Bevezető tréning részletek

A tréninget kéthetente tartjuk, így add le alul a jelentkezésedet mielőbb, mert várólistánk átlagosan 1,5 hónap!

A tréning részletei 

A tréningeket szombaton vagy vasárnap tartjuk nem egymást követő napokon, így a fejlődésed hosszabb távra szól, hiszen a tréning alkalmak között is van lehetőséged a fejlődésre (két alkalom között eltelhet 1-2 hét vagy akár 1-2 hónap is). A tréning napjai többnapos esetén egymásra épülnek, tehát a második napon ott folytatjuk veled, ahol előzőleg abbahagytuk, hogy új tudást és visszajelzéseket kapj.
Időtartam A tréningeket szombaton vagy vasárnap tartjuk.
9 óra
Kinek érdemes ezt választania? Ha még kezdő vagy az ismerkedésben és az alapokat szeretnéd elsajátítani a sikeres hódításhoz és a gátlások levetkőzéséhez, illetve egy átfogó visszajelzést és egy erőteljes önbizalomlökést akarsz kapni.
Gyakorlatok száma Az alap gyakorlatainkon túl személyreszabott gyakorlatokat is beiktatunk a napba, ha egy adott helyzetben szükségesnek látjuk.
19 gyakorlat + egyedi, személyreszabott gyakorlatok
Oktatók aránya 2 fő/oktató
Visszajelzés női oktatóktól élő interakciókból és szituációkból   Folyamatosan kapod a felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseket az erre kiképzett profi trénerektől, hogy majd éles helyzetben, álmaid nőjével már ne szúrd el! Ilyen jellegű, ennyire mélyremenő oktatásra sehol nincsen példa a személyiségfejlesztésben!
Gátlás és félelem feloldó gyakorlatok  Gyakorlatainkat úgy építettük fel, hogy kis lépésekkel haladjunk előre. Ez teszi lehetővé, hogy a félelmeid is lépésenkent kezdenek el csökkenni és ami a legfontosabb: a bátorságod és belső erőd fejlesztésére fókuszálva, idővel átléped a korábban átugorhatatlannak tűnt korlátaidat.
Önbizalmat erősítő gyakorlatok  Érezni fogod, hogy a kezdeti fázis után fokról-fokra egyre nagyobb önbizalmad lesz nők körében és ha az ismerkedés kerül előtérbe. Ez az önbizalom veled marad, hiszen valódi élményeid lesznek, gyönyörű és intelligens nőkkel.
Az ismerkedés lépései (Megszólítás, flörtölés, vonzalomkeltés gyakorlatok)  Végigvesszük veled rengeteg gyakorlaton és a legapróbb részletekbe menően az ismerkedés lépéseit, hogyan juthatsz el a megszólítástól egy telefonszámig, majd pedig a randiig.
Ismerkedési táncoktatás – alapok  Profi tánctanáraink bevezetnek a tánctéri ismerkedés alapjaiba, még akkor is ha eddig sosem próbálkoztál ott, mert bénának tartottad magadt. Női oktatóinkkal pedig minden mozdulatot addig gyakorolsz be, míg magabiztosan nem mozogsz és ismerkedsz.
Határozottság erősítése gyakorlatok  Speciális gyakorlataink hatására egyre határozottabbá válsz, de ha pedig még plusz löketre van szükség, akkor konkrét testbeszéd fejlesztő feladatokat adunk neked, hogy még lehengerlőbbé válj.
Ha szükséges igen (személyreszabottan)
Fizikai érintkezés gyakorlatok női oktatókkal  Az alap érintkezési lépéseken vezetünk végig és gyakorlod be vonzó női oktatókkal: kézfogás, vállérintés, pörgetés, játékok a kézzel.
Intimitás gyakorlatok 
Szeretkezésuális szabadság gyakorlatok 
Ára: 59.700 Ft