Hogyan Voltam Képes Sovány, Hosszú Hajú Rockerként

Az Életemet Megváltoztatni És Olyan Sikereket Elérni Az Ismerkedésben és Párkapcsolatban

mint a nálam gazdagabb, izmosabb, magasabb státuszú férfiak?

Ádám (Mex) önmagáról...

Mindig egy érdeklődő személyiségű ember voltam, de sosem voltam elég szociális ahhoz, hogy könnyen barátkozzak illetve vonzalmat keltsek a nőkben. Baráti társaságokban inkább a fiúkkal lógtam, kerültem a lányokkal való kapcsolatot és egyszerűen távol állt tőlem az a gondolat, hogy idegen lányokat szólítsak meg az utcán vagy akár egy szórakozóhelyen.

Féltem a visszautasítástól és attól, hogy nyilvánosan beégetem magamat.

Általános és középiskolában a legtöbb lány nem kedvelt és inkább kerülték a velem való kapcsolatot. Emiatt nem igazán rendelkeztem sok tapasztalattal a csajozás terén életem első részében.

A változás kezdetei

Az első párkapcsolatom, mely szerencsével jött össze és mindössze 2 hétig tartott, nem volt túl sikeres. 

A lány szakított velem azzal az indokkal, hogy nem tudja, hogy mit érez irántam.

Akkor még nem tudtam a probléma okát (nyilván rájött, hogy nem volt nagy tapasztalatom az ismerkedében). Elkezdtem keresni a megoldást a problémára, hogyan is változtathatnám meg az életemet, hogy a 0-nál nagyobb sikerem legyen a nőknél. 

Beleástam magamat különböző ismerkedési, pszichológia és szociológia irodalmakba, elkezdtem tanulmányozni azokat a társaimat, akik alapból sikeres voltak a csajozásban és lejegyeztem azt amit láttam és hallottam. 

Elkezdtem ezek segítségével megváltoztatni az életemet. Ami előrevitt, hogy mindig hittem magamban, tudtam, hogy ha nem adom fel, akkor el fogom érni a céljaimat. Éveken keresztül utáltam nők közelébe és társaságokba járni, mert kiközösítettek. Minden kudarc után felnéztem az égre, és azt mondtam magamban (sokszor hangosan is), hogy nem adom fel, fejlesztem magam, a személyiségem, az életem, hogy elérjem a céljaim és boldog ember, igazi vonzó férfi legyek.

Nagyon sok akadályon kellett keresztül mennem, sok szenvedés ért.

Játszottam az évfolyam focicsapatában, ahol az első évben én lőttem a csapat góljainak a felét. Aztán lett egy térdsérülésem és ki kellett hagynom egy évet. Mikor visszatértem, akkor a társaim szemembe hazudva közölték velem, hogy nem vagyok a csapat tagja és sosem voltam az. Kiközösítettek sok más egyéb programból is, nem hívtak meg házibulikba, ahova kb. az összes többi osztálytársam hivatalos volt.

Elnyomtak, kihasználták tudásomat a jó tanulmányi eredményem miatt, a hátam mögött kibeszéltek, kiutáltak.

A közös kirándulásokat, túrákat egyáltalán nem élveztem, kb. mindig egy kín volt az egész számomra. Volt, hogy inkább el sem mentem, mert tudtam, hogy mindenki belém fog kötni és nem fogom magamat jól érezni. Mikor elkezdtem változni és ez már egy kicsit látszódott is, akkor még jobban ostromoltak, mert érezték, hogy már nem tudnak annyira dominálni, nem hagyom magamat, visszaszólok. Persze ekkor még rosszabb lett a helyzet, még jobban ellenem voltak….de tudtam, hogy lesz egy még máshogy is egyszer!

Bármit csináltam, kifigurázták, karikatúrákat rajzoltak rólam.

Ezen a sok konfliktuson és nyilvános megszégyenítésen nehéz volt túltenni magamat lélekben, de szerencsére volt pár évfolyamtársam, akivel nagyon jól kijöttem és jó barátaimnak tudom még ma is őket. 

Visszagondolva már mosolygok mindenen és igazából köszönettel tartozom azoknak akik utáltak és megkeserítették az életem.

Ha ők nem lettek volna, akkor sosem lettem volna motiválva, hogy megváltoztassam önmagamat. Sosem lett volna belőlem vonzó férfi, nem tudtam volna segíteni embereknek és most Te sem olvasnád ezeket a sorokat.

Így azt kell mondjam, a sok rossz élmény, a keserves évek és a sok szenvedés ellenére, hogy MEGÉRTE.

Események időrendben

2005-ben elkezdek tesztelni ismerkedési szövegeket, rutinokat, sablonokat, de aztán hamar rájövök, hogy inkább az életstílus és a személyiségfejlesztésre kell koncentrálni.

2006-tól kezdve egyre gyakrabban járok fel a Balatonról (itt éltem) nagyobb városokba gyakorolni az ismerkedést, eleinte indirekt majd inkább csak direkt stílussal.

2007-ben megszületik bennem az új Mex és megalapítom a PUA.HU-t, mely a mai napig a vezető csajozással és önfejlesztéssel fogalkozó oldal és közösség Magyarországon összesen több, mint 50.000 taggal. Innentől fogva folyamatosan ingyenes napi tanácsokkal látom el férfiak százait az ismerkedés és a nőkkel való siker területein.

2008-ban felköltözöm Budapestre, mikor az ismerkedés egy új szintjére sikerül lépnem a sok gyakorlás és tereptapasztalatnak köszönhetően. A 2008-as teljes nyarat végigbulizzuk és ismerkedjük 3 barátommal (Joe, West, Gyémánt), akik egyben a legjobb PUA-k közül valók Magyarországon.

2009-ben Olyan PUA-kkal sikerült személyesen megismerkednem, mint Papa az RSD-ből (világ egyik  legnagyobb PUA cégének vezetője), vagy Sweeney a PUATRAINING-ből (legnagyobb európai PUA csapat). Egyre többet járunk ki a terepre és egyre jobban élvezzük ezt az egészet. 2009 nyarán Egy ingyenes DAYGAME (nappali csajozás) program keretein belül közel 100 emberrel megyek el ismerkedni nap közben plázákba és mutatom be nekik, én hogyan csinálom.

2009 végétől Elkezdem tartani az intenzív gyakorlati ismerkedési tréningeket, a legintenzívebb és legtöbb terepgyakorlattal rendelkező ismerkedési tanfolyamot, bevezetve elsőként a női PUA oktatót. A tréningek egyedülállóan kis létszámúak, hogy minden résztvevőre sok idő és gyakorlat jusson, ezzel biztosítva a fejlődését és a tréning személyre szabottságát.

2009 novemberben megszervezem Magyarország eddigi legnagyobb PUA eseményét, az első Ismerkedési Konferenciát, ahova sikerült olyan neves előadókat meghívni, mint Badboy Horvátországból és Zsedényi Csaba. A konferencián 103-man vesznek részt.

2010 januártól elindítom az Ingyenes Csajozás Előadást, melyekre hatalmas (50-60fős) érdeklődés van havonta.

2010 februártól egy 9 részes előadássorozat veszi kezdetét, ahol a TOP PUA-k és különböző trénerek, előadók oktatják a közösség tagjait. A létszám 50 és 80 közötti előadásonként, összesen több, mint 350 ember vesz részt rajta.

2010 márciusban kiutazom Londonba, hogy Gambler-rel, hogy addigra már a világ legnagyobb csajozást oktató cégének (PuaTraining) a vezetőjével megbeszéljem, hogy jöjjenek Magyarországra oktatni.

2010 júliusban megszervezem csapatommal az első PUACamp Tábor-t, mely hatalmas sikerrel zárul.Az emberek egy egész héten át fejlődik, a legjobb trénereim és az én segítségemmel. Temérdek siker. Akik eddig nem voltak képesek szép lányokban vonzalmat kelteni, azok minden nap megtanulták, hogyan lehet ügyesen eljutni a nők érdeklődésének felkeltéséig , akik eddig nem táncoltak még lánnyal, azok most széttáncolták magukat akik nem csókolóztak vagy jutottak el intimebb együttlétekig álmaik nőjével, azok szintén megtapasztalták az ismerkedés egy új szintjét. Többen találták meg a barátnőjüket, sőt 2-en eddig a feleségüket is itt a PuaCamp oktatás alatt!

A tábor annyira sikeres lett, hogy az résztvevők 90%-a már augusztusban jelezte, hogy jönnek jövőre is, nem beszélve azokról, akik megbánták, hogy nem jöttek el, de a lelkemre kötötték, hogy a 2011-es táborra foglaljak nekik helyet.

2010 novemberben megszerveztem a második Ismerkedési és Párkapcsolati PUA Konferenciát csapatommal együtt, ahol Badboy, Marius, Gambler és Sweeney is előadtak.

2010 decembertől már privát vip coaching oktatáson keresztül is tartós fejlődést kínálok azoknak az ügyfeleinknek, akik a személyes oktatást preferálják különböző okokból (pl: celebek, hírességek).

2011-től kezdve elindítom az 1 napos “Bevezetés a Csajozásba” tanfolyamokat, melyek a férfiak legfőbb problémáira fókuszálnak és nyújtanak megoldást. Ezek: félelmek legyőzése, önbizalomhiány, megszólítás, beszélgetés fenntartása, vonzalomkeltés.

2011 júliús elején a Balaton Soundon is tartok VIP tréninget, mely nagy sikerrel zárul hála príma oktatóknak és a több tízezer csajnak minden este.

2011 július végén megrendezésre kerül immáron másodszorra a siófoki Pua Tábor, ahol maximális kapacitáson most már 60 ember éli meg élete talán egyik legsikeresebb és legélménydúsabb nyaralását és csajozását.

2012-től a megújult Intenzív Gyakorlati Tréningeken és a VIP Coachingon keresztül is segítek csapatommal oktatni férfiak ezreit Magyarországon, megtartottuk a III. PUA konferenciát és a III. PuaCamptábort is, természetesen mindkettőt szokás szerint teltházzal és ezek már annyira be van járatva, hogy nagyon gyorsan betelik rájuk minden szabad hely.

2013-ban oldalunk látogatottsága és az oktatáson résztvevők száma is rekordmennyiségű, érződik, hogy a PUA.HU-val a magyar férfi társadalomra egyre nagyobb hatásunk van, melyet több ezer férfi és női köszönő email, facebook üzenet, telefonhívás, sms és személyes megkeresés is bizonyít.

2014-ben és 2015-ben és továbbra is Konferencia, PuaCamp, rengeteg tréning, több médiaszereplés (TV-k, rádiók, újságok), a cél felé robogás töretlen, új irányok és új személetmódok viszont egyre jobban előtérbe kerülnek.

Mára elmondhatom, hogy megváltoztam.

Szociális lettem, a régi barátaim nem ismernek rám, de nem is számít, mert azóta temérdek új barátra találtam hála a személyiségem és életem megváltoztatásának. A csajok teljesen máshogy viszonyulnak hozzám, mint korábban. Megváltoztam kívül és belül egyaránt. De természetesen nincs megállás. A fejlődés egy örök folyamat és én magam is rengeteg új céllal, kihívással, nehézséggel és új szintek elérésével nézek szembe nap, mint nap. Vágj bele Te is, mert az idő az bizony megy!

Kezdd el még MA a változást! Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Neked ebben!