Az együttlétig való eszkaláció

Hogyan tovább a csók után?

Ha egy lány megcsókolt téged, akkor valószínűleg elég nagy komfortban (vagy izgalomban) vagytok ahhoz, hogy hazakísérd, vagy ő menjen át hozzád. Ha megcsókol, biztonságban érzi magát melletted. Ha a csaj a csók után kevésbé tűnik izgatottnak, mint előtte, akkor az azt jelenti, hogy nem csókolsz/eszkalálsz elég jól. Ha a csaj idegesnek tűnik, mikor rá akarod venni, hogy menjetek át valamelyikőtökhöz, az azt jelenti, hogy nem bízik benned eléggé. Ilyenkor jobban meg kell nyílnod előtte, többet kell mesélned neki önmagadról.

Nagyon sok srácot ismerek, akik hihetetlenül durva fedő sztorikat találnak ki, amikor át akarják hívni magukhoz a csajt. Az igazság az, hogy ezzel szánalmassá teszik magukat, és ugrott a dominanciájuk. Nem azt mondom, hogy úgy hívd át magadhoz a csajt, hogy „feküdjünk le, bébi”, de a férfiasság arról szól, hogy kifejezed, amit gondolsz. A kifejezésben verbális és nonverbális elemek is részt vesznek, itt is a nonverbális a domináns. Ebből az következik, hogy a szöveg az igazából… mindegy. A lényeg, hogy ne magyarázkodj. „Nekem van a világon a legjobbfej kutyám, látnod kell.”, „Nem vagyok még fáradt. Átjössz hozzám, hogy megmutassam a filmet, amiről beszéltem?”, „Hihetetlenül jó omlettet tudok készíteni. Megmutatom, gyere át.” – Ezek mind megteszik. Az „Átjössz hozzám?” és a „Gyere át!” közt az a különbség, hogy az állítás sokkal nagyobb dominanciát sugároz, ugyanakkor sokkal nagyobb komfortot is igényel, hogy engedelmeskedjen neki a csaj.

Az együttlétig való eszkaláció, otthon

Szóval nálad vagytok. Csókolóztok a díványon. Innen hogyan tovább? A kezeddel folyamatosan „dolgoznod” kell. Most, hogy egy biztonságos, intim helyen vagytok, sokkal intimebb területekre is teheted a kezeidet. Kezdd a melleivel. Egyáltalán ne legyél durva, lágyan masszírozd őket, aztán vedd le a kezed. A hajsimítás, ha hiszed, ha nem, szintén beindítja a nőket. Ne cibáld a haját, csak fogj meg néhány szálat, és simítsd arrébb. Hihetetlenül jól fog esni a csajnak. Fogd meg a fenekét. Az első alkalmakkor egyáltalán ne legyél agresszív. Ha a csaj pozitívan reagál rá (még szenvedélyesebben csókol), akkor folytasd a dolgot. Ha egy ágyon vagy díványon vagytok, fektesd a hátára, és menj a két lába közé, ha álltok, akkor nyomd hozzá a falhoz, és csináld ugyanezt. Most elkezdheted levenni a ruháit. Ha hagyja, hogy fogd a melleit, vedd le a felsőjét. Ha szoknyát visel, próbálj meg benyúlni alá.

Alapvetően a lényeg az, hogy amíg nem mondja azt, hogy állj, addig haladj magabiztosan, de ne siess túlzottan. Ha leveszed a pólódat, a csaj automatikusan (és jogosan) úgy fogja érezni, hogy ez konkrét utalás arra, hogy le akarod fektetni. Ilyenkor a lány megijedhet, és azt mondhatja, hogy ma nem történhet köztetek semmi. Ilyenkor mindig azt kell csinálnod, hogy azt mondod, hogy oké, és folytatod, amit elkezdtél. Egy apró titok ezzel a „Nem fogunk lefeküdni” dumával kapcsolatban, hogy csak akkor mondja ezt a csaj, ha valójában le akar feküdni. Valójában akarják, csak azt tesztelik, mennyire vagy magabiztos. Ha megbuksz ezen a teszten, akkor elmehetsz megismerni egy új csajt, vagy várhatsz pár hónapot, és kezdheted az egész randizgatást elölről. Csak ennyi a tét. Ha azt mondod, hogy oké, de folytatod, amit elkezdtél, azzal arra bátorítod őt, hogy hagyja, hogy az érzékiség teljesen kiteljesedjen a racionális elméje felett, és tudja elengedni magát melletted. Jegyezd meg: erre a „nincs szerelmeskedés” dumára az a válasz, hogy szóban egyetértesz vele, nem vitatkozol, viszont fizikailag ugyanúgy folytatod, amit elkezdtél.

Ismerd fel a valódi „nem”-et

Vigyázz, nehogy összekeverd a nem szerelmeskedés dumát azzal, ha hangosan, és érthetően azt mondja, hogy nem, és fizikailag is akadályoz téged (vonakodik, vissza próbálja venni a ruháját, stb.). Ha a csaj azt mondja, hogy állj le, akkor állj le. Ez nem játék és nem is egy teszt. Ez nem egy szociális trükk, hanem szó szerint kell érteni. Ha ezt csinálja a csaj, állj le, és kérdezd meg, mi a gond. Csak ennyit mondj, ne kezdd a többi hülye kérdést („Mit csináltam rosszul?”, stb.). Néha rendesen fog válaszolni, néha csak annyit mond, hogy nem zuhanyozott le, hogy megjött a menzesze, hogy megfogadta, hogy az x-edik találkozásig nem csináltok ilyet, vagy egyéb ezekhez hasonló dolgokat. Ha a lány idegesnek és bunkónak tűnik, ne vedd magadra, ez valószínűleg annyit jelent, hogy nem érzi magát kényelemben. Menj vissza egy pár lépcsőfokkal, beszélgessetek újból, csókold meg, stb… Ha megpróbálkozol, és ismét leállít, itt az ideje észrevenni, hogy mennyire nem viccből tette. Adj neki időt. Ha hihetetlenül ellenálló, akkor se legyél rá dühös! Ha ezen felhúzod magad, akkor nem vagy domináns, ez az igazság.

Tudnia kell, hogy megérted a problémáját, még akkor is, ha hülye indokot hozott fel. Ugyanakkor mérlegelned kell azt is, hogy mennyire szereted ezt a lányt? Ha csak le akartál vele feküdni, de amúgy nem jönnél vele össze, akkor lehet, hogy a legjobb, ha nem is erőlteted, mert a végén megbántod őt. Ha tényleg érdekel a csaj, akkor maradj mellette. Hozz jó döntést!

Érdekelnek a részletek? Olvass tovább!