Csajozási módszerek

Hogyan kelts vonzalmat és hódítsd meg álmaid nőjét? Érdekel, hogy nekem (a béka segge alól) és sok más férfinak hogy sikerült? Ha igen, akkor nézd meg ezt az ebookomat mindenképpen!

Bevált csajozási módszerekkel felkészülni az ismerkedésre

Az ismerkedés egy bonyolult és stresszes téma. Ugye, ezt valamennyien alátámasztjuk. De nem kellene ennek ilyennek lennie, hiszen az ismerkedés, a csajozás egy nagy játék csupán, amit lehet laza könnyedséggel és maximális élvezettel csinálni. Nem jött össze? Akkor majd összejön a másik. Megszámlálhatatlanul sok gyönyörű nő szaladgál az utcán, akik mind csak arra várnak, hogy találkozzanak egy helyes, rendes, jófej sráccal, aki meghódítja őket. Miért ne lehetnél Te az?

Csajozási módszerek és a nők

De azért a nők sem ilyen egyszerű lények. Mégha vágynak is arra, hogy el legyenek csábítva és meghódítsák őket, ijesztően sok elrettentő akadályt állítanak a férfi elé. Van azonban olyan eset, amikor a látszólagos visszautasítás éppen, hogy a biztatás jele. Ám, ha a nő arra vár, hogy sokáig élvezhesse a meghódíthatatlant, és játssza a meghódításra érdemes félistennő szerepét, akkor adjuk meg neki. De nem ám úgy, mint egy kéjsóvár vagy éppen félszeg fazon! Nem. Eredetiség, határozottság, pozitív énkép és ennek pozitív kisugárzás, egyedi, stílusos gondolatok és ötletek azok a pua tulajdonságok, amelyekkel már elébe lehet menni a női rafinériáknak, nem kell elbukni a tesztjeiken. A bók sem kell, hogy mindig dicsérő legyen. Ha nő kizökken elvárásaiból, elkezd figyelni. És a figyelmével téged talál meg.

A csajozási módszerek bölcsője

A csajozó közösség azért alakult és vált mozgalommá, hogy férfiak százait segítse a boldog párkapcsolathoz vezető úton. A legjobb csajozási módszereket és taktikákat sajátíthatod el a pua trénerek mentorkodása alatt nemcsak elméletben, hanem élesben a terepen is. Nem jön össze egy csajozó módszer? Biztos, hogy a megfelelőt használtad? Biztos, hogy természetesen vetetetted be és nem üvöltött már rólad messziről, hogy egy betanult leckét mondasz csak fel, mint a jó kisdiák? 

A legjobb csajozási módszerek abból fakadnak, hogy már rengeteg próbán átmentek, és saját gyakorló, ma már sikeres Pick Up Artistok első szárnypróbálgatásiból nőtték ki magukat és váltak átadható tudássá. Miért kellene saját bőrödön megtapasztalnod, hogy milyen kegyetlenek tudnak lenni a csajok, ha a tömegember tömegdumával tömegegyéniséggel próbálkozik be náluk? Miért ne lehetne elsajátítani azokat a csajozási módszereket, amelyekkel minimálisra lehet csökkenteni a visszautasítások számát? Miért ne juthatnál egy olyan csajozási képesség birtokába, ami olvasást jelent: a nők érdeklődési jeleinek, a legapróbb részleteknek értő dekódolása és a megfelelő reakció kijelentéseikre, viselkedéseikre mind-mind hozzátartoznak ahhoz a tudásmennyiséghez, amelyek a legjobb csajozási módszereket jelentik.

Félelmek ellen csajozási módszerek

Hogyan szólíts meg? Hogyan hívj el valakit randira? Hogyan juss el a kézmegfogáson át a csókig, majd még azon is túl? Ezen kérdések nem költői kérdések. A válasz csak egy karnyújtásnyira van, már amennyiben te is el akarod sajátítani a legjobb csajozási módszereket. Könyvben, tréningen és konferenciákon lehetőség nyílik megtudni, hogy mivel lehet megérteni a női gépezet bonyolultságát. Így a Férfi valóban vonzó és domináns marad, sőt elsajátíthatja az elmélet mellett ezeket a csajozási módszereket úgy is, hogy szinte már arra sem fog emlékezni, hogy egykor ezen tudás nélkül élt, hiszen annyira természetesen fog jönni a megfelelő helyzetekben. A csajozás és az ismerkedés művészet. Ezt jól tudják a Pick Up Artistok. Ezért jó megtanulni azokat a csajozási módszereket, amelyek valóban sikerre visznek. Az így szerzett magabiztosságot pedig az élet többi területén is érezteti majd pozitív hatását.