Átvezetés a természetes ismerkedésbe

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Mikor kétségeid támadnak afelől, hogy merre vidd el az adott helyzetet, akkor mélyítsd el. Vidd a dolgokat a következő szintre. Túlzottan félsz közeledni? Túlzottan félsz megcsókolni őt? Úgy érzed, mintha túlzottan kötődnél hozzá? Akkor nézz magadba.

Mindig, amikor úgy érzed, hogy valami baj van, vagy nem tudod, mit tegyél, gondolj magadra úgy, mint akivel a lány nagyon szeretne összejönni.

A társkeresés világában hasznos azt gondolni, hogy mindenki téged akar a párjának, (s még el is képzelni, ahogy ezek a gondolatok előtörnek belőled, s elérik a körülötted levőket, s ezáltal ők is ugyanígy éreznek irántad) előnyökkel jár.

Átvezetés a természetes ismerkedésbe, a technikák használatától a személyiségfejlesztésig

Ami mindebből lejön: oly sok testbeszédbeli jelet játszhatsz meg, ugyancsak sok szót magolhatsz be a megfelelő sorrendben, hogy vonzónak tűnjön a mondandód, s csupán korlátozott ideig kell a hangodnak erősnek és állhatatosnak lennie. S akkor is, annak ellenére, hogy mindezek elengedhetetlen elemei egy jó ismerkedésnek, a nők ösztönei még mindig éberek, miáltal ezek a dolgok nem a legpontosabb jellemzői egy férfi képességeinek, mivel meg is játszhatóak.

Mikor magabiztos a beállítottságod, a testrészeid olyannyira finoman kommunikálnak bizonyos dolgokat, hogy azokat csupán a lány tudatalattija képes értelmezni. Ez valami olyan dolog, mint amikor kissé lassabban pislogsz, mint általában, mikor ideges vagy, vagy amikor gesztikulálsz, a kezed közelebb kerül a lányhoz, mivel elég magabiztos vagy ahhoz, hogy behatolj a lány személyes terébe, noha kicsit haboztál is előtte. Ezeket a dolgokat nem lehet meghamisítani. Annyira nem vagyunk tudatában ezeknek, hogy ha belegondolnál minden ilyen dologba egyszerre, belefájdulhatna a fejed. Ne próbáld meg az összes ilyen taktikát megtanulni és használni az első alkalommal, amikor kimozdulsz. Menj ki és alakítsd ki a saját kérdéseid a megszólítástól egészen amíg találkozol egy szimpatikus lánnyal, elérhetőséget cseréltek, majd térj vissza ehhez a weblaphoz és válaszd azt az elméletet, ami megfelelő a számodra. Csak emlékezz arra, hogy ha valami már eleve működik, akkor azon nem szükséges változtatni.

Újra elismétlem, hogy ne próbálj mindent egyszerre megtanulni. Még a legjobb PUA-k sem így tanulnak.

Átvezetés a természetes ismerkedésbe, tanulj a profiktól

Ők elolvassák ezeket a taktikákat, megértik őket és amikor szükség van rájuk, előhívnak pár dolgot a fejükbe, de miután ez megtörtént, folytatják az egészet az ismerkedés természetes menete szerint. Ezért tud néhány férfi elboldogulni olyan szövegekkel is, amik neked nem működtek, vagy viccekkel, melyekről azt gondolnád, hogy te nem tudnád sikeresen alkalmazni. Ezért van az, amiért a vonzó férfiak csak úgy „mondhatnak egy lánynak akármit” és az működik. Nem tudják, hogyan teszik mindezt, egyszerűen csak csinálják. Ezért van az, hogy amikor egy ilyen srácot kérdezel arról, hogy hogyan fejlődhetnél, akkor általában azt tanácsolják, hogy ne foglalkozz a nőkkel és „csak légy önmagad”. Mielőtt még önmagad lennél, a személyiséged egyes részeit ki kell javítanod és azt is, hogyan kommunikáld ezt.

Ha elhiszed, hogy annyira vonzó vagy, hogy téged is hajtani, űzni akarnak, s megvan az a tudatosságod, hogy mindenki vonzódik hozzád, akkor ezeket a dolgokat fogod közölni finom non-verbális jeleken keresztül és ez az elmédet is a helyes úton fogja tartani.

De ez nem lesz automatikus! Játszd le saját belső játékodat és válj igazán vonzó férfivá, amelyhez megadjuk a szükséges tanácsokat!

Ha lemaradtál a III. Ismerkedési Konferenciáról, most behozhatod a lemaradást! További részletekért kattints tovább!