Beépülni a társaságba

4 lépés, hogyan épülj be a társaságba, ami páncélként védi a neked tetsző nőt

A legtöbb férfi fő problémája, hogy nem tudják, mit kezdjenek egy olyan nővel, akit a saját társasága szinte bástyaként övez. Hány lehetőség úszott el csak azért, mert nem volt elég bátorsága a férfiaknak, hogy odamenjenek egy társasághoz. Pedig ez sem nehezebb, mint megszólítani egy nőt egy szál magában. A társaság megszólítása után jó eséllyel be is tudunk épülni ebbe a társaságba.

Mi a további teendő ilyenkor, hiszen a cél, hogy a kiszemelt nővel kicsit kettesben maradjunk?

1# Első lépésként érdemes kinyomozni a csoport társas dinamikáját.

Ki, kivel, mennyire és hogyan? Igyekezzünk minél jobban megismerni a csoport társas hálóját, hiszen a királyi út egy lány megismeréséhez, ha éppen egy hiteles személy, mondjuk a jó barátja mutat be neki: “Ő Ádám, a magyar randiguru.”

Egy sor ártatlan kérdéssel, pl. „Honnan ismeritek egymást?”, „Jól látom, hogy ők együtt vannak?”,  számos értékes információt lehet gyűjteni róluk. Ha pl. munkatársak, nagyon diszkréten kell eljárnunk. Nagyon kevés nő hajlik arra, hogy a kollégái előtt ismerkedjen.

2# Második lépés a társaság meghódítása.

Az elsődleges dolog, amiért odamentem hozzájuk, hogy jobban megismerjem a társaság egy női tagját. A többiek, mind férfiak, mind nők, ha nem viselkedek megfelelően, akkor ebben megakadályozhatnak. Ezért nem követhetem el a hibát, hogy megszólítom a legszebb lányt, és a többiekkel meg nem foglalkozom. Ha a társaságon belül valaki is úgy érzi, hogy figyelmen kívül hagyják és rosszul bánnak vele, akkor máris ront az esélyeimen az ő hangulata és értékítélete.

Abból kell kiindulnom, hogy más emberek, akikkel a számomra tetsz lány együtt van, nagyobb befolyással vannak rá, mint amit nekem 10 perc alatt sikerült felépítenem. Ezért azon fáradozom, hogy a társaság többi tagjával is minél szívélyesebb kapcsolatot alakítsak ki. Sármos vagyok és megnevettetem őket.

A kevésbé vonzó nők ismerik már azt az érzést, hogy megszólítják, de aztán hamar faképnél is hagyják őket. Az ilyen lányok hajlamosak tudat alatt féltékennyé válni, és mindent megtenni, hogy megvédjék a barátnőjüket, és rávegyék arra, arra, hogy téged visszautasítson .Éppen ezért egészen egyszerűen összebarátkozom a barátaival, így biztosítom be magam, hogy senki nem fog keresztbe tenni nekem, amikor végre a kiszemeltem felé fordulok.

3# Harmadik lépés: a nő megismerése.

A szép lányoknál jól bevált stratégia, ha olyan sokáig hagyom látszólag figyelmen kívül, amilyen hosszan csak lehetséges, mialatt a barátaival foglalkozom. Egyértelműen demonstrálom szociális értékemet. Sármos és vicces fiú vagyok. Beszélgetek a csoporttal, megnevettetem a barátnőit, valamit a mellette álló fülébe súgok. Minden szép nő ahhoz szokott hozzá, hogy minden figyelem őket illeti, úgyhogy ez a helyzet most kellően idegen és érthetetlen a számára. Minden esetben, amikor egy pasi a csoportba érkezik, a szép nő felé fordul. Na, én épp az ellenkezőjét teszem.

4# Negyedik lépés: a lány félrevonása.

Ha már legalább 30 percet beszélgettem a lánnyal, csak ennyit mondok neki: “Gyere, keressünk egy nyugodtabb helyet, ahova leülhetünk.” Megpróbálom tehát a szórakozóhelyen belül megváltoztatni a helyszínt. A nő számára ez egy egészen egyértelmű gesztus, sőt ugyanilyen egyértelmű a barátnőinek is. Nekik így szólok: “Elrabolhatom egy kicsit az xy-t?”

Egy másik hihető alapja a helyváltoztatásnak: “Szívesen bemutatnám neked a barátaimat.” Ha már félrevontam a lányt, a szociális gátlások is leomlanak. Sok nő nem akar nyilvánosan a barátnői előtt ismerkedni, ezáltal könnyen megszerezhetőnek tűnni vagy akár csókolózni.

Próbáld ki mielőbb a gyakorlatban, hogyan ismerkedj a lánnyal a társaságon keresztül! A következő Intenzív Ismerkedési Tréningen erre lehetőséged is lesz profi oktatói felügyelettel!

Jelentkezz az Intenzív Ismerkedési Tréningre, hogy ne kelljen hónapokat várnod a sikerre!