Csajozás telefonon 2. rész

Csajozás telefonnal, hogyan használd a hangpostát

Szóval akkor hogy adjunk jó üzenetet hangpostán? Mutatok egy példát: „Szia, Feri vagyok. Később beszélünk.” Ennyi! Az elején megmondtam, hogy a könnyű párt találni, csak mi srácok bonyolítjuk túl ezt az egészet. Mit szubkommunikálok ezzel? Azt, hogy elfoglalt ember vagyok, tudom, mit akarok, és el is mondom a célomat, de úgy, hogy ne érezze kötelezőnek, hogy felhívjon. A cselekvés az általában a pasi dolga. A nők nem szeretnek csak úgy srácokat felhívni, mert túl nagy rajtuk a szociális nyomás, és nagynak érzik a visszautasítás esélyét. Ha a nőre akarok terelni a felelősséget, és őt akarod biztatni, hogy hívjon téged, az gyenge próbálkozás. E helyett vedd át te az irányítást. Legyél elérhető, világosan közöld, hogy mit akarsz.

Csajozás SMS-ben, hogyan használd az sms-t

Ne kérdezz átlagos és unalmas kérdéseket. Ne kérdezd, hogy hogy van, hogy mit csinált ma és hogy milyen volt a munkája/sulija. Térj a lényegre! Kezdhetsz egy sztorival is. Attól, hogy telefonon beszélgettek, még állnak a kommunikáció szabályai, és valakinek irányítania kell a beszélgetésben. Legyél te az! Mutatok egy példát:

(Bárban megismert lány, 20 perc után lelép)

Én /SMS/: Hey, próbálj meg ma már nem kiönteni több piát. 😉

Ő /SMS, 5perccel később/: Jól van na, tudom, hogy ügyetlen vagyok.

Én /SMS, 1 napra rá/: Azt hiszem, láttam az ikertesódat. Majdnem köszöntem is neki, de észrevettem, hogy nem te vagy az.

Ő /SMS, 30 perccel később/: Szeretkezési volt? 😉

Én /SMS, rögtön/: Szeretkezési volt és dohányzott. Bár ugyanúgy kiöntötte az italát a srácra, akivel volt. 😉

 

A cikk előző részét itt találod: Csajozás Telefonon 1. rész

Tudod, melyek a legnagyobb hibák, amiket a pasik 87%-a elkövet, amikor az első sms-t fogalmazza a lánynak?

Tanulj mások hibájából és kerüld ki a végzetes bakikat! Részleteket itt…