Ingyenes Videó: A Legjobb Barátnőszerzési Tanácsok, Hogy Megszerezd álmaid Nőjét

Ha eddig nem tudtad, hogyan szólítsd meg a nőket, akkor íme az útmutatóm erről! Nézd meg az erről szóló videómat!

KÉREM A VIDEÓT »»

Így szerezz magadnak barátnőt!

Szerezd meg azokat a módszereket: hogyan érj el erős vonzalmat a nőben irántad, mikor mit és hogyan mondj és szólíts meg nőket bármikor, bárhol úgy, hogy nem félsz! Ismerd meg a barátnőszerzés lépéseit, a nők lelkét, és hogy melyik barátnőszerzési tippek működnek.
Útmutatómmal Te is sikeresen találhatod meg álmaid nőjét a legjobb technikákkal!

KÉREM AZ ÚTMUTATÓT »»

Ingyenes barátnőszerzési tippek, hogy sikeresen meghódítsd álmaid nőjét

A HÓDÍTÁS ALAPJAI: MELYRŐL 10-BŐL 9 FÉRFI NEM TUD

BESTSELLER E-BOOK

Ha még új számodra a tudatos ismerkedés művészete, akkor ez a 200 oldalas e-könyv a tökéletes első lépés, hogy álmaid nőjét a karjaidban tudhasd. 

Ismerkedési tanácsadó vagyok 2007 óta

Az elmúlt 12 évben sok tízezer férfinak segítettem megtanulni, hogyan szólítsanak meg nőket (akár csajozós dumák nélkül is) és hogyan hódítsák meg életük nőjét!
Hírlevél feliratkozó
Év tapasztalat
Tréning és előadás
Személyes ügyfél

A barátnőszerzés nyitja – ha érdekel, hogyan legyen barátnőd

Mennyire könnyű az ember alatti létformáknak. Jön a tavasz, nyár, ősz, tél – periodikusan dúlnak a hormonok, nőstény hívogatja a hímeket, megesik, aminek meg kell esnie, aztán mindenki megy a dolgára, egy fészekalj jövevény pedig érkezik hamarosan. Nincs semmi macera, nincs első csókos, első randis stressz, nem kell a “vajon most járunk” és a “hogyan mondjam meg, hogy vége” idegőrlő kérdésein pörögni.

Az állatoknak nincs is gondjuk a barátnőszerzéssel. Bár ahogyan az állatvilágban pl. a szarvasok vagy az oroszlánok is megküzdenek a nőstények feletti jogokért, az embereknél is a megy a versengés.. Hogyan lehet barátnőt szerezni? Egy vonzó férfinak ez nem is lehet kérdés.

Az akadályozott barátnőszerzés

Szinte népbetegségként szakad fel fiatalokból és idősebbekből is a sóhaj: hogyan szerezzek barátnőt? A barátnőt szerezni kell? A feketepiacról? Barátnőt hódítani lehet udvarlással és ismerkedéssel. Ez a titka annak, hogyan is legyen barátnőnk.  Jól sejted, de Ahhoz, hogy felold a barátnőszerzés fojtogató problémáját nem kell gátlástalan szoknyapecérré változtatnod magad, aki annyi lányt csavar az ujja köré, ahányat nem szégyell. Persze mi a célod: szerelmet akarsz és párkapcsolat, vagy csak egy csajt, aki a legvadabb vágyfantáziáidat elhozza a hálószobádba?

Mivel férfiak ezreit érinti a nőkkel való ismerkedés akadályozottsága, a barátnőszerzés nehézsége, a ismerkedési közösség mozgalommá vált, és ma már Magyarországon sem kell senkinek azon sopánkodnia, hogy bezzeg itthon nincs egyetlen randiguru sem, aki segíteni barátnőt szerezni. A puaság lényege ugyanis, hogy ezek a csajozó művészek mesterei a nőkkel való ismerkedésnek. Tudatosan, meghatározott stratégiával és technikákkal érnek el sikereket lányoknál, asszonyoknál, nőknél. Így már soha többé nem kell attól tartani, hogy egyedül, magányosan telnek a hetek, hónapok – kivéve, ha ez éppen nem saját döntésed.

Barátnőszerzés az alapoktól

De ahhoz, hogy megoldódjon a “hogyan szerezzek barátnőt?” feladata mélyebbről kell kezdeni. A legtutibb csajozási tippek sem érnek sokat, ha személyiséged szorongásokkal, gátlásokkal teli és tulajdonképpen saját magad számára sem vagy vonzó. Azt mondod, hogy könnyű így beszélni azoknak, akik nem küzdenek ezekkel a gátlásokkal, ha az ismerkedés szóba kerül? Pont arról van szó, hogy akik ma pua trénerként, oktatóként segítik férfiak százait ahhoz, hogy megtalálják az éppen rájuk váró barátnőt, ők maguk is átestek azon a folyamaton, amikor még nem volt kialakult, vonzó egyéniségük, ad hoc ismerkedtek és általában saját bőrükön tapasztalták, milyen az, amikor a lányok érzéketlenül utasítják vissza őket.

De miért ne lehetne mások hibáiból és tapasztalataiból tanulni. Érdekel, hogyan szerezzek barátnőt? Tudni akarod a sikeres módszert a barátnőszerzéshez? Soha többé nem akarod feszülten bevallani magadnak, hogy nem tudod, hogyan legyen barátnőd? Elhatároztad, hogy változtatni fogsz ingerszegény szerelmi életeden és személyiségfejlődéssel az élet minden területén szintet akarsz lépni? Mert ha legalább egy kérdésre is igennel tudsz felelni, akkor érdemes elmélyülnöd abban a tudásban, amit az évek során az ismerkedési közösség felhalmozott és néphagyományként terjeszt könyvben, tréningen, előadásokon.

Hogyan szerezzek barátnőt?

A barátnőszerzés kulcsa, hogy férfi vagy avagy FÉRFI vagy. Ha megvan ez a szilárd alap, akkor magabiztosságod, dominanciád, pozitív gondolkodási kereted és mindennek az átütő kisugárzása szerez hitelt azoknak a tanácsoknak, amelyekkel gyerekjáték lesz az ismerkedés. És persze a gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. A befektetés hosszú távra szól, de visszafordíthatatlan és radikális. Mondhatnánk úgyis, hogy végeredményként valódi leányálom lehetsz.

Kezdd el még ma, nehogy kicsússz az időből! Vess véget a kényelmes, ám unalmas agglegény életnek, és pezsdítsd fel szerelmi életedet akár már a következő hétvégén! Bővebb részletek a programról »»

A fejlődést magadban kell elkezdeni! Önbizalom, szociális szabadság, énszuverenitás? Ha hadilábon állsz ezekkel a területekkel, akkor biztos vagyok benne, hogy tudok neked újat mondani… saját tapasztalatainkból!

»Érdekelnek a személyiségfejlesztő és párkapcsolati tanácsok«

Hol találkozhattál már velem?

KEZDD EL MOST AZ INGYENES ÚTMUTATÓNKKAL ««