Az egyik titok, hogy akkor is téged válasszanak, ha meg sem szólalsz

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A vonzalomkeltéshez mindig kéznél van: a testünk mint eszköz

Saját testünk az egyik leghatásosabb eszközünk a vonzalomkeltésben. Megfigyelhetjük, hogy a legtöbb ember csak benne lakik a testében, de nem él benne és vele. Az egész csajozási folyamat megalapozása arról szól, miképp legyünk tudatosak, és hogyan tudjuk testünk közvetítette üzeneteket sikeresen bevetni az ismerkedésben. A pillantás és a mosolygás mindent megelőző szerephez jutnak ebben.

A vonzó szemkontaktus

Hogyan érhető el, hogy ha elmegyünk egy partiba, akkor egy szép nő, akivel találkozunk, úgy érezze, hogy ismer? Mi a titka? Az, hogy a szemébe úgy nézek, mintha a lelkéig. Ilyen egyszerű: ha látsz egy szép nőt, nézz mélyen a szemébe. És csak akkor vedd el a pillantásodat, amikor már biztos vagy benne, hogy eljutott hozzá az üzenet: a figyelmét akarod és van bátorságod, hogy ezt szemeiddel tudtára hozd. A pillantásod lesz hát az a horog, amit kivetsz rá. A nők bizony érzik is, amikor a férfiak úgy nézik őket.

Nincs is olyan érzés, amit ne tudnánk közölni szemünk segítségével. Őszintébben és intenzívebben, mint a szavak. Ha a szemek nem nevetnek, minden elveszett. Nézz bele egyszer a tükörbe, és figyeld meg, hogyan változik az arcod, amikor szemeid mérgesek vagy vidámak. Hihetetlen, nem? Színészek nagyon sok időt áldoznak arra, hogy szemük kifejezőképességét csiszolhassák. Jó ha tudod: az öntudat és az elégedettség a szemeknél kezdődik.

Szavak nélkül pusztán pillantással ismerkedni

Kondicionálva vagyunk, hogy nyilvánosan kerüljük a pillantásokat. Részben, nehogy mások privátszféráját megsértsük, részben nehogy hozzánk tolakodjanak be. Ezzel magyarázható, hogy sok nő egy-két másodperc után elkapja a tekintetét. Ám pillantásuk csak-csak visszatér. Főleg, ha érzik, hogy valaki vizslatja őket.

A legtöbb férfinál a tekintet a következő útvonalat járja be: popsi, mell és csak aztán az arc. Ez a méregető pillantás, akárcsak egy lókereskedőé, nem jósol kölcsönös vonzalmat és bizalmat. A pillantás sikerének titka az a bizonyos mélyreható szemkontaktus. Belenézek a szemébe és csak a szemébe. Ha egy laza, önironikus mosoly még bujkál mellé az arcodon, az lágyít ezen, nem lesz belőle szemtelen, nyálcsorgató bámulás.

Ahhoz viszont, hogy egyáltalán szemezhessünk, muszáj, hogy egyáltalán észrevegyenek. Ha a szemkontaktust sikerrel felvetted, nézz olyan hosszan a nő szemébe, amíg ő nem lesz az, aki elpillant másfélé.  A pillantás már maga egy csodálatos bók.

Gyakorold élőben is, hogyan ismerkedj a táncparketten anélkül, hogy megszólalnál! Tapasztalt oktatód végig segít, hogy megtanuld profin csinálni!

Jelentkezés az Intenzív Gyakorlati Tréningre!