 1-2 hónapban a közösség életében, és ezek iszonyat sok időt és munkát igényelnek. Egy teljesen új napirendem van szeptember 1 óta, minden nap 6-kor kelek és napi több mint 12 órát dolgozom. Bulizni nem voltam a nyár közepe óta, csak a tréningeken mentem ki az éjszakába. Hamarosan írni fogok egy hosszabb cikket a napi rend és a célok fontosságáról, de ma a vonzalomkeltésről fogok Neked írni.

Különböző megközelítések találhatóak a csajozási közösségben a vonzalomkeltésről, én most egy egyszerű képet szeretnék adni róla legfőképpen kezdőknek, és pár általam is használt technikát adok a kezedbe, hogy akár ma azonnal ki tudd őket próbálni és minél előbb sikerrel megtaláld a párodat!

A vonzalomkeltésről 1. rész

1) A vonzalom nem egy logikai döntés kérdése a nőkben. (David D.)

Tehát a nő nem dönti el, hogy most fog-e érezni bármit egy férfi iránt, hanem egyszerűen vagy érez, vagy nem.

Ez mit jelent számunkra? Azt jelenti, hogy ha megfelelően kommunikálunk, és egyik híres guru szavaival élve, felkapcsoljuk a vonzalom kapcsolókat a nőben, akkor nem fog tudni semmit tenni az ellen, hogy mit érez irántunk. Ne akard a nőt soha sem logikusan meggyőzni arról, hogy Téged válasszon.

Erre példa: sok férfi a buliban meghív nőket italra, ami kb. annyit jelent, hogy pénzzel próbálja megvenni az idejüket, ahelyett, hogy a személyiségével próbálna érvényesülni. Ezt látta a tv-ben, ezért logikusan gondolhatja azt, hogy működnie kell. De ugye a Red Bull is szárnyakat ad, nem ? 🙂

2) Csak akkor fog egy nő vonzalmat érezni irántad, ha teljesen más vagy, mint az átlag férfi!

Mint tudjuk, az átlag férfi nem vonzó a nő számára. Nem kelti fel az érdeklődését. Az átlag férfi unalmas.

Mindig kérdezd meg magadtól, hogy az átlag férfi mit tenne ebben a helyzetben, és csináld pont az ellenkezőjét.

Pl: az átlag férfi meglát egy gyönyörű nőt, majd elkezd gondolkozni, hogy ha odamegy, akkor a nő mit fog szólni, amúgy sem tudja mit kéne mondania, meg amúgy is sokan hallanák, ezért inkább oda sem megy.

Ezzel ellentétben TE odamész, mert te VONZÓ férfi vagy!

3) Ne akarj először a nő legjobb barátja lenni, majd aztán a párja, mert ez a sorrend nem működik. A barát zónából 99%-ban nincsen kiút!

A legtöbb férfi ott szúrja el az ismerkedést, hogy először össze akar „haverkodni’ a lánnyal, aztán próbálja őt érzelmileg is magához kötni.

Ha barátként indítasz, akkor barátként is fogod végezni.

Viszont ha őszintén, tiszta szándékoddal közelíted meg a lányt, akkor értékelni fogja az őszinte, természetes és férfias viselkedésed!

Lehet, hogy nem fogtok járni és nem lesz a barátnőd egyből, de 100%-al nagyobb az esélyed, ha így indítasz, mintha először a jóbarátja akarnál lenni.

4) Csak annyit invesztálj, amennyit muszáj. Invesztáltasd helyette a lányt!

Csak akkor fog értékelni Téged, ha megdolgozott érted!

Ha mindent elé raksz, kijátszod az összes adudat, egy nyitott könyv vagy előtte, akkor gyorsan az antikváriumban fogod végezni.

Ha túl hamar túl sok érdeklődést mutatsz, és pl. már a második randin a jövőtökről beszélsz, akkor azzal könnyen elijesztheted a lányt.

Ne adj ki túl sok infót önmagadról az elején, próbáld inkább a lányt „megdolgoztatni” a figyelmedért, de ezt is vicces módon tedd.

Pl: ha a lány valamilyen konkrét információt akar tudni rólad, akkor először próbáld megtudni ugyanazt róla, majd pedig áruld el félig, amit tudni akart.

Egyszóval: húzd egy picit az agyát.

Szeretik a nők, ha nem kaphatnak meg valamit azonnal. Ha megkaphatnák, akkor már nem érdekelné őket egyáltalán, mivel nem kihívás továbbra.

5) Fejleszd ki magadban azokat a tulajdonságokat, melyek illatára azonnal vonzalmat fog érezni a körülötted lévő nők nagy része

Mik ezek?

  • Magabiztosság
  • Vezető adottságok
  • Céltudatosság
  • Kíválóság az élet egy területén
  • Szociális kalibráltság
  • Más nők által kedvelt vagy

Ezeknek a tulajdonságoknak a fejlesztése mind ki lesz fejtve bővebben később!

6) Sajátíts el egy nyugodt, domináns hangszínt!

A hangod nagyon fontos szerepet játszik a megszólításnál és a kommunikációban!

A legtöbb férfinak nyúl hangja van, felfelé viszi a hangsúlyt és olyan érzése van a nőknek, hogy folyamatosan imponálni akar. Ez a tipikus behódoló hang.

Felejtsd el!

Mikor megszólítasz egy nőt, próbáld meg olyan hanggal, mint mikor a rendőr kéri tőled a személyigazolványod! Meg fogsz lepődni, mennyivel más reakciót fogsz kapni ugyanazt a szöveget használva, mint korábban!

7) Fejlessz és alakíts ki egy vonzó életstílust

A csajozási közösségben sok ember álmodozik egy párkapcsolatról, magolja a rutinokat, megszólít, megszólít, megszólít, és csodálkozik, hogy mégsem jut semmire. Vajon miért? 

Azért, mert ha csak az ismerkedésre koncentrálsz, de az életedet nem fejleszted, röviden: egy iszonyat unalmas életet élsz, a négy fal, a tv és a számítógép között, akkor ne lepődj meg, ha ez nem vonzó egyetlen egy nő számára sem.

Ne azért keress új hobbikat, hogy ezzel imponálj a nőknek. Azért csináld, hogy TE jól érezd magadat belül a saját bőrödben. Csak egy következménye lesz ennek az, hogy a nőknek fel fogja kelteni az érdeklődését az új, izgalmas életed! Tudj meg még többet a vonzalomkeltésről akár rejtett kamerás videofelvételek elemzésén keresztül. Katt a részletekért!

Gyerünk, ne keresd a kifogást, menj, csináld és járj sikerrel! Nem tudod, hogyan fogj neki? Bizonytalan vagy és nem tudod, hogyan működik ez az egész a gyakorlatban? Most akár egyetlen délután is gyökeres fordulatot jelenthet! Miért? Hogyan? Olvass tovább, hogy megtudd!

Ádám (Mex)

u.i: kérlek kommenteld a cikkemet, érdekel a véleményed! Jelölj be FaceBook-on, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról!  >> KATT IDE <<