Bukan butuh diragukan kalau sepak bola ialah salah satu berolahraga yang disukai banyak orang di bumi, apalagi telah diucap bagaikan agen sbobet yang terpopuler di Indonesia. Nyaris di tiap negeri mempunyai aliansi sepak bola mereka tiap- tiap. Tetapi, negara- negara di Eropa sudah jadi kerajaan untuk sepak bola, di mana tiap pemeran sepak bola mau main di situ. Apalagi tim- tim besar Eropa semacam Barcelona, Manchester United, Juventus serta regu besar yang lain mempunyai fan based yang padat serta ekstrem di semua bumi.

Konsumen internet di Indonesia membuktikan perolehan yang penting semenjak Agen Togel serta saat ini sudah meningkat 2 hingga 3 kali bekuk sebab terus menjadi banyaknya data yang diperlukan oleh warga. Internet serta fitur teknologi pendukung membuat beberapa besar banyak orang di bumi, spesialnya di Indonesia, bertugas lebih efisien, kilat tanpa memahami jarak.

Az indirekt megszólítások fajtái

Ezek a megszólítások első fajtái, amelyek a megfelelő előadásmód kialakításában segítenek. Az indirekt megszólítások előnyeivel bírnak. Ahhoz, hogy sikerre vidd őket, őszintén érdeklődnöd kell a téma iránt (vagy jó színésznek kell lenned). Ráadásul, ha gondot okoz a megszólítás, vagy a társasági horogpont elérése (mikor mindkét fél ösztönözve érzi magát a beszélgetés folytatására), akkor le kell bontanod a megközelítésedet még apróbb lépésekre, hogy igazán pontosan meghatározhasd, hol hibázol.

Az utóbbi pár évben megkérdeztem sok alapból vonzó srácot és csajozási gurut, akivel csak találkoztam, hogy: „Hogyan mész oda ahhoz a társasághoz? – és – Mit mondtál?” A legjobb srácok mindig ugyanazt a választ adták:

„Nem tudom… csak megtettem… igazából nem is emlékszem rá, mit is mondtam.”

Hosszútávon ez a legfrusztrálóbb dolog, amivel találkoztam, mert semmi olyat nem adott nekem, ami segítséget nyújthatott volna.

6 évvel ezelőtt, mikor elkezdtem ezt az egész csajozást, rájöttem, hogy ebben a válaszban több van annál, mint amit eddig gondoltam. Nem az számít, mit mondasz, hanem az, hogy hogyan mondod és hogyan adod át mindazt. De mi történik akkor, amikor az agyad ledermed és szüksége van valamire, ami megóvja ettől az állapottól, amire támaszkodhat?

Az indirekt megszólítások fajtái, problémák és megoldás

Egy hibátlan megszólítási módszert mutatok, ami segít neked a radar alatt maradni, s kiterjed arra is, hogy a kiszemelet lánynak soha ne is legyen esélye sem arra, hogy védekező állást vegyen fel.

A probléma ez volt: Egy szituációs megszólítás használata (egy vicces, vagy érdekes észrevétel, vagy megjegyzés a környezetedre, pl.: rámutatni egy össze nem illő párra és annyit mondani: „Váó, fogadok, hogy Ők a neten ismerkedtek meg.”) el fog indítani egy beszélgetést, de nem fogja azt fenntartani. Másrészről a véleménykérő megszólításoknál van egy előre elkészített témád, amiről megkérdezhetsz valakit (pl.: Hé, járnál valaha együtt a legjobb barátnőd exével?) ám, ha nem adod elő teljes meggyőződéssel, az emberek gyakran odafordulnak hozzád és annyit mondanak: „Mi? Kit érdekel, miért tőlem kérdezed ezt? Felmérést végzel, vagy valami ilyesmit?” S miután a véleménykérő, vagy szituációs megszólítás el lett mondva és meg lett válaszolva, hova lépsz tovább?

Az indirekt megszólítások fajtái, ezekre koncentrálj

Ha te is véleménykérő megszólításokat akarsz használni, akkor:

• Őszintén foglalkozz a témával.

-VAGY-

• Tedd világossá, hogy a véleménykérő megszólítás csak egy ürügy arra, hogy beszélgess a lánnyal. (Ebben az esetben tedd fel a kérdést, majd gyorsan változtass témát.)

Egy gyakori buktató a véleménykérő megszólítással kapcsolatban, hogy a srácok elbuknak a megszólításuk „eredeztetése” során. Ezzel csupán ebbe a könyvbe kerültél be, ehelyett viszont inkább alapozd meg a megszólításodat, adj neki némi célt. Csak feltenni egy kérdést mindenféle háttér nélkül el fogja téríteni a másik embert, s azon fognak tűnődni, hogy miért kérdezed ezt tőlük.

Ha azt mondod: „A társaim és én próbálunk Ferinek némi tanáccsal szolgálni. Járnál valaha a legjobb barátnőd exével?” – akkor adsz némi hátteret a megszólításodnak. Most már van okod arra, hogy ott legyél, s így már nem valószínű, hogy azt mondják: „Miért kérdezed ezt tőlem? – vagy – Könyvet írsz, vagy valami ilyesmit?” (Erre csak igennel felelhetsz.)

Próbáld ki ezeket a megszólításokat egy profi oktatóval a hátad mögött, aki minden helyzetben segít, hogy holnap már egyedül is menjen! Mikor, hol, hogyan? Bővebben már egyetlen óra vip coachingról »itt olvashatsz«!

Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.
Bevezető Tréning
2019.11.23.
Intenzív Tréning
2019.11.02.
Bevezető Tréning
2019.10.19.
Freiwill Ádám – Előadás és férfikör
2019.10.24.