Csajozás tánctéren

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Tánctér

A tánctér az éjszakai ismerkedés egyik alaphelye, hiszen szórakozóhelyek nagyrészében megtalálható egy vagy több tánctér is.

A nők nagyrésze IMÁD táncolni, legtöbbjük annyira felfokozott állapotba kerül a fények, zene, meleg és a tánc hatására, hogy meglepően könnyen lehet előrehaladni az ismerkedésben. Természetesen nem ez a cél, de néha az is előfordul, hogy akár már 1-2 perc alatt heves csókolózásba megy át a folyamat..

Néhány szórakozóhelyen olyan hangos a zene, hogy verbálisan nem igazán lehet kommunikálni a lánnyal, ilyenkor a testbeszédedből, megjelenésedből szűri le, hogy mennyire lehetsz cool srác. Legtöbb srác, aki meghallja azt a 2 szót, hogy csajozás tánctéren, egyből rávágja, hogy nem tud táncolni.

Nem életed báljában vagy esküvődön vagy, szóval nem kell tánctudás, ne ijedj meg, ez csak egy plusz tulajdonság, ez ne tartson vissza, hogy megismerkedhess a kiszemelt lánnyal.

Tánctéri csajozás leegyszerűsítve….

A tánctér nem kezdő terep, magabiztosság kell, hogy felvállald, amit szeretnél, viszont amint megvan benned az a klikk, hogy te egy FÉRFI vagy, onnantól a kedvenc tereped lesz.

Legnagyobb előnye, hogy nem kell sokat beszélgetned, hanem a testbeszédeden, fizikai cselekedeteiden van a hangsúly.

ÉREZD JÓL MAGAD!!!

A tánctéri ismerkedés csakúgy, mint bármely máshol, arról szól, hogy érezd jól magad a bőrödben. Ez egy alaptörvény, amely nagyban meg fogja könnyíteni a dolgodat. Nincs az a pióca, vámpír ragadozó lény benned, aki nyújtózik, vágyakozik a végkifejlet elérésért. Amint megérzi a lány, hogy függsz az egész interakció kimenetelétől, poof gone vonzalom.

BELSŐ VÁGY! 

Te egy FÉRFI vagy. Elkerülhetetlen, hogyha meglátsz egy gyönyörű nőt, ne mozduljon meg valami ott belül benned. A baj ott van, hogy amíg nincs meg az a bizonyos „klikk” a fejedben, hogy ez egy természetes dolog, addig megpróbálod elnyomni, elfojtani ezt a hangot, mely azt mondja:

„whooooaaaa igen ez nekem való”. Szabadítsd fel a benned rejlő FÉRFI-t, és használd ezt a hangot üzemanyagként a kezdeményezéshez!!! Ezáltal őszinte vagy magadhoz, és a lányhoz is. Nincs több kocka, medvesajt, meg cseresznye.. csak az igazi személyiséged, az a FÉRFI, aki tudja, hogy a kiszemelt lány neki való.

Hogyan szabadítsd fel magad?? Erről majd bővebben máskor.

HALADJ FOKOZATOSAN

Folyamatosan, lépésről lépésre vezesd tovább a dolgokat a randiig, kezdve a kisebb lépésektől (pl. pörgetés), a nagyobbakig (telefonszámcsere).

A lenti non-verbális listát eszerint raktam sorba, tekintsd az egész folyamatot (feszültség növelése) úgy, mint egy hőmérőt, minden egyes dolog +5-10 °C-ot növel rajta.

MINDIG haladj tovább, ne ragadj le. Egy férfi vezet, továbbviszi a dolgokat!

TÁNCTÉR

Ha a lány nem hallja, mit mondtál neki, ne foglalkozz vele!! Ne menj át rászorultba, mert nem értette a kedvenc szövegedet. Függően attól, hogy mennyire hangos a zene vagy verbálisan vagy non-verbálisan megyek oda.

Cool verbális kezdeményezés: „Nűűűweeeld!!!” vagy akármi fun, ami téged szórakoztat random ***.”Szeretem a salátát”.. „Hiszel Harry Potter-ben?”

Non-verbális kezdeményezés: Tim klasszikus spin-and-in kezdése tökéletes, fun-t és intent-et sugall. Akik nem ismerik: Odamész megfogod a lány kezét, megpörgeted, és behúzod magadhoz.

Jobb szeretek már az első percben verbálisan tolni valamit, ez erősíti a kötődést közted és a lány között. Nem csak egy ismeretlen srác vagy, aki odament táncikálni. Ez a verbális nálam legtöbbször bemutatkozás:

– „Olyan őrült szerelmeskedési vagy, hogy muszáj volt idejönnöm, West vagyok!”

– „Ohh én szandi hihihi”

Igen.. őrült szerelmeskedési.. A nők sokkal fogékonyabbak ezekre, mert tánctéren nem érzik magukat annyira szociálisan kondícionálva, pont ez az oka, hogy itt a legegyszerűbb haladni. Zene, tánc, fények, hangulat -> a nők külső forrásból merítik a hangulatukat.

Mivel ebben a cikkben főként non-verbális lehetőségekre akarom a hangsúlyt helyezni, így ezzel foglalkozok inkább, verbális kommunikációt rád bízom.

Rengeteg non-verbális dolog van, amivel a lány szerelmeskedésuális feszültséget növelheted (ez a fő célja a tánctérnek, itt a legegyszerűbb ezt a csúcsra járatni).

– karold át (claw)

– FELKAPOD, megpörgeted, ezt imádják.. DOMINÁNS, FÉRFIAS

– forgasd (magad felé, neked háttal, öleld át..)

 

– arc az archoz, orr az orrhoz..

 

Verbális:

– suttogj valamit a fülébe

– ha nagyon vonzónak találod, mondd meg, mennyire őrülten szerelmeskedési. „Mit sportolsz?” „Semmit” „Wow, pedig őrülten szerelmeskedési tested van wooo”

– szagold végig a nyakát, ha tetszik az illata, súgd a fülébe, milyen őrült jó az illata

Röviden így lehetne leírni a fontosabb elemeket:

– érezd jól magad

– dominálj, hagyd hogy a belsőd vezessen

– mindig haladj lépésről lépésre, fokozatosan

(by West)