Bevetés a táncparketten

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

A táncparkett ördögévé válni sem ördöngős feladat

Elérkeztünk a következő intenzív tréninghez. Ebben a hónapban már harmadik alkalommal! Négyen voltak, mindegyikük más és más. De egyvalamiben mégis hasonlóak. Egy dolgot nagyon akarnak tudni: mi a Titok.

„Mondd el… Hogyan lesz valaki mestere az ismerkedésnek?”

Ez elég hamar ki fog derülni számukra, hiszen látják majd, hogy a nagy sikerek és csinos barátnő mögött olyan szavak rejlenek, mint kisugárzás, karizma, szorgalom és akaraterő.

Ezek azok a tulajdonságok, amiket egy életre magadba kell építeni. Sziklaszilárd hit, rendíthetetlen akaraterő, duzzadó önbizalom és korlátok nélküli lét.

A három órás elmélet izgalmasan telt, hiszen záporoztak a kérdések felém.

  • Mi történik majd a tánctéren?
  • Mi van, ha nem tudok táncolni?
  • Mit mondjak a lánynak miután megszólítottam? stb.

Az elmélet és a gyakorlat csak elméletileg…

Nagyon fontos megérteni, hogy az elmélet arra szolgál, hogy összeálljon a fejetekben egy kép arról, hogyan is épül fel maga az ismerkedés. Milyen szerkezetben helyezkedik el és hogyan csatlakoznak egymáshoz az egyes alkotóelemek. Átlátod a vázát, így képes leszel jobban elhelyezni magad a nagy egészben. Eloszlanak a fehér foltok az egyes részekről és letisztul a kép számodra.

Az este nem indult zökkenőmentesen. Ketten is visszajöttek már az elején, hogy nekik ez ma nem megy, nem érzik… valahogy nincs meg az energia. Energia? Butaság! Ez csak a süket duma, amivel magukat mentegetik, ha nem sikerül.

De ez téves gondolkodás, ugyanis az egy helyben való toporgásnak ad csupán termékeny táptalajt. Ezzel pedig csak pazarolod az idődet, ami nem neked dolgozik.

„Kelj fel és járj!”

Egy alapos fejmosást követően, illetve egy jó példa bemutatása helyrerázta őket. Immár együtt mentünk oda a nőkhöz 3-4 alkalommal, ami már elég jó eredményeket hozott, így az önbizalmuk is a kellő szintre emelkedett.

Elég volt csak körülnézni, hogy lássuk: sok srác a szórakozóhelyen csak nézett ki a fejéből, keresve a megfelelő indokot, hogy ma miért is nem megy oda lányokhoz. A végén úgyis mindig csak a pia marad válaszként. Ez szomorú és fájdalmas dolog, ráadásul egyedül ér véget.

Ha a vége jó…

Voltak hullámvölgyek az este folyamán, de együttes erővel ezeken hamar túllendültünk és már volt, aki telefonszámot is cserélt a második részt követően. Az estét egy nagyszerű tánctéri produkció zárta, amivel felkerült az i-re az a bizonyos pont is.

Két résztvevő sem tudott táncolni állítása szerint, mégis úgy fejezték be az estét, hogy 4 lány társaságában ugrándoztak fantasztikusan érezve magukat.

Nem, nem tanultak meg táncolni 3 óra alatt, csupán elhitték, hogy nem is olyan nagy gond, ha valakinek nincs kiváló mozgása vagy ritmusérzéke. Így is lehet érvényesülni és sikereket aratni. Érdekel pusztán a csajozási táncoktatás? Nézz el ide ««

Ismerj meg hozzád hasonló arcokat az intenzív ismerkedési tréningeken, mert együtt sokkal nagyobb fun lesz az ismerkedés! Profi oktatók vezényletével gyerekjáték meghódítani álmaid nőjét. Itt találod a részleteket!