Csajozni csak felszabadultan!

Kis változtatás benned, óriási változás ismerkedés közben

A következő 3 napos intenzív ismerkedési tréningje is eljött! 4 résztvevővel indultunk, akik közül ketten egy testvér pár voltak! Sosem gondoltam volna, hogy egyszer két testvérrel fogok találkozni egyetlen oktatás alkalmával. Ráadásul teljesen eltérő habitus és szokások, más-más berögződések jellemezték őket. Külsőre sem hasonlítottak különösebben, azt pedig, hogy alig 3 év korkülönbség van köztük, járatlan szemlélő meg sem mondta volna.

A másik két résztvevő: egyikük az orvosi egyetemre most bejutott fiatal gólya, másikuk egy 24 éves srác, aki úgy érzi, hogy nem elég, amit a nőkről, illetve a nőknél mostanáig tudott, ezért ezen itt az ideje a változásnak. Már-már frusztrálta, hogy nem mert odamenni a nőkhöz, alig mer beszélgetni és nincs igazán senki a környezetében, akivel megoszthatná érzéseit.

Oktatás lépésről lépésre jó hangulatban 

Az elméleti oktatás jó hangulatban, sokszor kifejezetten sziporkázva telt. A srácok élvezték a tempót és tetszett nekik a számtalan gyakorlati példa.

Azt mondták, nem is gondolták volna, hogy egy elméleti oktatás ilyen gyakorlatias is tud lenni. Középtávú céljukként tűzték ki, hogy egy adott szituációban, bárhol bármilyen helyzetben, talpraesetten feltalálják magukat.

Az esti rész fülledten indult. Nagyon párás, forró éjszakának néztünk elébe. Aránylag sok lánnyal és felfokozott hangulattal.

Az oktatás előtti elméleti gyakorlás nem indult egyszerűen, nehezen pörögtek fel a srácok és helyenként a figyelem sem működött a legmegfelelőbben. Ám a végére sikerült egészen jó fordulatszámot felvenni és frissen kezdhettük az estét.

Ugorj fejest az éjszakába!

Azt tudni kell, hogy egyik srác sem (vagy csak alig-alig) szokott odamenni lányokhoz. Csak úgy elvétve, ha épp olyan pillanatot fogtak ki. Ezért 2,5 órával később megrökönyödve, elégedett sóhajtások közepette nyugtázták, hogy ők ma fejenként kb. 20-25 nőt szólítottak meg és volt, akivel annyira meg volt az összhang, hogy Facebook-ot is cseréltek.

Nem igazán hitték el, hogy ez velük megtörtént, pedig csak kicsit komfortoztunk, aztán behúztuk a lányokat is, hogy gyakoroljanak velünk és utána már mindenki felszabadult! Rájöttek, hogy bármi történjék is, nincs mit veszteniük, mert ez elsősorban róluk szól, nem csak a lányokról. A lányoknál elért siker, megtalálni az igazit  csak másodlagos.

Amíg nem vagy képes elengedni magad, sosem tudsz természetes lenni egyetlen lánnyal sem. Gyere és játssz! – ezt szoktam mondani. Szórakozz, élvezd és akkor nagy gond nem lesz. Ha kipróbálnád magad egy támogató közegben, ahol a fejlődés mellett új haverokat is gyűjthetsz, akkor jelentkezz most… A részleteket itt találod!

Ha viszont csak egyetlen dolog van, amin egyszerűen nem tudsz túljutni és teljesen személyre szabott megoldást vársz, akkor megkaphatod. Hogyan tudod akár egyetlen délután alatt is teljesen felszámolni belső korlátaidat? Olvass tovább és megtudod!