Az 5 fő lépés, hogy sikeres legyél a nőknél

Először is tisztázzuk, hogy mit értünk komfort zóna alatt. A komfort zóna, az a hely és állapot, ahol semmi váratlan fordulat, új dolog nem történhet veled, mert egy számodra abszolút megszokott, nyugalommal teli helyzetben vagy. Ez lehet a szobád, a kedvenc foteled a nappaliban, nagyapád hintaszéke stb.

A komfort zónára szükség van, mikor pihenünk és erőt gyűjtünk. Mégis, a komfort zónában való folyamatos létnek a nagy hátránya az, hogy meggátolja a fejlődést. Mikor a puha kanapéba süppedve ülsz a TV előtt, és nézed a legújabb valóságshow-t,vagy olvasol egy sci-fi könyvet, akkor nem aggódsz, nincsen benned félelem. Tudod, hogy valószínűleg nem fognak terroristák rohangálni a konyha és a kamra között, viszont a leendő pároddal sem fogsz összefutni, mikor a mellékhelység felé veszed az irányt. A komfort zóna egy olyan hely, mint a no man’s land. Nem érzed magad sem nagyon jól, sem nagyon rosszul. Csak elvagy, és vegetálsz.

A komfort zónából való kilépés azt jelenti, hogy kilépsz a számodra megszokott dolgok sorából és valami abszolút új dolgot próbálsz ki, aminek pontosan nem tudod megjósolni a végkimenetelét.

A legtöbb ember sosem lép ki a komfort zónából, ezért van annyi céltalan és boldogtalan ember. Minden cél eléréséhez és minden öröm és boldogság megszerzéséhez muszáj kilépned a komfort zónádból. Ez az egyetlen út a fejlődés és a boldogság felé. Mikor én nekikezdtem ennek az egész „csajozás tanulásnak”, amiből ugye hamar kisült, hogy valójában önfejlesztés, nagyon sok hátráltató tényező vett körül, amik meggátoltak abban, hogy kilépjek a komfort zónámból és elkezdjek fejlődni. A tréningjeimen és a coaching gyakorlatokon számtalan egyéb esettel is találkozom, és folyamatosan tapasztalatom, hogy mik a leggyakoribb tényezők, melyeken a legtöbb ember nem tud átlépni, hogy elkezdjen fejlődni. Összegyűjtöttem őket Neked és írtam hozzájuk megoldásokat is, melyek korábban nekem, most pedig a tanítványaimnak is bejön és segít.

Az 5 fő megoldás a komfortzónából való kilépéshez

1)Az új környezet és az új igazi barátaid támogatnak és nem visszahúznak

Mivel az embereket nem lehet kívülről megváltoztatni, így az egyetlen dolog, amit tehetsz, ha a régi barátaid visszahúznak, hogy amint tudsz, környezetet váltasz, lehetőleg egy olyan irányába, mely nem hátráltat, hanem támogat. Lehet, hogy a baráti köröd hülyének néz, amiért ismeretlen lányoktól kérdezed meg, hogyan szaporodnak a teknősök naponta 15x, lehet hogy a családod akar ezért pszichológushoz járatni, a fontos az, hogy ha te tudod, hogy neked mi a jó, akkor ne hagyd, hogy azt mások mondják meg neked.

Nekem a régi baráti köröm volt a fő akadály, akiktől fejben el kellett búcsúznom és le kellett mondanom, mert milyen barátok azok, akik nem támogatnak, hanem irigységből és jókedvből piszkálnak, megaláznak és kibeszélnek a hátad mögött? Én eldöntöttem, hogy nekem nincs szükségem ilyen emberek társaságára, és nem foglalkoztam velük többé.

2) A pozitív gondolatok hihetetlen energiával és motivációval látnak el, melyek minden egyes mélyponton átsegítenek Téged

A gondolat a legnagyobb befolyásoló tényező az életedben. Ami vagy és ami leszel, az mind pusztán a gondolataidnak az eredménye. Ha olvastál a pozitív gondolkodásról és a vonzás törvényéről, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ha nem, akkor javaslom, hogy állj neki, mert nagyon hasznos. Minden egyes gondolatodat tudatosan meg kell vizsgálnod, hogy mennyire pozitív.

Ahogyan egy kertésznek minden egyes gyomot ki kell írtania a kertjében, hogy a termelése a leghatékonyabb legyen, ugyanúgy Neked is ki kell írtanod minden negatív gondolatot az agyadból.

Ez azt jelenti, hogy ha valami nem sikerül, akkor nem azt mondogatod magadnak, hogy de béna vagyok stb., hanem azt, hogy igen, megpróbáltam, most nem sikerült, de tanultam belőle és következőre újra megpróbálom és idővel sikerem lesz!

3) A pontosan meghatározott céljaid felé sebesen haladsz, mert tudod a pontos lépéseket, melyek afelé vezetnek

Határozd meg a pontos célodat, mit is szeretnél. Ez lehet pusztán a fejlődés, a nők megismerése, hosszú távú párkapcsolat. A lényeg, hogy írd le a célodat, és hangosan mondd ki magadnak minden nap. Ezután kérdezd meg önmagadat, amilyen gyakran csak tudod, hogy amit éppen csináslz, az közelebb visz-e a célodhoz. Ha igen, akkor folytasd, ha nem, akkor változtass. A TV nézése, a számítógépen való játék nem biztos, hogy a kívánt célod elérése irányába visz, míg a buliba járás, a npk megszólítása, új hobbik elsajátítása, önfejlesztő könyvek olvasás az már inkább.

A te életed, a te döntésed, hogy mit kezdesz az időddel. Dönts bölcsen és gondolkozz hosszútávon.

4) Csapatban varázslatos gyorsasággal fejlődsz, mert támogatjátok egymást, hozzáadtok a másik fejlődéséhez és nevettek a sikeren és a pillanatnyi megbotláson is egyaránt 

A fejlődésem és személyiségváltozásom egy részét az új barátaimnak köszönhetem, akikkel körülvettem önmagamat és akikből kiépítettem az új baráti körömet. Joe-tól iszonyat sokat tanultam a humorról, a randomságról. Természetesen sikeresen ismerkedő srácoktól megtanultam, hogyan kell nők közelében viselkedni, milyen vonzó kvalitásokkal kell rendelkeznem ahhoz, hogy a jelenlétemmel vonzalmat keltsek egy nőben. Gabesztól és Westtől megtanultam a pozitív hozzáállást minden egyes dologhoz, Svédtől megtanultam, hogy az önfejlesztésnek mekkora ereje van. Peti hatására rendezettebb lett az életem, sokkal jobban tudok fókuszálni a céljaimra, és jobban beosztom az időmet.

Mint láthatod, a barátaimnak köszönhetek sok minden új, pozitív tulajdonságot, de ez csak úgy volt lehetséges, hogy folyamatosan segítettük egymást az életben. Szinte mindegyikőjüket az ismerkedési közösségből ismertem meg, aminek Te is a része vagy. Alakítsd ki Te is az új baráti köröd, ahol az emberek önzetlenül segítik egymást, és meglátod, mennyivel könnyebb lesz, mintha egyedül kéne próbálkoznod!

Ezért érdemes eljönni a találkozókra, mert ott hasonló emberekkel találkozhatsz és barátkozhatsz össze. Most dolgozom egy vadonatúj projekten, ami még jobban összefogja tartani a közösséget, és melynek segítségével új baráti kapcsolatok kialakítása, egymás segítése és a pártalálás még könnyebb lesz számodra, mint korábban, és mindez ráadásul teljesen ingyenes lesz!

5) Tudod pontosan, hogy minden egyes sikerért meg kell dolgozni, és csak az fog aratni, aki előtte vet

Ha megakarod duplázni a sikereid számát, akkor előtte a kudarcaid számát kell megdupláznod. Ez semmi negatív hozzáállás, pusztán statisztika. A legsikeresebb embereket érte a legtöbb kudarc. Általában ők jöttek a legmélyebbről, és ők voltak azok, akik a legnehezebb és legsikertelenebb időkben is kitartottak és nem adták fel.

Te sem adod fel soha, mert tudod, hogy ez az ára a sikernek. Legyél bölcs és kitartó és addig keresd az utat a célod felé, amíg el nem éred azt. Sok sikert a komfort zónából való kilépésben!

Ebben tud még több segítséget nyújtani az ingyenes videótanfolyamunk a nőkkel való ismerkedésről és az önbizalom építéséről!

»» KATTINTS AZ INGYENES VIDEÓTANFOLYAMÉRT  ««