A Leggyorsabb Út Álmaid Nőjéhez a Legjobb Magyar Ismerkedési Tanácsadók Segítségével

Coaching Programunkkal Kinyithatod
a Korábban Zárt Kapukat
és Megszerezheted A Belső Erőt Álmaid Nőjéhez!

Jelentkezz hamar, mert hónapokkal előre be vagyunk foglalva és a korlátozott számú hely miatt a várakozási idő átlagban 2-3 hónap.

Ők coachingunk hatására fejlődtek és lett barátnőjük

A VIP Coaching a KULCS ahhoz, hogy nyers és ellenállhatatlan vonzerőd legyen, amitől a hihetetlenül vonzó és intelligens nők úgy akarnak majd Téged, mint Te őket korábban.

Készülj fel, mert ezután olyan sikereid lehetnek a nőknél, amiről álmodni sem mertél volna…

ami felülmúlja a legmerészebb elképzeléseidet… és sokkal-sokkal több annál, mint amiben eddig részed volt.

Készen állsz arra, hogy egyike légy Magyarországon annak a kevés férfinak, akik a barátnőszerzésben és párkapcsolatban elképesztő sikereket érnek el (nem számít, hogy milyen háttérrel érkezik hozzánk), amelyet egy bizonyos, hihetetlenül hatékony…

...1000x letesztelt ismerkedési módszerrel érhetsz el?

Szíves engedelmeddel ezennel meghívlak

a pofátlanul hatékony VIP Coachingra, amelynek segítségével rövid időn belül hihetetlen eredményeket érhetsz el a nőknél.

Más dolgod sincs, mint hogy gyere el és kövesd egyszerű utasításaimat. Újonnan megszerezhető képességeid birtokában te is felfedezed majd azt, amit a „beavatottak” már tudnak… 

Nem számít, ha most még egyáltalán nem értesz a nőkhöz. A legjobb az egészben.. ha most azonnal cselekszel…

Amíg a „régi vágású” csajozóművészek megelégedtek annyival, hogy egy nőt próbáltak levenni a lábáról a szövegükkel, módszereikkel és trükkjeikkel, addig a PUA.HU-nál egy olyan módszert fejlesztettünk ki, amelynek segítségével felszínre hozhatod a benned élő vonzó férfit és a saját, felturbózott erődből hódíthatod meg a hozzád illő nőt.

Kinek ajánljuk?

Annak, aki a lehető leggyorsabb úton szeretné elsajátítani az elmélet és gyakorlati tudást az ismerkedésben, hogy minél előbb tudjon magának barátnőt szerezni.

Aki privát, személyre szabott megoldásokat szeretne kapni az ismerkedési és életmód problémáira, aki az egész életét és személyiségét szeretné úgy felfejleszteni, hogy az minden szempontból rövid időn belül vonzóvá váljon, aki a teljes ismerkedési és ahhoz szorosan kapcsolódó életét rendbe akarja tenni örökre, aki folyamatos, gyors és hosszútávú garantált fejlődést szeretne állandó trénerrel aktívan a háta mögött.

Egyedi, személyes igényeidhez illeszkedő privát pua trénert kapsz, aki megtanít Neked mindent és…

A VIP Coaching Program részei

Szociális Szabadság és Félelmek Legyőzése Gyakorlatok

8 különböző szintű, 40 speciális gyakorlat, melyeken keresztül bevezetlek a szociális szabadság alapjaiba, hogy ezáltal egy átfogó képet kapok rólad, a problémáidból és személyiségedről, hogy utána a tréningtervet ez alapján tudjam számodra személyre szabottan összeállítani a maximális hatékonyság és fejlődés érdekében.​

Részei:

Vonzalomkeltés, Megszólítás, Bizalomépítés

A feltétlenül szükséges „alapok” ahhoz, hogy a leszólítási és a vonzáskeltési módszereidet mesterfokra emeld a nulláról. Akkor is, ha még sosem szedtél fel csajt, az első nap máris kifejlesztheted létfontosságú képességeidet, amelyek birtokában a való életben is tudni fogod, mit kell tenned, hogy megkapd a kiszemelt nőt. 

Lenyűgöző infók, amit sehonnan máshonnan nem szerezhetsz meg. 

NEM lesz szükséged előre betanult dumákra és módszerekre (a legjobb, ha egyet sem ismersz.

Ha esetleg mégis pocsékoltad volna már ilyesmivel az idődet… akkor sem kell aggódnod, a VIP coaching hatására hamarosan újra természetesen fogsz viselkedni).

Gyakorlatban tesztelt módszerekkel bővül a tudástárad, amelyekkel felkeltheted a nők figyelmét, közel kerülhetsz hozzájuk, és amelyektől végül az ágyadba kerülnek. „Bevonzási” technikák, amelyeket még sosem hallottál.

Trénered néhány perc alatt képes nőkben hihetetlenül erős vonzódást kelteni – azokkal a módszerekkel, amelyeket te is elsajátíthatsz.

Új képességeidnek köszönhetően elfelejtheted, hogy milyen nehéz volt korábban előrelépést elérned, és azonnal tapasztalhatod a hatást, amint beteszed a lábadat egy klubba vagy bárba.

Részei:

Gondolkodásmód és Önbizalom

Rádöbbensz arra a 7 egyszerű titokra, amelyet mindenképp tudnod kell, hogy  újratöltsd magad azzal a tökéletes önbizalommal, amelyet a lányok már kilométerekről kiszúrnak. 

Legyen elég önbizalmad és bátorságod egy társaságban a középpontba kerülni!

Megtanítlak arra a „visszacsatolási” módszerre, amitől garantáltan olyan jó leszel csajozásban, hogy az szinte már büntetendő.

Részei:

Átbeszéljük a jelenlegi életedet majd pedig rávilágítok olyan egyszerű dolgok óriási pozitív hatásaira, mint például mit csinálsz legelőször mikor felkelsz, milyen céljaid vannak rövid illetve hosszútávon, hogyan állsz a pénzhez és a karrieredhez.

Napi és heti gyakorlatokat kapsz, hogy a gondolkozásod és életfelfogásod rakétasebességgel fejlődjön és változzon meg, hogy belül is vonzó férfinak érezd magadat.

Részei:

Kommunikáció és Testbeszéd

A negyedik részben megtanulod a visszautasításmentes megszólítás szabályait, megismered a korlátlan beszélgetés technikáit – többé nem futsz ki a szóból, hanem mindig tudod alkalmazni a kommunikáció természetes formuláját.

Részei:

Nappali Csajozás Gyakorlatok

Szólíts le bármelyik nőt fényes nappal – akárkivel van és akármit is csinál – és szerezd meg a számát percek alatt.

Megtanítunk, hogyan lehetsz rugalmas, és hogyan reagálj jóln minden helyzetben… anélkül, hogy bármit be kéne magolnod, vagy akár egyetlen előre megírt sort is gyakorolnod!

Ehelyett azonnal „beemelheted” ezeket a meglepően egyszerű technikákat a saját módszeredbe… és úgy fogsz hódítani, amiről többiek, de még a csajozóművészek is, álmodni sem mernek.

Részei:

Éjszakai Csajozás Gyakorlatok

A PUA.HU csapat nevetségesen könnyű módszereivel egy este alatt megtriplázhatod a lehetőségeidet a randizás terén! (meglepően könnyű, ezzel a módszerrel dolgozunk mi is… ám a csajozók 99%-a nem ismeri).

Az a kis változtatás a testbeszédeden, amelytől 15 méteres körzetedben az összes nőnek gyorsabban ver a szíve… kivétel nélkül!

Mitől fogják a legkívánatosabb nők neked megadni a számukat – akárhol is vagy, még ha a barátnőivel is van és ÉPP AKKOR találkoztatok!

Tanuld meg a lépéseket, hogyan érd el, hogy a neked tetsző nő a klubban MÁST SE AKARJON, mint újra találkozni veled.

Hogyan „fűzd egymás után” az eseményeket minden helyzetben – így könnyedén jutsz majd az első vonzalomtól a fokozódó vágyig majd a kívánt végeredményre… olyan könnyed, elsöprő és természetes dumával, amire egyszerűen nem tud majd nemet mondani.

És ezen a folyamaton végig kísérünk Téged.
Részei:

Randi és Párkapcsolat

Minden összeáll és eltüntetjük az összes „fehér foltot”, amitől aztán a stílusod tökéletesre csiszolt és verhetetlen lesz. Bárhol képes leszel ismeretlen nőkkel ismerkedni: bevásárlóközpontban, kávézóban, vagy az utcán… pontosan tudni fogod, mikor hívd, mikor írj neki sms-t és hogyan folytasd az első találkozás után, és többé semmi sem ingathatja meg az önbizalmadat, ha megtanulod, hogyan.

Akkor is, ha most még nyeretlen kezdő vagy…

akinek évek óta nem adta meg senki a számát, egy szempillantás alatt elsajátítod majd a csajozás művészetének mesterfogásait.

És csak hogy világosan értsd: amikor „Csajozási Mesterfogásokról” beszélek, ne arra gondolj, hogy valaki megadja a számát vagy beleegyezik egy „randiba”.

Arra gondolj, hogy reggel álmaid nője mellett ébredsz majd… akinek az éjszakai csókja még mindig édes a szádban. Elsöprően hatékony titkokat fogok felfedni előtted.

Részei:

Öltözködés és Életstílus

Eláruljuk, hogyan lehetsz mindig te a legjobban öltözött férfi a társaságban… anélkül, hogy vagyonokat kéne költened.  Olyan stílust és imázst alakíthatsz ki..amely mágnesként vonzza a nőket, és már azelőtt csak a Veled való érintkezésre tudnak gondolni, hogy egy szót is szólnál. 

Átbeszéljük a jelenlegi életedet, öltözködésedet és életstílusodat és ahol szükséges a fejlesztés arra rávilágítok. 

Ha kell, akkor együtt elmegyünk fodrászhoz, ruhaboltba és egy sokkal vonzóbb külsőd lesz, ami előnyt jelent a megszólításnál.  

Részei:

Mit kapsz a VIP Coachingon?

Jelentkezésed menete

1.

Jelentkezésed után...

pár munkanapon belül felhívunk és elmondunk minden részletet! (Kérlek légy türelemmel, próbálunk mindenkit mielőbb megkeresni, de annyian keresnek minket, hogy néha ez beletelik pár napba)

2.

Miután átbeszéltünk mindent...

megismertünk téged, te megismertél minket, elmesélted a problémádat és a célodat, kiderítjük, hogy pontosan mire van szükséged és meghatározzuk a konkrét ütemtervet.

3.

Ha mindent rendben találsz...

és továbbra is szimpatikusak vagyunk számodra, illetve meggyőződtél róla, hogy azt fogod kapni nálunk, amit szeretnél, akkor kapacitásunk szerint mielőbb belevághatsz a VIP Coaching programunkba, egy PUA.HU VIP trénerrel!

Amit nyersz ezzel, az százszor többet ér, mint amennyibe kerül!

 Most felfedjük MINDEN forradalmian új csajozós technikánkat – olyasmit is, amiről még soha nem beszéltünk senkinek! Ha ellesed tőlünk, te is aratni fogsz, és könnyedén megszerezheted a nőt amire mindig is vágytál… anélkül, hogy erőfeszítést kéne tenned. Most azokról a forradalmian új technikákról beszélek, amelyeket CSAK a PUA.HU-nál ismerünk, például:

Hogyan ne indulj hátrányból és ne érezd magadat kevesebbnek férfi vetélytársaidnál a bárban vagy a klubban – a gazdagokat, híreseket és jóképűeket is beleértve….

100% Garanciát vállalunk

Ha valamilyen oknál fogva nem lennél elégedett a tréninggel, akkor jelezd felénk az első nap folyamán és a teljes összeget visszaadjuk. Ha a tréning végén úgy éreznéd, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél – annal ellenére, hogy mindent beleadtál, együtt leülünk és megbeszéljük, hogyan tudnád még jobban beépíteni az itt tanultakat és belátható időn belül elérni a célodat.

Most pedig két lehetőséged van:

Maradsz ott, ahol most vagy

Annyit fontos tudnod, hogy a nem döntés is döntés. Ráadásul a legrosszabb. A legrosszabb dolog pöcsölni, tökölni és habozni túl sokáig. Már biztosan hallottad a nőktől, hogy ezt mennyire utálják egy férfiban. Az is tény, hogy ezt egyedül is elérheted. A kérdés az, megvan-e hozzá az erőd, a bátorságod illetve sok-sok éved, amit én magam is beletettem, mielőtt kijártam az utat, hogy aztán másoknak is megmutathassam. Hogy  a térképpel a kezükben indulhassanak el és már ne tartson ennyi ideig. Dönts bölcsen!

Vagy meghozod a döntést, mely felturbózza az életedet és a leghatékonyabban repít a boldog párkapcsolatig.

Biztos vagyok benne, hogy ha olvasod ezt az oldalt már érzed, hogy a legnagyobb érték a világon az idő. Nem mindegy, hogy mondjuk 1,5 vagy 10 év múlva lesz barátnőd, feleséged és családod. Nagyon nem mindegy az sem, hogy most választhatsz egy hozzád hasonló korú nőt társnak, vagy 10 év múlva szintén egy hozzád hasonló korút. Hozd meg bölcsen most a döntést, bízz a 10+ éves tudásunkban, több ezer sikeres ügyféllel a hátunk mögött és legyél TE a következő sikersztorink, akinek segítünk erős önbizalmat és vonzó társat találni! 🙂 

Gyakori Kérdésekre adott válaszaink

Mindenkinek az ütemtervét és vip oktatásának anyagát és menetét, egyénileg, személyre szabottan határozzuk meg. Az itt fent lévő anyag egy évek óta jól bejáratott és hatékonyan működő vázlat, melyre 100%-ban általában nincsen szükség. Teljes mértékben Rád, a te igényeidnek és kívánságaidnak megfelelően fogjuk testre szabni a programodat, hogy a lehető leggyorsabban elérd a kitűzött célokat és meghódítsd álmaid nőjét!

Általában heti 1 vagy 2 alkalmat szoktunk javasolni a lépésről-lépésre, folyamatos fejlődés érdekében (egy alkalom 2 vagy 3 órás), de ha külföldről érkezel hozzánk, akkor 1 vagy 2 hét alatt is megoldható és lebonyolítható a teljes 3 vagy 6 hónapos vip coaching program anyaga elméletben és gyakorlatban egyaránt.

A gyakorlatok és az átvett tananyag szempontjából nincsen köztük különbség, csak az oktatás óraszáma, a vip trénerrel való gyakorlással eltöltött idő mennyisége között van különbség, plusz a 6 és a 12 hónaposhoz több extra ajándék jár. Egyeseknek elég a 60 vagy 30 órás, 6 illetve 3 hónapos coaching és teljesen megváltozik az életük, mások szeretnének még profibb szintet elérni, és 120 órán, 12 hónapon keresztül igénylik a személyes oktatásunkat. Természetesen jobban megéri 12 vagy 6 hónapra jönni, mert akkor a kedvezmény a listaárhoz képest sokkal nagyobb.

Fontos, hogy mindig kipihenten érkezz, mert hihetetlenül sok új információt, tudást és gyakorlati tapasztalatot fogsz szerezni minden egyes alkalommal! A gyakorlati részeken keményen megdolgoztatunk, hiszen azért jössz hozzánk, hogy fejlődj, mi pedig 100%-ig komolyan vesszük a munkánkat, hiszen az eltökélt szándékunk az, hogy addig gyakoroljunk Veled és oktassunk Téged, amíg a kívánt pozitív eredményt és a kitűzött célt aznapra el nem érjük!

Nem. Akik a mi titkos, garantáltan működő és máshol nem elérhető módszereinket megtanulva csak a nőket akarják gátlástalanul és öncélúan kihasználni, és egyfajta beteges, nárcisztikus hajlamokkal rendelkeznek, nekik nem tudunk segíteni. Ha célod viszont az önfejlesztés, önbizalomnövelés, kommunikáció és személyiségfejlődés, az őszinte és természetes ismerkedés megtanulása és a boldog, hosszútávú párkapcsolat kialakítása egy hozzád illő, vonzó és intelligens nővel akkor jelentkezz nyugodtan!

Természetesen IGEN! A rengeteg 20-30 éves mellett, sok 40 és 50 év feletti férfi is részt vesz a 6 és 3 hónapos VIP Coaching programunkon és végzik el nagy sikerrel, ami ismét bizonyítja, hogy az ismerkedés tanulása és sikere kortól független és nem számít, hogy hány éves vagy, lehet neked is sikered a csajozásban, ha megtanulod és sikeresen begyakorold és alkalmazod a megfelelő ismerkedési módszereket!

Nem. Nem adjuk fel és nem engedjük meg Neked sem, hogy feladd. Megvannak már az évek alatt kifejlesztett módszereink ahhoz, hogyan motiváljunk akkor is, mikor éppen úgy érzed, hogy feladnád. Volt már dolgunk pár “nehezebb” esettel, akik magukat teljesen reménytelennek tartották, de mi tartottuk bennük a hitet, bíztunk bennük végig, és kemény munkával illetve hozzáértő szakértelemmel minden problémát és gátat feloldottunk bennük idővel. A történet pikantériája, hogy ezek a srácok keményebb feladat elé állítottak minket, de mégis nagy részük már vagy házasságban, de min. boldog párkapcsolatban él azóta.

Alapvetően Budapesten az irodánkban (II.kerület) illetve különböző helyszíneken (plázák, bevásárlóközpontok, sétálóutcák, bárok, szórakozóhelyek), a pontos helyszíneket privátban beszéljük meg jelentkezésed után. Ha Neked csak a vidék megoldható, kitalálunk megoldást és jelentkezésed után megbeszéljük annak a feltételeit.

Egyáltalán nem probléma, a résztvevők több, mint fele vidékről jön hozzánk oktatásra és a szállás-keresésben tudunk Neked segíteni. Ismerünk több kedvező árú belvárosi hostelt, hotelt és apartmant is ahol a tréning résztvevők megszoktak szállni, erről egy részletes tájékoztatót küldünk neked a jelentkezésed után.

SEMMILYEN előzetes tapasztalatra nincs szükséged (lehetsz tökéletes kezdő, de profi csajozóművész is).

Végül NEM kell, hogy fiatal, jóképű, okos vagy jópofa legyél. Gyakran az ijedt, bizonytalan és fura srácokból lesznek a LEGPROFIBB csajozóművészek és külön öröm számunkra, hogy kezdőkből varázsolhatunk hozzáértőket a lehető legrövidebb idő alatt.

Ez a VIP Coaching NEM való olyan srácoknak, akik nem szeretnének bámulatba ejtően gyönyörű nőket megismerni. Ha számodra még a gondolata is visszataszító, hogy pazar nőkkel beszélgess és megtaláld köztük a jövőbeli barátnődet, akkor az elnézésedet kérem. Lépj csak ki az oldalról. Nem neked szól. Amikor azt mondom, a VIP coaching „szuperhatékony”, akkor azonnali, valós eredményekről beszélek. Arról, hogy gyönyörű nők rajonganak majd érted..…és az is megtörténik idővel, hogy megtalálod végre álmaid nőjét, akivel boldog párkapcsolatan élhetsz!

Nem kétséges – csak az, hogy egy profi szintű és tapasztalatú tréner társaságában vagy és tökéletes önbizalommal tölt majd el, és lenyűgöző titkokat leshetsz el. Meghallgatod a tanácsait, ő bemutatja neked, utána együtt csináljátok, majd te egyedül és végeredményként soha nem látott számban tapadnak majd rád a nők.

Egyedül az a tudás, amit egy ilyen ismerkedési profival töltött idő alatt felszedsz, segít átérezned a „PUA Mentalitást” – azt a létfontosságú hozzáállást, amely az egész életedet vezérli majd, és amely elválasztja egymástól a férfiakat, akiknek sikerük van a nőknél azoktól akik otthon ülnek egy halom gyűrött zsepi és egy flakon kézkrém mellett. És… az egészben ez a legjobb… mi külön neked tartunk vérprofi terepgyakorlatot. Úgy alakítja az oktatást, hogy azt tanuld, amire neked egyénileg szükséged van.

Két hatalmas előnyöd származik majd az egyéni, privát VIP terepgyakorlatokból – egyrészt rámutatunk a hibáidra és hatékonyan kijavítjuk őket, hogy már néhány perc alatt olyan fejlődést érhess el, amely magadtól évekbe telne. Másrészt az egész életed fejlődésnek indul. Ennél nincs jobb módja annak, hogy eltanuld a lenyűgöző technikáinkat.