Csajozás telefonon, sms-ben

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Sok embernél elakadáspont a telefon és az sms. Leírom tapasztalataimat ezzel kapcsolatban, nekem mi vált be, miket vettem észre, milyen módszereket lehet olykor alkalmazni.

KÉRD EL A SZÁMÁT

Már nem a legjobban indul a dolog, ha valami trükköt kell bevetned, hogy számot cseréljetek. Vannak speciális esetek, mikor elkellhet 1-2 magic-technika, de alapvetően, ha bír téged a lány, akkor vagy ő fogja felajánlani a számát (nagyon ritka!), vagy pedig egyből megadja, mikor elkéred tőle.

Sztem legjobb és legeffektívebb:

 • Jófejnek tartlak és meg akarlak mégjobban ismerni. Van rá mód, hogy folytassuk ezt a beszélgetést vmikor? (Badboy)
 • Aha..hát.megadhatom a számom.
 • OK. Itt a telefonom. Írd bele a számod.

(Itt megcsörgeted és elmenteted vele a nevedet is, hogy tudja, hogy te hívod)

(FONTOS! – NE lépj le egyből a telefonszámcsere után, mert az jelentősen növelheti a sikertelen kimenetel esélyét (nem veszi fel a telefont, nem jön el day2ra stb.)

NEKED KELL FELHÍVNOD!

Az egyik legfontosabb dolog sztem, hogy a LÁNY SOSEM FOG FELHÍVNI!

Túl nagy az önbecsülése ahhoz, hogy felhívjon. Ez a te dolgod. Még ha nagyon oda is van érted, akkor sem fog felhívni. (kiv. ha kalibrálatlan a lány).

MIKOR HÍVD

1-2 nap múlva. Heteket nem érdemes várni vele.

MIKOR NE HÍVD

Ha rossz kedved van. Érződni fog a hangodon és a lánynak is rossz lesz tőle a kedve.

KOMFORT-ÉPÍTÉS

A telefont több célra is lehet használni szituációtól függően.

HA gyorsan kellett telefonszámot cserélnetek, akkor legfőképp: KOMFORT-ÉPÍTÉSRE majd aztán randi lefixálására

HA sokat dumáltál vele, yo volt a vibe, akkor is lehet további KOMFORTRA de legfőképp randi konkretizálására használni.

A telefon az ELSŐ RANDI! (így mikor találkoztok újra, az is elképzelhető, hogy akár már akár meg is csókolhatod. Persze fontos, hogy ne akarj semmit elsietni, de amikor látod a lányon, hogy készen áll rá, akkor légy férfi, és cselekedj!)

Sokat dumálj vele. Én akár órákat szoktam dumálni telefonon egy lánnyal. Az élete részévé válok ezzel. Bármilyen FUN dologgal fel lehet őt hívni.

Legutóbbi: Tescoban voltam, nem tudtam, hogy hol vannak a szemetes-zsákok, felhívtam egy lányt, tudja-e merre vannak.

Reakció: FUN-vibe, ilyennel még senki sem hívta fel, dumáltunk 20 percet aztán.

Minél többet beszélsz vele, annál valószínűbb, hogy eljön randira, mivel már nem azt érzi, hogy egy idegen vagy, aki leszólította a clubban, hanem már tudja rólad, hogy

melyik egyetemre jársz, mit dolgozol, mit sportolsz, mi a nagymamád által készített kedvenc sütid, milyen zenét hallgatsz még stb. és így tudja, hogy a randin is lesz miről beszélni, mert tényleg egy nagyon jófej csávó vagy.

Ezért akár érdemes lehet, ha a randiig szinte minden nap beszélsz vele.

Mindig csinálj valamit, miközben telefonálsz. Ezzel

 1. nem fogod túlfeszülni a beszélgetést, mert nem csak arra koncentrálsz
 2. tudtára adod a lánynak, hogy számodra nem ő az első prioritás, hogy minden mást félreteszel a kedvéért, mert te egy elfoglalt ember vagy. pl.: moss fogat, beszélj a haverjaidhoz, menj vhova, takarítsd a kocsid stb.

RANDI LEFIXÁLÁS

SOHA NE szervezz le randit SMS-ben! Kivétel: Ha addig minden tökéletes volt, akkor sms-ben is simán mehetne, és el is jönne vidáman, de a hibákra utólag jövünk rá általában, és amúgy is minek kockáztatni, ha általában elkerülhető lenne a dolog?

Miért NE sms-ben hívd el randizni:

 1. Időt hagysz neki, hogy racionalizálja, hogy te egy idegen srác vagy
 2. A bnőivel megfogja beszélni, és ők hatni fognak rá (ha nem ismernek téged, akkor valszeg negatívan)
 3. Telefonon egyből hallod a reakcióját a hangján, míg smsben nem – és telefonon tudsz rá annak megfelelően reagálni.

Az érdeklődés hiányának jelei:

Ha nem veszi fel:

 • több oka is lehet, a lényeg, hogy maradj cool, ne kezdd el hivogatni állandóan. Várj 1 napot min, és hívd újra egy másik időpontban. Ezeken SOHA ne húzd fel magad és SOHA ne hozd elő, NE kérd rajta számon. Nagyon sok random faktor van, ami befolyásolhatja (social cond., havi, rossz kedve van (legtöbbször ez!), barátaival van stb.)
 • küldj neki random sms-eket és ne foglalkozz azzal, hogy válaszol-e rá (ezekről később)

Ha nem akar eljönni: (ha felveszi a telefont, akkor úgy indul a dolog, hogy valszeg eljön, ha mégsem, akkor valamit elrontottál vhol)

 • több FUN kell, nevettesd meg, majd próbáld később újra

SMS:

SMS-ben ne tegyél fel kérdéseket, mert úgy hat, mintha rászorulnál! – és ha nem válaszol akkor, az egy a részéről azt jelzi, hogy nem érdekled – elromlik a vibe (kiv. ha kicsit pajkos pl.: milyen ruha van rajtad?, vagy ha te sokkal nagyobb szociális értékkel bírsz, vagy és így akarod, hogy kimutassa az érdeklődését pl.: mi a helyzet?

Egyéb esetekben az sms végi kérdést mellőzzük! (esetek 90%)

Legalább annyit delayelj sms-nél, amennyit a lány! máskülönben vonzalmat veszthetsz

Ha a lány egyből visszaír az sms-edre, akkor nem kell sokat várnod, hogy írhass neki újra

Random sms:

– fun vibe-ot teremt, abszolút nem mutat rászorultságot, eszébe jutsz, ilyet senki nem küld szinte, nem kell rá válaszolnia, de ha válaszol az egy nagy érdeklődésjel

Találd ki magadnak a sajátjaidat, leírok pár példát. Random sms kitalálásban JOE a legnagyobb pro akit ismerek.

 • Muki a funky-függo; szaxofonos teljes díszkíséretével fellép ma este 8kor a Félszemű Kalóz utca sarkán lévő Shell autómosóban
 • Snowboardozás közben elgázoltam egy hegyi kecskét. Szájból szájba kellett lélegeztetnem, így már jól van.
 • Japán autóipara jelentős mértékben lekörözte az USA-t

Megfelelo telefonálás nélkül a siker kizárt, ezért érdemes minél előbb helyre pofozni. Telefonon idővel át lehet térni akár sexual talk-ra is, ami szintén fokozhatja a hangulatot, de ez majd egy külön topic lesz.

Addig is…növeljétek telefonon a lánnyal beszélgetett percek számát!

Ádám (Mex)

p.s: ezek nem szabályok, mind1ikre lehet ellenpéldát is találni, de az esetek nagyobb részére igaz! Még több példát, ötletet gyűjtöttem össze neked a PUA Egyetemen, nézd meg!

p.s.2: Adj magadnak lehetőséget, hogy konkrét felügyelettel, segítséggel legalább egy tucat lányt meg merj szólítani akár egyetlen nap alatt! Részleteket itt találsz erről bővebben!