Barátnő keresés

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Barátnő keresése, mint játék és mint döntés

Hol vannak a rendes fiúk? És hol vannak a rendes lányok? Mindenki sóhajtozik, de mégsem találnak egymásra? A barátnő keresés a felnőttkor egyik legfrusztrálóbb feladata. Főleg annak a többségnek, akinek nincs tapasztalata és nincs sikere a nőkkel való ismerkedésben. Gátlások, hogy keress és hogy találj?

Miért ilyen súlyos kérdés és miért okoz problémát sokaknak az ideális barátnő keresése?

Nézzük csak: kikerülve az iskolából, bekerülve a munka mókuskerekébe egyre inkább szűkül a szociális kapcsolatok spektruma. Kivéve, ha tudatosan alakít ki az ember magának olyan hobbit vagy jár el erre vagy arra, ahol mindig új “alapanyagból” frissítheti ismeretségi körét. De kinek van erre bárkinek is spontán módon ideje? Ha pedig szűkül ez a háló, egyre kevesebb az esély arra, hogy csak úgy szembejöjjön az a nagybetűs álmaid asszonya, aki nélkül már le sem tudod élni az életedet.

A barátnő keresés nem egészen úgy működik, mint ahogyan a szépirodalom vagy a hollywoodi tündérmesék szédítik az embert. Melózni kell érte. De megéri. A barátnő keresés sokakat foglalkoztató kérdését demonstrálja az a virágzó iparág, ami a randizási tanácsadásra, a nőkkel való ismerkedés sikeresebbé tételére készíti fel és neveli mg a férfiakat. (És persze a nőket, ha arról van szó.)

A barátnőkeresés a férfin múlik

Azonban a barátnő keresése mindenféle társadalmi emancipációs hullám ellenére is a férfiak eredendően kódolt ösztönére apellál. Nincs mit tenni, van a domináns fél, akinek kezdeményeznie illik (akármennyire is mesterkednek a nők), az első látható lépés a férfi feladatlistájára kerül. Ha barátnő keresésre adta a fejét “a hím”, ma már sokkal tágabb lehetőségek között mozoghat. Ez kvázi kompenzálás, hiszen talán egyik olyan történelmi kor sem volt annyira rideg, mint a mai, hogy teljesen magára hagyja a nőket és férfiakat a társkeresés buktatóin.

A nőkkel való ismerkedés, a barátnőkeresés mesterség, amit tanulni lehet és kell is, ha valaki nem szeretne magányos maradni. Ismerkedési tanácsadók, randitrénerek segítenek mindazoknak, akik eltökélték: tesznek magukért annyit, hogy határozottabb, magabiztosabb kiállással sikert sikerre fognak halmozni. Hogy ebbe mi minden tartozik bele, ami végigkíséri a barátnő keresésének folyamatát? Az egyéni stílus megtalálása, a kommunikációs stratégiák megfelelő használata, személyiségfejlesztés, különböző kezdetii technikáktól és módszerektől kezdve a megszólítási szövegeken át az öltözködési tanácsokig.

A barátnőért meg kell dolgozni

A barátnő keresésének sikere sem megy egyik pillanatról a másikra. Nem túl valószínű, hogy az első megszólított lány lesz melletted a következő években. Persze ki tudja. Mindenesetre ahhoz, hogy döntést lehessen hozni egy párkapcsolatot illetően, tapasztalattal kell rendelkezni és nem megalkuvón az első többé-kevésbé megfelelő mellett elköteleződni csak azért mert azon görcsölsz, hogy vajon lesz-e még, ha ezt mos elszalasztod. Ha így állsz hozzá, borítékolni lehet az eredményt. Egy barátnő sokkal több, mint pusztán kellemes játékszer néhány órára. A vele kialakított párkapcsolatod saját személyedet is mélyen érinti. Ezért beszélhetünk döntéshozatalról. Viszont a barátnőkeresés egyben egy élvezetes játék is, amit a felnőttek játszanak.

Tanuld meg a barátnőkeresés játékszabályait a gyakorlatban »ITT« és az összes kiskaput, hogy TE nyerj!

Egy nap alatt birtokába kerülhetsz annak a tudásnak, ami az alapot megadja ahhoz, hogy már a hétvégén sikerrel vedd a barátnő keresésének első lépcsőfokait. Megszólítás elcsépelt csajozós dumák nélkül, flörtmechanizmus, önbizalomfejlesztés! Tudj meg többet MOST azonnal!