Min Változtass a Kommunikációdban és az Életedben, hogy

Visszautasítás Helyett Végre Megértsd a Nőket és Sikerrel Ismerkedj?

Kérlek szánj pár percet arra, hogy megtudd: hogyan lehet vonzó barátnőd a közeljövőben!

Figyelj ide, mert:

Általam képzett női oktatókkal gyakorlod be az ismerkedés összes lépését, stratégiáját és csínját-bínját. A legprofibb segítséget kapod meg, hogy VÉGRE FELKÉSZÜLHESS a jövőbeli barátnőd meghódítására!

A Bevezetés tanfolyam módszere az ismerkedési technikák fejlődésének folyamatát jelképezi, és új mérföldkövet jelent, amely elsőként épít kipróbált elvekre és módszerekre, valamint magába foglalja a legújabb technikákat is.

Sok éve dolgozunk rajta és büszkén jelentjük be, hogy létrehoztunk egy olyan gyorstalpaló képzést, mely gyökerestül megváltoztatja a nőkhöz és a társkereséshez való hozzáállásodat.

Felépítettük a teljes tudásbázist, kialakítottuk a módszereket, a pszichológiai hátteret és gyönyörű nőkkel beszélgetve rengeteg tapasztalatot szereztünk, amelyeket most mind egy komplett és kipróbált módszer formájában adunk át neked, hogy 

A legtöbbet hozhasd ki magadból

Csak néhány kiválasztott tanulhatja meg ezeket a hatékony technikákat. Azok, akik már megtanulták, hatalmas változáson mentek keresztül.

Csak gondolj bele mindebbe – elég jól hangzik, nem?

Velünk nem is nehéz. Semmit nem kockáztatsz, mert az első óráig bármikor visszaadjuk a tanfolyam díját.

Mi ennyire biztosak vagyunk benne, hogy le leszel nyűgözve és hogy az életed örökre megváltozik majd, persze csak akkor ha utána követed az útmutatást.

A célunk az, hogy fejlődj, és ha nem tudunk ebben segíteni, akkor nincs miért fizetned. Ilyen ajánlatot sehol máshol nem kapsz.

Ha azt gondolod, hogy: „..de én reménytelen eset vagyok, sosem smároltam még és szűz vagyok..” az egyáltalán nem probléma, mivel 

az ismerkedési trénerek is mind ugyanilyen szintről kezdték!

Ne ess kétségbe! Már több ezer férfi bizonyította be Magyarországon, hogy az ismerkedés tanulható és ezek a képességek egytől egyik fejleszthetőek bárkinél, életkortól, magasságtól, súlytól és anyagiaktól függetlenül.

Ha eddig kétkedve adtál ki pénzt bármilyen csajozással kapcsolatos előadásra, és csalódva mentél haza, mert kevés igazán hasznos új információt és értéket kaptál, akkor most nem fogsz csalódni, mert a PUA.HU közösség előadásain kizárólag válogatott, tapasztalt és hiteles oktatókkal fogsz találkozni!

Az alapozó tanfolyamon ezekhez kapsz kezdési útmutatót:

Önbizalomnövelés bizonyított módszerekkel

A tanfolyam első részében megtanítjuk neked azokat a módszereket, melyek segítségével a tanfolyam után önállóan tudod rakéta gyorsasággal felépíteni a belső magabiztosságodat, hogy minden szituációban képes legyél megőrizni a nyugalmadat. 

Ha nincsen elég önbizalmad, akkor sokszor kicsúszhat a kezedből a gyeplő, a nők fognak téged irányítani, kihasználni, te pedig a tenyerükből fogsz enni. Vedd a kezedbe az életedet és az irányítást, szerezz akkora önbizalmat, hogy innentől fogva Te válaszd a barátnődet és maradj talpon, bármennyire is próbálnak téged manipulálni vagy kontrollálni. 

Screenshot 2018-11-15 14.46.56
Még mit tanulsz meg:

Vonzalomkeltés álmaid nőjében

A következő részben egyszerre tanulod meg azt, mit mondj közvetlenül a megszólítás után, hogy a nő figyelme rád ragadjon és egyre erősebb vonzalmat érezzen a már felépített önbizalmad és az itt elsajátított titkos csábítási módszereidnek köszönhetően.

Belső félelmeid, gátlásaid kezelése

Megtanítjuk Neked, hogyan tudsz a belső félelmeiden és gátlásaidon azonnal túllendülni, hogy a nők megközelítése és leszólítása soha többé ne okozzon számodra gondot! Megismered a félelmeid okát, forrását, típusait, és megtanulod, hogyan érheted el, hogy félelmeid ne meggátoljanak, hanem segítsenek és támogassanak téged az ismerkedésben!

Kapcsolatteremtés vonzó nőkkel

Átadjuk a tudást és nem „csajozós dumákat” vagy béna leszólító szövegeket fogsz kapni.
Milyen egyéb brilliáns módszereket ismersz meg ebben a részben:

Mit mondj? A folyékony, beszélgetés technikái

A férfiak nagy része ezen a ponton akad el az ismerkedésben, nem képesek fenntartani a beszélgetést hosszútávon úgy, hogy közben a nő egyre erősebb vonzalmat érezzen irántuk.

Biztosan voltál már olyan szituációban, mikor nem tudtad, hogy mit mondj a csajnak és belédfagyott a szó. Ha ez megtörtént már veled többször, akkor ezt a tanfolyamot ki ne hagyd, mert sok elszúrt próbálkozást spórolhatsz meg vele.

Érintsd meg magabiztosan, tudd, hogy mikor kész a csókra és élvezd a hatalmas vonzalmat!

A legtöbb férfi elköveti azt a hibát, hogy vagy túl későn vagy egyáltalán nem érinti meg a nőt a megszólításnál és a beszélgetés közben. 

A tanfolyam első részében megtanítjuk neked, hogyan győzd le a félelmeidet, ebben a II.részben pedig felhívjuk a figyelmedet, hogy a fizikai érintkezés mennyire fontos és ha eddig nem merted vagy nem csináltad jól, akkor mostantól min változtass, hogy ne kerülj többet a barát zónába!

A képlet egyszerű:

folyamatosan fizikailag érintkezned kell a nővel, és mindig egy újabb szintre kell jutni különben a vonzalom eltűnik.​

Hogyan TILOS bókolni és te hogyan bókolj úgy, ahogyan senki más?

Felhívjuk a figyelmedet, hogy milyen tipikus hibákat követ el a legtöbb férfi a bókolásnál, mellyel lenullázzák a vonzalmat, és „papuccsá” válnak. 

Miután a korábbi rossz tapasztalataidat felismerted, megtanítunk Téged helyesen bókolni, mely a kívánt hatást fogja mostantól elérni, a nő még jobban fog vonzódni hozzád!

Nem kell túl bonyolult dolgokra gondolnod, ha megérted a bókolás alapjait,  hogy mikor kell mondani és mit kell bókolni, akkor gyorsan menni fog!

Hogyan kapj elérhetőséget akár nappal akár este?

Ha sikerült a kapcsolatteremtés, erős vonzalmat keltettél a nőben a módszereink segítségével majd egy kellemeset beszélgettetek, a következő lépés, hogy megszerezd a számát!

Ha nem szerzed meg, akkor nem lesz folytatás! Hacsak nem egyéjszakás kaland, melyről a tanfolyam II.részében tanulhatsz meg mindent!

Domináns, férfias testbeszéd

A testbeszéd a kommunikáció 93%-a, ezért muszáj megtanulnod, hogy milyen jel mit jelent! 

A kínos, kellemetlen helyzetek elkerülése végett fontos fejleszteni és tudatosítani a testbeszédet és ez az új tudás munka hamar visszaköszön a megszólítások és a társas kapcsolatok minőségében és nem utolsó sorban mennyiségében. 

Értelemszerűen, ha a szórakozóhelyen feltűnt álmaid bombázó asszonya, akkor nem lehet “bocs, hogy élek” kiállással megközelíteni, mert csak csúfos elhajtás lesz a vége. Ellenben, ha testbeszéded is azt kommunikálja felé, hogy te az ő életének csakis a főnyereménye lehetsz, máris változott társadalmi presztízsed. Pedig lehet, hogy még egyetlen szót sem szóltál. 

A testbeszéd fejleszthető, tudatosítható.

Ez a hosszú távú befektetés pedig megéri a rá szánt időt és energiát és ezt fogjuk megtanítani neked a tanfolyamon!

Csak ezen a tanfolyamon már több

mint 1273 férfi szerzett nálunk olyan tudást

melynek hatására nőtt az önbizalmuk, áttörték a gátakat a fejükben és megértették a nőkkel való ismerkedés alapjait.

Minden olyan alapvető ismerkedési módszert és szemléletet átveszünk Veled, mellyel már aznap nekiláthatsz a fejlődésnek.​

 

Elkezded megérteni a nők gondolkodásmódját, a női-férfi kapcsolatteremtés alappilléreit és a vonzó férfivá válás lépcsőfokait.

Kapsz egy konkrét tervet, hogyan láss neki a célod eléréséhez. Már az első fél óra után rá fogsz döbbenni, hogy korábban mit rontottál el és hogyan ismerkedj mostantól sikeresen! 

Az 1273 eddigi sikeres tanítványunk közül páran, így nyilatkoznak róla:

Biztos vagyok benne, hogy nem akarsz örökké búskomor és magányos lenni egy unalmas, izgalmak nélküli élettel. Ne vesztegess el több időt, Te is megérdemled, hogy vonzó barátnőd legyen!

A tanfolyam után:

Mikor lesz a következő?

A bevezetés tanfolyamot hetente-kéthetente tartjuk folyamatosan az évben, viszont a rengeteg jelentkező miatt általában várólista van.

Tipp: Ha most azonnal jelentkezel és online fizetsz (bankkártya, Paypal) akkor előbbre kerülsz a sorban és jöhetsz a következő szabad helyre!

Hol lesz?

A bevezetés tanfolyamot Budapesten a II.kerületi irodánkban tartjuk. A konkrét részleteket jelentkezésed után emailben azonnal megkapod!

Mennyibe kerül?

A tanfolyam reális értéke sokkal több, mint amennyiért részt vehetsz rajta, mert nem célom, hogy egy nagyon magas árral elvágjam a lehetőséget a fejlődésre és változásra a sok magányos és szerelmeskedésmentes életet élő férfi elől.

Kik vesznek részt ezen a tanfolyamon?

Mi nem nézzük, hogy hány cm magas vagy, póló vagy ing van rajtad, fehér vagy fekete vagy. Egy dolog a fontos a PUA közösségben, hogy mindenki fejlődni jön ide és új tudással gazdagodva távozik.

Ne vegyél részt a tanfolyamon, ha:

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Havonta tartunk átlagban két-három tréninget, de nyáron szinte minden hétvégén van oktatás. Jelentkezz és megkeresünk a következő tréningek időpontjaival kapcsolatban!

 

Általában 3 és 6 fő között, tehát ez egy abszolút kiscsoportos tréning, hogy mindenkire sok idő jusson és mindenkinek tudjunk a személyes kérdéseire válaszolni. A jelentkezőket a tréningen kor és tudás szerint párokba osztjuk, hogy egymásnak is tudjatok segíteni! A tréning után a tanítványok tartják egymással a kapcsolatot és együtt mennek a jövőben csajozni, wingelni egymást!

 

A tréninget szombatokon és vasárnapokon tartjuk és 09.30-tól 19.30-ig tartanak. Közben lesznek azért szünetek, de érdemes kipihenten érkezni!

 

Budapesten az irodánkban (II.kerület), a pontos információkat a jelentkezőknek privátban, emailen küldjük el! 

 

Egyáltalán nem probléma, a résztvevők több, mint fele vidékről jön hozzánk oktatásra és a szállás-keresésben tudunk Neked segíteni. Ismerünk több kedvező árú belvárosi hostelt, hotelt és apartmant is ahol a tréning résztvevők megszoktak szállni, erről egy részletes tájékoztatót küldünk neked a jelentkezésed után.

 

Természetesen IGEN! A rengeteg 20-30 éves mellett, sok 40 és 50 év feletti férfi is részt vesz a 3 napos tréningünkön és végzik el nagy sikerrel, ami ismét bizonyítja, hogy az ismerkedés tanulása és sikere kortól független és nem számít, hogy hány éves vagy, lehet neked is sikered a csajozásban, ha megtanulod és sikeresen begyakorold és alkalmazod a megfelelő ismerkedési módszereket!

 

Nagyon fontos, hogy pihenten érkezz a tréningre, mert nagyon sok új információt, tudást és gyakorlati tapasztalatot fogsz szerezni minden egyes napján! A gyakorlati részeken keményen megdolgoztatunk, hiszen azért jössz hozzánk, hogy fejlődj, mi pedig 100%-ig komolyan vesszük a munkánkat, hiszen eltökélt szándékunk az, hogy addig gyakoroljunk Veled és oktassunk Téged, amíg a kívánt pozitív eredményt és a kitűzött célt rövid idő alatt el nem érjük!

 

100% Elégedettségi Garancia

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a tréninggel, akkor jelezd felénk az első nap folyamán és a teljes összeget visszaadjuk. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.