Csajozási tippek

Csajozási tippek, hogy élvezet legyen az ismerkedés

Csajozás. Központi téma serdüléstől a párválasztáson át a kapuzárási pánikig és talán még azon is túl. Van, akinek megy csajozási tippek nélkül is, mert megvan hozzá a különleges adottsága, van, aki annyira retteg, hogy meg sem próbálja, mert elkönyvelte magának, hogy úgyis csak visszautasítják. Van, aki megpróbálja, de az első csalódás után remetének vonul, csak savanyodik sóváran, hogy neki miért nem jött össze.

Azonban vannak olyanok is, akik nagy erőkkel tanulmányozzák a csajozási tippek és tanácsok listáját, hogyan is lehet a nőkkel való ismerkedésben mindent elsöprő, biztos sikert aratni. Önsajnáltatás ellen csajozási tippek gyűjtése. Kutyaharapást szőrével. Hiszen senkit nem oltanak be születés előtt a csajozási sikeresség ellen, így hát ez is tanulható, fejleszthető. A legmegfelelőbb csajozási tippek alkalmazásával saját magad számára okozod a legnagyobb meglepetést.

A csajozási sikertelenség gyökerei

Manapság egyre többen küzdenek önértékelési problémákkal. Ezek a gondok leglátványosabban éppen a párkapcsolatot érintik: ismerkedési gátlások, csajozási nehézségek, potencizavar, hűtlenség, elköteleződéstől való félelem vagy éppen a kapcsolatfüggés pokla. A legtutibb csajozási tippek segíthetnek, ha megfelelelő alapra épülhetnek. És mi a legmegfelelelőbb alap, vagyis mi az első csajozási tipp, amivel kezdeni érdemes a tanulást és fejlődést? Az önfejlesztéssel. Egy határozott megjelenés, egy pozitív kisugárzás, egy olyan magatartás, amiből látszik, hogy saját értékemmel tisztában vagyok ne a gardrobe-ban lógó alkalmi viselet legyen, hanem a mindennapokhoz szervesen hozzátartozó része, mint egy zokni vagy alsónadrág.

A ma ismert legnagyobb magyar és külföldi Pick Up Artistok, legyen szó Mex Deluxeről, Style-ról, Adam Lyonsról, amit ma tanítanak, saját bőrükön tapasztalták. A csajozási közösség és a PUA csajozási tippek hitele és sikere éppen abban rejlik, hogy olyan megélt, nem mindig kellemes tapasztalatok eredményeit fordították pozitívba, amivel ma már változni akaró srácok könnyedén válhatnak vonzó férfivé, ha akarnak.

A csajozáshoz tanácsokra, tippekre van szükséged? 

A pua.hu oldalon nemcsak azokat a hatásos csajozós szövegeket vagy trükköket tudod meg, amelyek a csajozás technikai részét illetik. Azaz nemcsak arról fogsz tudni, hogy a nőket mivel lehet megnevettetni, elvárásaikból hogyan lehet őket kizökkenteni, hogy vonzalmat kelts, hanem megtanulhatsz számos olyan önbizalomnövelő technikát, vagy éppen a pozitív gondolkodási keret sarokköveit, amelyek biztosítják, hogy a csajozási tippeket ne csak ad hoc bedobd, hanem hitelesen alkalmazd is. Hogy egy csajozós szöveget ne csak elmondj, hanem meg is győzz vele lányokat.

Az igazán jó, kipróbált és élesben rengetegszer tesztelt csajozási tippek érintik az ismerkedéstől, a kapcsolat felvételétől, a beszélgetés kezdeményezésén, folytatásán és lezárásán keresztül az öltözködésedet is, sőt azt is, hogyan haladj tovább biztonsággal egy lánynál, hogyan keltsd fel a vonzalmát és ami még fontosabb: hogyan tartsd fenn szóban, tettben, gondolatban. És hogyan tudj olvasni a jelekből, hogy a megkezdett mederben legyen valami és még annál is több ebből a kapcsolatból.

Bevezető tréning
2019.04.07.
Intenzív gyakorlati tréning
2019.04.13.
Bevezető Tréning
2019.04.27.
Intenzív gyakorlati tréning
2019.05.18.