Bukan butuh diragukan kalau sepak bola ialah salah satu berolahraga yang disukai banyak orang di bumi, apalagi telah diucap bagaikan agen sbobet yang terpopuler di Indonesia. Nyaris di tiap negeri mempunyai aliansi sepak bola mereka tiap- tiap. Tetapi, negara- negara di Eropa sudah jadi kerajaan untuk sepak bola, di mana tiap pemeran sepak bola mau main di situ. Apalagi tim- tim besar Eropa semacam Barcelona, Manchester United, Juventus serta regu besar yang lain mempunyai fan based yang padat serta ekstrem di semua bumi.

Konsumen internet di Indonesia membuktikan perolehan yang penting semenjak Agen Togel serta saat ini sudah meningkat 2 hingga 3 kali bekuk sebab terus menjadi banyaknya data yang diperlukan oleh warga. Internet serta fitur teknologi pendukung membuat beberapa besar banyak orang di bumi, spesialnya di Indonesia, bertugas lebih efisien, kilat tanpa memahami jarak.

Általános tanácsok megszólításhoz

Amikor megközelítesz egy társaságot, kezdd azzal a lánnyal, akiről úgy érzed, hogy a legfogékonyabb. Ez általában az az ember, aki nézelődik, vagy aki a legjobban szórakozik. Finoman érintsd meg a karját, hogy felkeltsd az érdeklődését és folytasd egy rövid megszólítással (legyen alapja – pl.: „Hé, a barátaim és én tanácskozunk és kíváncsi vagyok mi lenne a véleményed.”) Most, ha lefuttatod a megszólításodat, észre fogod venni, hogy a csoport többi része gyanakvó pillantásokat vet rád.

Mielőtt a csoport válaszolna, nézz rájuk. Mindezzel hatástalanítod a védőpajzsukat (megmutatod nekik az ártalmatlan szándékodat) azzal, hogy be akarod őket is vonni, s interakcióba hozni őket magaddal. A következő percben ezt a sorrendet ismételheted, megismétled a csoportnak, majd rámutatsz egy csoporttagra (szó szerint), akitől választ szeretnél várni az állításodra/kérdésedre. Váltogasd a tagokat, szólíts meg különféle embereket; oszd el a szemkontaktust és a reagálási lehetőségeket a csoport tagjai között egyenlően, míg készen nem állsz arra, hogy elkülönítsd a lányt.

Általános tanácsok megslításhoz, légy spontán

Egy hatalmas hiba, amit az emberek elkövetnek, hogy eldöntik, melyik megszólítást fogják használni, mielőtt még találnának egy lányt, akinek elmondhatnák- Ez olyan, mint egy gránáttal focizni: talán szerzel pontot, de jó esély van arra, hogy felrobbansz. Inkább fel akarod mérni a lány állapotát, majd aztán alkalmazni egy megszólítást, ami megfelelő ehhez az állapothoz. Megéri azon dolgozni, hogy a megszólításod passzoljon ahhoz, amit kiolvasol a lányból. Ha ismerkedésre nyitottnak érzed a lányt, akkor kevésbé leszel sikeres azzal, ha egy gyors női véleményt kérsz ki valamiről, mint ha egy őszinte, vagy szituációs megszólítással indítanál. Hasonlóan, ha egy lányt félénknek ítélsz meg, akkor valószínűleg elijedne egy direkt megszólítástól, míg egy gyors vélemény kérésre válaszolna.

Használd fel azt, amire összpontosítanak az emberek. Ha egy nő a zöldpaprikákat nézi a zöldséges boltban, akkor vedd bele a megszólításodba a zöldpaprikákat. Ha egy nő egy bárban van és a koktélválasztékot nézegeti, akkor a megszólításod álljon kapcsolatban a koktélokkal. Ha ráfigyelnek egy dologra, akkor az iránt a dolog iránt fognak érdeklődni, s a beszélgetésed lényegesen könnyebben fogja megragadni őket.

Ha véleményt fogsz kérni, akkor kérdezz valami fontos dolgot, ami téged foglalkoztat. Nem szeretem megkérdezni, hogy ki szexibb, Pókember, vagy Superman, mert nem érdekel – a lányok ezt meg is tudják mondani – mivel nagyon könnyen megérzik az ilyet. Bizonyára be tudnád gyakorolni, be tudnád tanulni, hogy úgy tűnjék, foglalkoztat a dolog, de minek vesződnél vele? Mennyire hasznos dolog meggyőzően átlagos kérdéseket feltenni? Ha véleményt fogsz kérni, vagy kérdéssel fogsz indítani, akkor olyat kérdezz, ami foglalkoztat. „Nemrég voltam Prágában és kaptam ezt a karkötőt, szerinted helytelen lenne elajándékoznom egy ismerősömnek, ha már egyszer hordtam?” – stb.

 

Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.