Sikersztorik

Nekik már sikerült - légy részese te is!

Nézd meg az eddig nálunk tanult, mára a nőknél sikeres férfiak visszajelzéseit!

Az eddigi nálunk végzett több ezer résztvevők közül páran elég bátrak voltak ahhoz, hogy videókamera előtt elmeséljék, milyen fejlődésen és áttöréseken mentek át a segítségünkkel és lett végül párkapcsolatuk!

Korábban félt a nőktől, most már őszintén tud közelíteni feléjük….

Megtudta, hogy mit csinál jól és mit kevésbé…a TURBO mondat volt a kedvence

Több telefonszámot is szerzett 3 óra alatt

A VIP Coaching után azonnal lett barátnője

Egy komoly szakítás miatt jött, változást akart..

16-tól 66 éves korig ajánlja

Dávidnak a gyakorlatok hozták meg az áttörést

Ádám 1 évig habozott, végül eljött, nem bánta meg…

Peti eddig csak ismerősök közt mert ismerkedni, ez most változott….

Sokkoló videófelvétel: A béka segge alól 3 nap alatt megváltozott a csajozási élete!

PuaCamp 2014 Csajozási Tábor

Évek kudarcait spórolta meg hogy eljött…

Önbizalomhiány miatt jött, magabiztosan távozott…

45 csajt szólított meg 2 óra alatt…sőt azóta már felesége van és boldog házas!

Egy hétvége alatt több nővel volt, mint 26 év alatt összesen…

Még több visszajelzés

Szöveges visszajelzések

Le a kalappal előtted, max riszpekt! Láttam a honlapodat, meg youtube-n a sok videódat! Csak így tovább!
Tibor
Helló Mex! Ezúton szeretnék köszönetet mondani az eddigi munkásságodért! Egy lány miatt vergődtem iszonyatosan sok ideig, konkrétan több mint egy évig. Ezalatt az idő alatt nem ismerkedtem, nem nagyon jártam el a barátaimmal szórakozni, teljesen leépítettem magamat, amit az önfejlesztős éveim alatt elkezdtem összehozni. A tegnapi nap folyamán újra megnéztem a „Mit üzen az élet a problémáidon keresztül" videódat és valami átkattant.Igazán mélyen belegondoltam, hogy miért is történt ez az egész szenvedés, és milyen tükröt mutat az élet ezzel. Olyan mély hálaérzés fogott el, és olyan szinten kezdtem el rezonálni a világgal, hogy szerintem erre nem igazán létezik kifejezés. Persze, ez csak egy állapot, és sokszor visszajönnek még a fájó gondolatok, pillanatok és az egós működés, de most már nem csak tudati hanem érzés szinten is sikerült átélnem ezt az igazán mély szeretet és hálát.Utána persze elfogott egy érzés.Okés, elkezdtem feldolgozni ezt az egész szarságot, és most, hogyan tovább??Rengeteg munkám van még ezzel hátra, de szerencsére erre az útra is rengeteg muníciót kaptam tőled.Ezért szeretnék mégegyszer köszönetet mondani!
B. László
Hali. Mex, te és a csapatod, nagyszerű munkát végeztek, pozitiv visszajelzésként irom neked, hogy folytasd a munkásságod, és a bekötött szemű férfiak, akik olyan nevelést kaptak, olyan példát, amivel nem kaptak segitséget az életben és mint egy báb élet sodorja őket.
Márk
Köszönöm a szaktanácsokat és első alkalommal sikerült is a talafonszám is és ő hívott fel, majd másfél órát beszélgettünk, most jön a randi. Tutira úgy van ahogy megírtad. Köszi. Majd írok mi a szitu.
Tamás
Kedves Mex! Neked köszönhetem, hogy új ember lettem! Remélem hogy sokat tanulhatok még tőled!
D. Péter
Szia Mex ! Köszönöm szépen, megmentetted az életemet!
András
Üdv MEX !... Kerek 2 éve,hogy meg találtam a blogodat az interneteb. 2 Éve nagyon kapartam a 0 szintet, életstílusilag, csajozásban és a célok lényegében... Egyszercsak elegem lett és rátaláltam a blogodra...Fokozatosan olvastam a témákat... Kimentem, és gyakoroltam... Féléven belül nagyon sokat fejlődtem... Nagyobb lett az önbizalmam, Elkezdtem 2 sportot is űzni,sikereim lettek és kibővült az ismerősok száma is ! Félévig kerestem egy lanyt akivel tudok egy olyan kapcsolatot kialakítani, ami nekem az eddigi közül a legkülönlegesebb ! Nemsokára évforduló lesz a kedvesemmel, ennek örülök a legjobban! Továbbra is fejlődök mindig új dolgokat tanulván, es persze a mostani kapcsolatomat is egyre jobban kialakiíani... Az nem tudom ,hogy hol tartanék most a motiválasod es a segitséged nélkül... De azt tudom, h te adtál arra okot, h kikeljek a GAMER TRÓN-om ból és kinyitott szemmel éljem ezentúl az életemet, úgy ahogy akarom és boldogan ! MEX, nagyon hllás vagyok, h a blogoddal és a videókkal megtanultam nyitott szemmel jarni a sajat utamat és azt élvezni is egyben ! ... Sok sikert a folytatáshoz, és a további sikerekhez... 🙂
Matthias
Tavaly szeptember óta tanulom a nőkkel való kommunikáció fortélyait, azóta teljesen megváltozott az életel!!! Ötödik hónapja vagyok sikeres kapcsolatba egy lánnyal és mindent annak köszönhetek amiket a ti oldalatokon illetve anyagaitokból tanulok és alkalmazom! Hihetetlenül értékes és nemes az amit csináltok!!! Nagyon hálás vagyok nektek hogy ilyen profi anyagokat tesztek elérhetővé!
P. Laci
Hello Mex! Személyesen még nem ismerjük egymást, de egy jó ideje nyomon követem a munkásságodat, és nagyon becsülöm, hogy ezzel segíted a rászoruló férfitársainkat. Az évek során az internetes anyagaid segítségével az én életemet is gazdagítottad, amiért nagyon hálás vagyok. B.Márton
B. Márton
Azért írtam nektek, mert most boldog vagyok és nagyon sokat segítettetek nekem! Ha ti nem vagytok, sosem jött volna el az a pillanat, amikor egy 21 éves, kopasz, klepafülű, ronda srác felszedett egy 9-es barátnőt.
Roland
Szia Mex! Vagyis gondolom te olvasod. Nem gondoltam volna, hogy ma délután a bevezetés a csajozásba tanfolyam egy részletét fogom megnézni, megláttam a címét és néztem nagyokat, hogy megint milyen hülyeségeket tudnak mondani szegény férfiaknak. Kicsit meglepődtem amikor magamra ismertem egyes részeknél, hogy mi is kelti fel a nők figyelmét, így hát végig néztem, majd ellátogattam az oldalra is, de a legviccesebb, hogy volt olyan szöveg amit szinte szóról szóra hallottam már néhány pasitól és akkor tényleg hatásos volt.
Livi
Ma már ott tartok, hogy 1 éves párkapcsolatban vagyok egy lánnyal, akit szeretek. A PUA megismerése előtt 1 barátnőm volt, az a "kapcsolatom" 3 hétig tartott. Ehhez a változáshoz te is hozzásegítettél a videóiddal, tanácsaiddal.Köszönöm!
K. Attila
Kipróbáltam 2 kérdést 2 lánynál, és nagyon nagy 😀 Eddig se volt úgy problémám a beszélőkémmel, de ez hatalmas, tényleg köszi!! Ja és annyira belemerültem a beszélgetésbe, hogy az egyik lánynak elfelejtettem a telefonszámát xD De se baj, már csak ezért is megérte!
F. Dávid
Én már régóta benne vagyok ebben az egész PUA dologban, és a Te fórumodon kezdtem el olvasni, tanulni, amiért én nagyon hálás vagyok neked. Ha Te és a fórum, és az elődások nincsenek, akkor még most is az a tapasztalatlan, bizonytalan, önbizalomhiányos srác lennék, mint 4 éve. Nagyon sokat köszönhetek Neked.
Zoli
Megrökönyödtem azon amit a Karácsonyi videó üzenetedben hallottam. Megrökönyödtem mert nem gondoltam volna, hogy a tudatos csajozás felfedezése ilyen mély önismeretet adott számodra, nem beszélve az élet mélyebb rétegeiről ........ Elismerésem és mély tiszteletem, hogy a színfalak mögé mertél nézni és a tanítványaidnak is ezen a szűrőn ezen a tudatosságon keresztül adod át a csajozás- ismerkedés lényegét .......így szerencsések a tanítványaid mert 2 legyet kapnak egy csapásra 🙂 Emeled a tudatossági (éberségi) szintjüket és megtanulhatják a tudatos csajozás művészetét. Köszönöm a munkásságod
Károly