Amit az iskolában sosem tanítanak: biztos módszer a céltudatossághoz

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Téged is a gondolataid befolyásolnak?

Nézzünk egy példát. A férfinek tulajdonképpen miért kellene félnie? Ha csak egyetlen másodpercig is kételkedünk a sikerünkben, bizonyosan elbukunk.

Saját gondolataink börtönében

A valóságot mi is olyan módon észleljük, hogy az illeszkedjen saját, világról alkotott képünkbe. Itt ez a torzító jelenség mint “kognitív disszonancia”, és ez az, ami rányomja bélyegét a valóságészlelésünkre. Tehát a valóságészlelésünk és viselkedésünk azon is múlik, hogy milyen gondolkodási keretet választunk és építünk fel.

Felmerült a kérdés, hogy milyen meggyőződések azok, amelyek korlátozzák a gondolkodásmódunkat és viselkedésmintáinkat? Gondolkodtál már ezen? Érdemes feljegyezni egy darab papírra azokat, amelyek gátolnak, tehát bizonyítottan tévesek és azokat is, amelyek támogatnak céljaim elérésében.

Célokat nem adnak a boltban, de a kialakításhoz van segítség

Mi segíthet? Ha tisztán látod, pontosan mit szeretnél. Például a csajozásban. Meg akarod találni a nagybetűs szerelmet? Életed asszonyát? Gyermekeid anyját? Azt meg tudod mondani, hogy miért ez a célod? Mi tart vissza attól, hogy elérd mindezt?

Sok férfi legnagyobb görcsös korlátja, hogy megvalósítsa álmait és élvezze a párkapcsolat örömeit, hogy nem érzik magukat vonzónak. Félnek attól, hogy bárkit is megszólítsanak. Kifogásokat keresnek általában, hogy miért is nem jönnek be a lányoknak. Viszont a sikerhez inkább ilyen meggyőződéseket kell saját fejünkbe programozni:

  • Élvezem az életemet.
  • A személyes boldogságom áll előtérben.
  • Ahhoz, hogy jól érezzem magamat, nincs szükségem egyetlen nőre sem.
  • Minden egyes nővel való kapcsolatba lépésem és interakcióm csak javít azon a tudáson, hogyan kell bánni a nőkkel.
  • Minden egyes visszautasítás segít abban, hogy legközelebb jobb legyek.
  • Azért megyek szórakozni, hogy jól érezzem magam és nem azért, hogy egy párt találjak.
  • Magatartásom vidám, játékos, ami különösen egy dolgon mutatkozik meg: bármi történjék is, pozitív maradok.
  • A nőt, akivel ismerkedem, boldoggá teszem úgy, hogy közben megadom neki a lehetőséget, hogy ő is boldoggá tegyen engem.
  • Minden, amit meg akarok tenni, meg is fogom tenni.

Mi a titka, hogy megtaláld álmaid nőjét?

Saját személyes komfortzónánkat gyökereiben kell megváltoztatnunk. De nem ám apró lépésekben, húzva mint a rétest, hanem egycsapásra meg kell változnunk. Hiszen bennünk már minden ott van. „Aki képes arra, hogy az öt méteres deszkáról ugorjon, az nem kezdheti a három méteresről, hanem azonnal a tíz méteresre kell másznia.” (Robert Bednarek)

Csak akkor tudjuk a komfortzónánkat kiterjeszteni, ha mindjárt belevágunk a sűrűjébe. Csak így nem fogunk kimerülni az igazi nagy bevetés előtt. Csináljuk ezt is úgy, mint a teljesen normális, hétköznapi feladatainkat.

Jelentkezz most az Intenzív Gyakorlati Tréningre  és szerezz magabiztosságot a párkeresésben már egyetlen nap alatt! Lehetséges! Az egyetlen biztos módszert adjuk kezedbe az Intenzív Gyakorlati Tréningen »itt«!